Ale prd, tank nebyl tak citlivej ne wowku, já se vždycky bála healovat cokoliv nad 10 lidí :-D. Bože a těch dungů co jsem podělala za různý classy, a těch dungů co podělali jiný lidi a co se dali z velký části díky mě :-D. Tak to prostě chodí.
Ale. Neni to TAK težký, jen nepříjemný. Jde hlavně o to, že AI je relativně OK tank, ale prostě neumí jet damage. Na normální obtížnost je to asi jedno. Zkus, rozehraj si co chceš a udělej si názor. Vždycky můžeš jet wara jako damagera a nechat tankovat někoho jinýho.
Já to včera loadla, jen tak, na chvíli, a řikám si "proboha proč dávám tak směšnou damage, proč nic neoneshotuju jak jsem zvyklá". Až dneska mě napadlo podívat se, do čeho je ta postava oblečená. Myslim že jsem ten eq udělala hned na začátku jak jsem dostala skyhold a jak to mělo veselý barvičky, tak jsem nepostřehla jak velkej odpad to je.
Takže jsme se převlíkli, sladili, barva týhle hry byla zvolená jako modrá/bílá. Vždycky je to buď modrá, bílá nebo červená... :-D Schválně jestli podle fotečky poznáte, který postavy používám, a na který jsem tak alergická, že je ani nenajímám.