Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:05:41
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142620 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #210 kdy: Červen 02, 2015, 19:07:47 »

A tohle už jsou Exalted Plains. Možná byste chtěli obrázky elfů... ale to máte smůlu. Tady je krásná snoufleur a v pozadí halla.
[ Invalid Attachment ]

Tahle oáza je prej zakázaná. Nebo se tak alespoň jmenuje. Nevim proč, asi aby lidi neskákali z útesů do vody.
A Exalted Planes.jpg
* A Exalted Planes.jpg (718.33 kB. 1920x991 - prohlédnuto 537 krát.)

A na závěr si užijte tuhle fresku v Emerald Graves.
B The Forbidden Oasis.jpg
* B The Forbidden Oasis.jpg (822.63 kB. 1920x983 - prohlédnuto 558 krát.)

A tim končí naše dnešní dobrodružtví. Lord Dorian se v bezpečí vrátil domů. Elemirovo nároky na velikost obrázků jsou neúnosný, tak je to trošku ořezaný. http://i1303.photobucket.com/albums/ag157/IRaziel/The%20Western%20Approach_zps9osbpt0r.png

Tumáte můj fotokyblík.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #211 kdy: Červen 03, 2015, 21:36:07 »

Vidím, že budu muset ještě ladit. Rád bych docílil stavu, aby se to do příspěvku samo ukládalo jako náhled a při kliknutí si to převzala galerie a zobrazila to v přijatelné velikosti.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #212 kdy: Červen 04, 2015, 09:14:52 »

Jop. Proto tu jsem a spamuju svejma krásnejma krajinkama, aby jsi viděl, jak moc jsi to udělal špatně...  ;) No. Ta nepraktická nutnost popojíždět :-D. Náhledy budou jednoznačně fajn.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #213 kdy: Červen 08, 2015, 18:29:53 »

Ano! A dnes, inspirována Elemirem a jeho deníčkem... si povíme něco o lootování mrtvejch těl!

Lord Dorian je stále ještě v koupelně (asi si dělá linky nebo kroutí knír nebo tak něco), a proto nám bude dělat společnost jeho boyfriend, The Iron Bull!

[ Invalid Attachment ]

Elemire chtěl jsi rohy? Tady je máš. IBčko je takový vulgární hovado, má rád zabíjení draků, zrzky, růžovou barvu a děti. A lorda Doriana, ač neni mrtvej drak, zrzek, růžovák a ani dítě... chvála Bohu, to by bylo poněkud nechutný.

Lootování mrtvejch těl probíhá tak, že tělo zmizí, na jeho místě se objeví balíček, hráč dojde k balíčku, postava se sehne, vyběhne tabulka, hráč veme co chce (všechno, samozřejmě) a balíček zmizí. V předchozim dílu stačilo zmáčknout lootovací tlačítko a postava si sama doběhla na správný místo a okamžitě vyběhla tabulka... teď to zabírá víc času. Je velmi zvláštní, že mi to vůbec nevadí, ač musim timhle způsobem sbírat stovky a stovky položek.

Stejně jako se vybíraj těla vybíraj se i truhly, pytle, kytky a kameny/ruda. Je to takovej přátelskej WoW styl... což vysvětluje, proč mi to nevadí. Jsem na to za posledních sedm let dokonale zvyklá.

Základní velikost inventáře je asi 60 položek (lze pomocí perků za level inkvizice navýšit na 90 a soudnej člověk/sysel to dělá hned od začátku). Suroviny na výrobu a předměty na výzkum nepřátel nezabíraj místo. Vzhledem k tomu, že ve hradu je truhla na odkládání pitomostí, neni potřeba sebou tahat vůbec nic, možná rezervní oblečení/doplňky na některý krizový situace... kecám, žádný krizový situace nejsou, nemusíte tahat vůbec nic, všechno nacpete vendorovi. prostě spousta místa. Stejně během boje nemůžete do inventáře.

