Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:27:34
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Shalassyno požehnání  (Přečteno 5822 krát)

KXYHT

• Host
Shalassyno požehnání
« kdy: Únor 20, 2015, 10:20:29 »

Ahoj lidi, mám problém s požehnáním od Shalassy, úlomek vody mám, když otevřu hlavní místnost v Kovárně živlů, kde jsou 2 vodní elementálové, které zabiju a pak chci otevřít magickou bariéru, nic se nestane - napíše mi to "k otevření těchto dveří nemáte klíč". Zkoušel jsem i různě hýbat se 3 pákami, které jsou v této místnosti a zase nic. Nedostanu se ani přes magickou bariéru, která je na konci místnosti, kde jsem porazil bosse živlu oheň. Hraju přes Uplay, mám originál hru DELUXE edici (původně na DVD, ale po reinstalu Win je stažená z Uplay) a je na posledním patchi. Bez tohoto požehnání se nemůžu ve hře dostat dál. Díky za odpověď.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Shalassyno požehnání
« Odpověď #1 kdy: Únor 20, 2015, 11:43:47 »

Voda: Abys mohl otevřít bariéru, musíš nejdříve vyřešit hádanku. V místnosti jsou tři páky. Jedna ovládá tvary okolních "plošin". Další sílu vodního proudu. A ještě jiná barvu tekoucí vody. Tvým úkolem je první vytvořit fontánku o maximální síle proudu a v skutečné barvě vody.

Oheň: Když otevřeš inventář, vidíš tady oranžový nebo zčernalý symbol?
IP zaznamenána

Shalassa

• Host
Shalassyno požehnání
« Odpověď #2 kdy: Únor 20, 2015, 11:47:24 »

Žehnám ti, ať se ti to podaří.
IP zaznamenána

KXYHT

• Host
Shalassyno požehnání
« Odpověď #3 kdy: Únor 20, 2015, 13:07:16 »

KILLERE, díky za radu ohledně otevření bariéry, hned to půjdu zkusit, snad to udělám ještě dnes:).... Oheň: požehnání od Arkatha mám, to bylo v pohodě.
IP zaznamenána