Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:42:14
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142320 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #345 kdy: Květen 16, 2019, 09:15:10 »

Omyl, suroviny na výrobu se nepočítaj. Mám jich tisíce a nic to nezabírá. Určitě je neprodávej, vyrobený itemy jsou nejsilnější. Kup si perky na zvětšení inventáře. Dělám to skoro hned, jde to vytáhnout na 90 a s tím pak už nejsou problémy.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #346 kdy: Květen 16, 2019, 10:00:41 »

No mě zabírají. Ale na každá jednotlivě, ale typově. Třeba chtěl jsem vzít z nějakého zvířete nějakou část (tuším že z fredky zuby, nebo chlupy, nebo co), ale nemohl jsem je vzít, protože jsem měl plný inventář. Musel jsem vyhodit nějaký bezcenný meč. Pak už jsem ale tu sorovinu mohl sbírat, jak jsem chtěl i s plným inventářem, když už jsem jí jako položku v inventáři měl.

Žádné takové dovednosti hrdina nemá, ten má jen ty 4 magie.
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #347 kdy: Květen 16, 2019, 10:34:47 »

Inventář se zvětšuje na hradě/základně perkama za levely organizace.

Předměty k výrobě původně zabíraly místo, ale pak BW došlo, že je to hovadina, a zrušil to, ovšem ne dokonale, takže je stále nejde sbírat pokud máš plnej inv. Některý věci so sebereš nesloužej ke kraftění, a ty každopádně zabíraj místo.
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #348 kdy: Květen 16, 2019, 10:38:53 »

Mildo, perky na zvětšení inventáře koupíš u válečného stolu, v sekci Inkvizice, až budeš mít body Inkvizice
https://www.2i.cz/i/foqnf
https://www.2i.cz/i/fo6wz
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #349 kdy: Květen 16, 2019, 11:16:07 »

A jo, o tom tam vlastně někde něco psali, že můžu nějaký bod investovat na stole, ale nechtělo se mi vracet, dokud tu lokaci nedořeším, tedy co půjde. Tak jsem se k tomu ještě nedopracoval.

S těmi surovinami tedy nevím, ale něco mi každopádně zabírá 25 míst v inventáři a ždéné předměty jiné (zbraně, zbroje i cennosti) jsem neměl. Ale pokud to jde zvednout, tak to zas tolik nevadí. Jen to není příjemné, když se člověk musí kvůli tomu vracet. Taky dost zvláště funguje u obchodníků tlačítko prodat všechno, kde to asi původně mělo prodat všechny cennosti (a věci, které tak hráč označí), ale prodá to myslím všechno úplně.
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #350 kdy: Květen 16, 2019, 11:25:13 »

A roloval jsi ten inventář? Jsou tam další položky (schémata, recepty, atd)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #351 kdy: Květen 16, 2019, 11:55:04 »

No schémata a recepty se myslím nepočítají, podle toho, že jdou vzít i s plným inventářem. Vylepšení věcí jsem počítal a žádná nemám, stejně jako ty různé šperky pro postavy a podobně. Ono to je jako teď jedno, když vím, že to jde rozšířit, budu to muset vyzkoušet a nějakou položku s těch surovin vyhodit pryč, jestli jí to odečte z počtu předmětů. Tím by se to dalo zjistit relativně snadno, ale já to tolik neřešil.
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #352 kdy: Květen 16, 2019, 13:06:16 »

Prodat vše prodá jen cennosti, zbytek se musí prodávat manuálně.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #353 kdy: Květen 16, 2019, 13:31:29 »

Tak já nevím, mě to prodalo i zbraně a zbroje, které jsem si chtěl nechat, protože měli vyšší úroveň a nemohl jsem je používat a pak jsem je vracel zpět. A to jsem si právě říkal, že by bylo dobrý to využít a nemuset ty zbraně přebírat během prodeje, ale v inventáři.
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #354 kdy: Květen 16, 2019, 13:46:46 »

No jestli sis je hodil mezi cennosti, tak ono to vysype celej bágl na cennosti ať je tam cokoliv. Já je prostě přebírám v inventář, ano, je to demence, ale tak, BioWare.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #355 kdy: Květen 16, 2019, 14:09:24 »

No právě jsem je nedal mezi cennosti, ale měl za to, že to prodá jen cennosti a věci, co mám jinde (právě v kolonce zbraně a zbroje) mi to nechá. Ale prodalo to všechno. Ono ale ta hra celkově funguje zvláštně, třeba to kolečko a chybějící kurzor mi blbo na začátku v té úvodní pasáži. Nyní mi to už neblbne a kurzor nemizí. A já to zkoušel u toho úplně prvního obchodníka v útočišti, pak už jsem se tomu raději vyhýbal.
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #356 kdy: Květen 16, 2019, 14:35:19 »

Hm. Já žádný takový potíže nemám, takže fakt nevim. Mám hru od začátku bez potíží, akorát na patchi 3 to blblo, ale to je dávno pryč, teď , na patchi 11. Je možný že za to může čeština? Takový věci se stávaj. Prosim ostatní o hlášení, jak se hra v týhle oblasti chová.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #357 kdy: Květen 16, 2019, 14:41:58 »

No čeština by za to nejspíš asi můct neměla. Já to ještě vyzkouším, až se k tomu dostanu, jak se to zachová, možná to blbne jen na začátku hry a pak se to zlepší. Ostatně obchodování je jedna z dost častých věcí, co dělám, vzhledem k tomu inventáři, jen jsem to neměl už pak odvahu to znovu zkusit.
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #358 kdy: Květen 16, 2019, 14:58:32 »

Je tam možnost koupit znovu cokoliv co prodáš, + to jde loadnout. Mě nikdy nic neblblo, takže nevěřim, že by to bylo jen na začátku.
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #359 kdy: Květen 16, 2019, 16:40:04 »

Mildo, asi jsi je nevědomky přesunul do cenností, jinak to není možné. Když prodávám cennosti, a vyberu možnost prodat vše, tak mi to prodá JENOM věci v cennostech - vše ostatní (zbraně, zbroje, atd.) mi zůstane v invu.
A ten kurzor sice při bojích občas vypadá, že chybí, ale myslím, že je to tím, že je moc malý a v tom "fofru" pak je těžké ho pořád sledovat (ale v tom se můžu mýlit - také mi občas přijde, že se ztratil).
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 39