Lektvary jsou řešený... chytře a prakticky. Nezvykle, to je fakt, ale chytře a prakticky. Vim, že mi nevěříte. Lidi ze začátku nevěřej, ale je to fakt chytrý a praktický. Uplně mě to rozmazlilo a mám problém hrát předchozí díly. Máte 8 poťáků na HPčka. Těhle 8 poťáků se automaticky doplní pokaždé, když dorazíte fast travelem na nějakou ze základen, a nebo je můžete manuálně doplnit, když na základnu dorazíte pěšky.

Neni to božský? Je. Lektvary teď jsou něco, na co se můžete kompletně vykašlat. Už nikdy se vám nestane, že otevřete inventář a jen zíráte na prázdný místo, protože jste zapomněli nakoupit. Je to zadarmo? Jasně že je.

Ptáte se... kde je nevýhoda? No... máte 8 poťáků. Když je vypijete... máte smůlu :-D. Žádný nákupy do zásoby, muhahahahahaaaaa! Ale na misích jsou doplňovací stanice, můžete si vyperkovat maximum na 12 a mimo mise to neni problém.... prostě pokud nejste opravdu hodně nešikovný, tak to žádný nevýhody nemá... leda by vas bavilo kupovat poťáky.

Baví? Tak to mám i dobrou zprávu. Krom poťáků na HPčka, který jsou společný pro celou partu, máte k dispozici ještě jednu (nebo dvě, s perkem) pozici na lektvar dle vlastního výběru. A tady je docela možnost se vyřádit. Regenerační poťáky, granáty, léčivá mlha, jedy, bonusy k damage, sklenice se včelama (jo, fakt), hořlavej olej, a další krásy. Pět kousků od jednoho typu.

Na tyhle miláčky si musíte sehnat recept, nasbírat bylinky, vynaleznout, vylepšit, a pak si je za bylinky dokupovat... hezky postaru manuálně. Tyhle lektvary má každá postava svoje vlastní.

Tak, vidíte, skončili jsme u poťáků. Ne že by to nějak souviselo s mrtvolama.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #214 kdy: Červen 10, 2015, 16:18:53 »

Člověk pozná, že je s nim něco špatně, když kouká na fotky přírody a ríká si: jo, to znám z dragon age!
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #215 kdy: Červen 11, 2015, 21:43:07 »

No. Teď jsem se konečně dostala k tý qunari lejdy, co jsem chtěla zkusit hrát. A řeknu to na rovinu, BioWare ten tutorial podělal jak mohl, nedivim se, že to hráče odradilo.

Mág začíná se dvouma spellama.
Chain lightning, kterej je dobrej jen na skupinky (a v tutorialu prakticky nejsou) a nezraňuje pride demony (finální bossík).
Flashfire je NEHORÁZNĚ drahej a fear (opět) nefunguje na finálního bosse.

Kdyby dali člověku místo toho blesku energy barrage, která dává reálnej damage do jednoho cíle a ctí typ staffky, a místo flashfire třeba bariéru, nemusel si tam člověk připadat jako magor.

Varianta B, dáme člověku dva body ať si je nacpe kam chce.

Qunari nemaj bod navíc do talentů, což je ze začátku škaredý mínus.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #216 kdy: Červen 13, 2015, 18:33:17 »

U lektvarů, potažmo alchymie obecně, preferuju manuální hlídání zásob (výrobu). Zaklínač 3 měl teď taky omezení na množství lektvaru jednoho druhu, ale to už je taková zbytečná berlička k pseudotaktice. Když už mám inventář přeplněný harampádím, tak si myslím, že těch pár lektvarů navíc taky unesu :D Na druhou stranu si říkám, jsou chvíle a hry, kdy nakonec podobná zjednodušení uvítám, protože už se mi tomu nechce věnovat tolik času.

