Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:05:59
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142628 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #255 kdy: Srpen 25, 2015, 13:27:39 »

Takže si to shrneme.

+ zbugovanej obchůdek, kde se dá vydělat MAJLANT
+ celkem pěkná grafika
+ nějaký nový info
+ pěkný snímky nug

- trpoš co mluví jako Varric, což mi rve uši
- všechno je imunní, nechápu, že po tomhle ještě někdo může považovat mágy za nebezpečný
- tma
- nelogičnosti*

* Víme, že krev darkspawnu je jedovatá. Způsobuje poměrně nehezkou, pomalou a prakticky nevyhnutelnou smrt. Mám oblečení komplet zráchaný a nic se neděje. Víme, že lyrium je jedovatý. Mágovi by mělo stačit se jen dotknout, aby zemřel. Všude kolem je lyrium, nepřátelé z něj maj zbroj (trpaslíci jsou odolný, takže to je celkem ok), projektily zbraní, šijou to do mě... mám v partě tři mágy. Lyrium je VŠUDE po zdech, nikomu neni ani nevolno. Finální boss je lyriová příšera. Chcete říct, že se jí nikdo z mejch ani nedotkl? Že z ní to lyrium nestříká, když se do ní řeže? Nebo jsme všichni bojovali ve skafandrech? Proč se o tom nikdo ani nezmínil? Nikdo neměl strach?
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #256 kdy: Srpen 28, 2015, 21:45:02 »

No a stoji ten Descent za to nebo ne. Podle toho co pises to vypada na kobkoidni DLC, to by se me libilo:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #257 kdy: Srpen 28, 2015, 22:21:54 »

Můžeš si ho před koupenim vyzkoušet :-D. Echm. Osobně jsem trochu rozpačitá, co se odpovědi na tuhle otázku týče. Hodně jsem u toho nadávala, ale závěr byl pěknej a s odstupem to nebylo tak zlý.

No, je to kobkoidní. Celkem přímočarý, byla jsem tam asi deset hodin (boje mi občas trvaly dlouho :-D), udělala jsem všechno co se dalo. Ti trpoši-střelci byli hodně otravný, ale myslim že pokud nemáš partu zaměřenou na magii tak to pro tebe bude menší vopruz. Ty imunity všude mě hodně štvaly, a já v tom savu neměla žádný jiný postavy s decentnim vybavenim, takže jsem tam trčela za mágy.

Jinak to DLCčko upravuje level podle tvýho, takže z tohodle hlediska je to velmi praktický.
« Poslední změna: Srpen 28, 2015, 22:24:56 od Yuyana »
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #258 kdy: Srpen 28, 2015, 23:02:57 »

Jo, dik. Asi to teda napred ,,vyzkousim,, jak radis. 10 hodin mi za 15 euro prijde dost malo. Zrejme to zase dopadne tak jako v pripade první Dragon Age, nakonec jsme ji po letech koupil se vsim vsudy za 5 euro při slevach, i když jsem zasadni DLC do ni koupeny mel uz předtím. Ted mam na Originu první Dragon Age 3x:)
Když si to porovnam a zjistim ze ze za stejny peníze muzu mit třeba Lords of Xulima který jsou na 100 hodin, tak se mi to kupovat moc nechce..hmm..ještě uvidim.

PS: a co Jaws of Hakkon, to jsi taky hrala?
« Poslední změna: Srpen 28, 2015, 23:07:29 od flash »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #259 kdy: Srpen 28, 2015, 23:07:53 »

Je to děsně snadný, je na torrentu takovej krásnej balíček, jen to nakopíruješ na správný místa a jedeš. Taky si myslim, že je to předražený a že počkám, až to bude jako balík někde za rozumnou cenu.

Hakkona mám taky, mám to rozehraný, ale nechytlo mě to. Je to řešený jako další mapa. Taky mám ty bonusový zbroje a je to tedyhumáč, nechápu, že si dovolej za to chtít peníze.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #260 kdy: Srpen 28, 2015, 23:35:49 »

ja bych si to zahral az do toho udelaj cestinu cely znovu i s tema DLC. Ne ze bych neumel anglicky dost na to abych mohl hrat hry, ale unavuje me to, stacilo mi to jednou cely prelouskat v angline a preci jen bych z anglictiny statnice urcite neudelal. Jenze dle toho jak blbe tam ta cestina jde udelat, tak to vypada na par let nez bude. No aspoň v ty době uz bude komplet edice za par supu. Ale obecne musim priznat ze DA:I se me libila vic nez Zaklinac 3.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #261 kdy: Srpen 28, 2015, 23:40:57 »

Ta hra má svý špatný stránky, ale já už mám na ně nastavenej filtr :-D. Takže jo, je to dobrá hra. Teď jedu novou hru za elfího assassina. Zatim sranda, dala jsem si obtížnost jen na hard a teď jsem děsnej frajer :-D.