Inventář mám raději omezený a menší. Pokud je hra dobře vyvážená a nemusím přežívat jen na prodeji lootu, tak to celkově vede k větší přehlednosti. Dodnes nezapomenu, jak jsem se s tím pidi inventářem v Crusaders of Might and Magic neustále vracel, abych nikde nic na těch nekonečně dlouhých úsecích nenechal, protože lektvary spolykaly dost peněz :D To je zrovna příklad, jak by to vypadat nemělo.

Jinak zrzky mám taky rád, to mám s IBčkem společný ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #217 kdy: Červen 13, 2015, 19:40:09 »

Heh, no vidíš. Možná byste byli kamarádi.

Každopádně já... já tu hraju za inkvizitorku beránka. Viv je fakt taková pitomá nána, ale je to jedinej mág, co neni Solas, takže jsem momentálne ochotná jí použít, mám zjevně nějakou tolerantní náladu. To přejde.

Inkvizitorka beránek je samozřejmě samička, takže jeho lordstvo necháme vulgárnímu hovadu (co se dá dělat) a sbalíme Josephine! Víte, že jsem v rámci celý série neměla žádnej heterosexuální vztah? A tohle je pátá postava co romancuju. To by se Geraltovi protočily panenky.

Každopádně jsem úspěšně "dobyla" Skyhold, a pak se mi bugly postavy (to se mi stalo poprvé :-D), jsem je měla na manuálnim ovládání a oni se teď nechtěj přepnout nazpátek :-D. Takže jsem ukončila hru a jdu vám poreportovat, hádám, že se srovnaj, až se vrátim. Tedy doufejme. Nejsem v týhle hře zvyklá čelit bugům, 99% hry nemám žádný potíže.

No, a jelikož Beránek nedělá nic zvláštního, o čem by stálo za to psát deník, tak nic psát nebudu. Ale až půjdeme na ples, tak možná.

Edit: Jop, už jsou zase hodný. Asi se urazili, když jsem je označila za blbce a převzala nad nima kontrolu :-D. Ale znovuspuštění hry řeší problém. Teď už máme skyhold, takže obtížnost hry spadla někam k nule, už nebude potřeba provádět změny :-).
« Poslední změna: Červen 13, 2015, 20:51:31 od Yuyana »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #218 kdy: Červen 14, 2015, 12:31:23 »

Bejt beránek má svoje výhody. Jako třeba fakt, že jste beránek. Má to ale i svoje nevýhody. Jako napříkad fakt, že jste vysoký a kamera s tim moc nepočítá. Eh, někdo možná považuje za výhodu :-D, ale já nemám potřebu dostávat při dialozích záběry tohoto typu:
[ Invalid Attachment ]

Tak, teď když už víte, jak moje postava vypadá... :-D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #219 kdy: Červen 14, 2015, 12:51:50 »

Awww, píšou mi moji předchozí parťáci... jsou hodný, že si vzpomněli.
[ Invalid Attachment ]

No nejsou roztomilí?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #220 kdy: Červen 14, 2015, 13:27:05 »

Obávám se, že hraju spíš za kozičky než za beránka. Ale lidi se mi poctivě snažej dívat do očí!

Dohnala jsem Vivku k takovýmu disapprovalu, že mi přeskládala hrad :-D. Chtěla mě asi naštvat. Akorát mi nedala pořádný dialogový možnosti na odpověď. Chybělo mi "Vau, Vivi, to je od tebe tak milý, že se snažíš, aby to tu bylo hezký, díky". Faktem zůstávám, že jsem si na hradě nevšimla žádný změny, tak nevim, co vlastně udělala. Byla k tomu animace, ale já tomu hradu nějak... nevěnuju dost pozornosti :-p. Nedostane mě, mrcha.

Další flirty s Josephine, a pořád nic :-D. Zkušeně mě ignoruje. Ale to bude dobrý.

Bavili jsme se s IBčkem jako rohatej s rohatym. Je to zábavný.

Chtěla jsem zkusit rift mága, pro změnu, akorát... já jsem takovej přirozenej knight enchanter... (rozumějte: chodim všude první, ignoruju všechno co ignorovat jde, půlku toho co nejde a jsem zvyklá, že mi to prochází) Zas bych mohla mít víc many. Lepší damage. Žádný štíty! Auuuu... končim, jsem z vás depresivní, jste mi připoměli že nemám štíty.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #221 kdy: Červen 14, 2015, 14:52:25 »

Zajímavé, že to kamera zaměřila zrovna takhle. U renderovaných ingame videí mi vadí někdy ještě jedna věc, když se ti v nich postavy začnou překrývat a modely se rozsypou. Ale tak třeba to mělo zdůraznit, na co dotyčný(á) při rozhovoru myslel(a) :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #222 kdy: Červen 14, 2015, 15:06:51 »

Ne, ta kamera to dělá poměrně často, protože rasy byly do hry daný až tak jako dodatečně. Prostě to počítá s lidma a qunari jsou o hlavu větší. Pro zajímavost, dotyčnej, se kterym jsem mluvila, neni člověk a nemá žádnej koncept pro pohlavní rozmnožování, tyhle věci ho nezajímaj :-). Legrační jsou scény, kde na sebe postavy z nějakýho důvodu musej sahat, některý developeři byli velmi... "kreativní".

Překrejvání a rozsypávání jsem nikde neregistrovala, zato postavy stojící ve vzduchu nebo po kolena v zemi aby vejška seděla... jo :-D. Záběry na prsa, záběry, kde tvoje postava neni... :-D. Prostě hrajte za lidi, je to nejlepší.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #223 kdy: Červen 15, 2015, 18:20:46 »

Achá, inkvizitor beránek opět ve službě!

Dnes si představíme Vivienne, která pro dnešek doplní můj "tým rohy".
[ Invalid Attachment ]

Jo, jo, je to jen klobouk. Ale nikdo jinej už tam rohy nemá. Vivka je nafoukaná čůza, těžce pro-circle (já jsem samozřejmě anti, takže nevycházíme), cpe se do všeho a přitom tomu prd rozumí :-p. Ráda bych o ní pohovořila dýl, ale došly mi nadávky, takže se omlouvám.

Jak vidíte, tým "rohy a Dorian" navštívil místní lesy. Bylo to zábavný. Měli jsme 10lv. 10lv v lesích je vždycky zábavný, zvlášť když lord Dorian v loveckym nadšení nabral k 11lv grizzlymu ještě 16lv bronto. Znáte bronto? To je taková nosorožčí potvůrka, mírumilovná, ale umí se bránit. Neni nutný zdůrazňovat, že lord Dorian skončil ve vteřině rozplácnutej jako žába a zbytek boje pokračoval bez něj.

Taky jsme si zakoupili hissing wastes, protože to je lokace plná mágů na zabíjení a padá z nich dobrej matroš. Nebudeme vyprávět, jak (moji) mágové s radostí sobě vlastní nabrali 16lv gurna. Gurn... to je jako bronto, vážně, žádnej rozdíl. Jiný zvíře, stejnej styl, stejně mrtvej Dorian. Chh, nevadí, stejně ho milujeme.

Jinak... jsem si dodělala specializaci, nechala jsem tam toho rift mága. A lituju toho od první chvíle. Kvalita je 00. Jo, jo, vim, že se to používá jako označení pro hajzlíky, a ono to sedí. Ta slizce zelená, která vyměřuje cílovou lokalitu kouzla, neni skoro vidět, je to nepraktický a celkem z toho zatim nejsou žádný výhody. Budu informovat na většim levelu.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #224 kdy: Červen 15, 2015, 18:40:30 »

Hmmm. zas tak vysoká není ;) Taky v té postavě odrážíš realitu? :D Fajn, blbý dotaz, uznávám :)

Skoro lituju, že jsem DA:I přestal hrát, ten záčatek byl hodně slibný a asi jsem to utnul moc brzo.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 39