To DLC neni podle mě náročný na angličtinu a je celkem krátký, určitě ho ukořisti a zkus.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #262 kdy: Srpen 28, 2015, 23:50:55 »

No jo, to asi nevyjde. Ted hraju Final Fantasy Type 0 pak vyjde Tales of Zestiria, pak Fallout 4 no a pak bude rozsireni do Elite Dangerous a pujde tam pristavat na planetách. A pak bych se mel vrátit k Elder Scrolls Online. A taky tam nekam musim nacpat Wasteland 2 :) A hrat jen to DLC když uz mam celou DA:I tak trochu vytrzenou z kontextu se me nechce. Není to lehky, porad vychazi něco zajimavyho. Ale urcite mam nekdy v budoucnu v planu dat DA:I ještě jednou, se vsim vsudy. Zatím tu vytvoris uplnou encyklopedii, protože zdejsi vlakno o DA:I je vlastne tvoje, ani Elemir nad tim nemá moc kontrolu:)

PS: sakra jakto ze mas pet meciku a ja jen dva, to sem jako lama nebo co?:)
« Poslední změna: Srpen 28, 2015, 23:54:15 od flash »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #263 kdy: Srpen 28, 2015, 23:53:32 »

On totiž Elemir je jak ty, lítá mezi těma hrama jako hadr :-D. Místo toho, aby šel se mnou hrát DA, tak bude popíjet kafe nad zasekanym heroes... ts ts. Jako jeho odhodlání je obdivuhodný, ale :-).

Taky si nejsem jistá, jestli to co tvořim je "encyklopedie" :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #264 kdy: Srpen 28, 2015, 23:59:30 »

Jenze ja musim, mam to tak nejak dobrovolne v popisu práce, hrat kde co:)

No když uz ne encyklopedii tak urcite Dorianlogii, coz se koneckonců taky muze hodit:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #265 kdy: Srpen 29, 2015, 00:04:12 »

Každopádně!
ScreenshotWin32_2487_Final.png
* ScreenshotWin32_2487_Final.png (501.25 kB. 610x665 - prohlédnuto 668 krát.)

Můj zatracenej elf. 10 bodů pro člověka, co najde na jeho zatracenym xichtu vallaslin (to je jako takový nábožensky orientovaný tetování, co elfové nosej, aniž ti idioti věděj proč). Je roguna, bude assassin. Původně jsem chtěla jen loadnout mýho artificera před volbou specializace, ale já osobně mám potíže hrát stejnou postavu jinak, takže je to elf. Samozřejmě jak kolega flash zmínil, Dorian. Protože nikdo jinej neni. Hra sice předstírá, že má i jiný romancovatelný postavy, ale ty nejak nefungujou. Vůbec mi nejde jim klikat na srdíčka. (Ne, nejedná se o bug, defekt je na mojí straně.)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #266 kdy: Srpen 29, 2015, 08:49:33 »

Mečíky jsou klasicky za počet příspěvků, nechal jsem tam defaultní nastavení. Původně jsem to chtěl úplně jinak, ale to bych musel přepsat kus kódu :D

Jinak nedoporučuju nakupovat, když do sebe klopíte šesté pivo ... ve chvilce jasnozřivosti jsem šel odkliknout ten Bethesda pack na GOGu a ráno koukám, že tam mám jen Morrowind a Witcher Adventure Game, což si nevybavuju, že bych odklikával :D Naštěstí je to dobrá hra (byl jsem v betatestu) a ten rozdíl, co jsem zaplatil za Morrowind navíc, mi pokryl Battlespire a Redguard. Už se mi něco podobného stalo a vím, že GOG do těch bundlů započítává i dříve zakoupené položky, takže stačí z toho dokoupit jen to, co ještě nemám. Neplatil jsem teda naštěstí nic.

Na DA taky nakonec dojde řada. Jinak souhlas, Yuyana by se klidně mohla vrhnout na Wikipedii o DA :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #267 kdy: Srpen 29, 2015, 14:42:35 »

Elemire ty jsi pil! :-D

Pojď si s náma hrát, podívej, moje nugalopa tě prosí.
1.jpg
* 1.jpg (277.05 kB. 969x594 - prohlédnuto 1163 krát.)
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #268 kdy: Srpen 31, 2015, 21:31:37 »

IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #269 kdy: Září 01, 2015, 00:15:14 »

Vim o něm. Až bude "ve slevě" tak ho ukořistim, ale pokud bude na úrovni těch dosavadních, ať ode mě nikdo peníze nečeká.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 39