Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:15:27
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142582 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #300 kdy: Květen 12, 2019, 11:19:01 »

Přidej se, přidej. Já teď dospěla k závěru, že nemůžu vařit, a objednala jsem si pizzu.
Jinak jsem tu hru nakonec spustila, udělala eq na postavy, a teď běhám pouští a něco zabíjim. Artificer je bestie.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #301 kdy: Květen 12, 2019, 14:38:24 »

Ona už je na světě alfa verze češtiny, takže bych to mohl vzít a třeba u toho rovnou zkusit nějakou korekturu. Asi rovnou rozehraji i novou hru.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Host
« Odpověď #302 kdy: Květen 12, 2019, 15:52:53 »

Já to hraju právě s tou alfa verzí češtiny, protože naglicky neumím. Můžeš se přidat k testerům beta verze, ať je dřív hotová :)
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #303 kdy: Květen 12, 2019, 15:55:00 »

Sorry za překlep - chtěla jsem napsat "anglicky"  :-[
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #304 kdy: Květen 12, 2019, 16:44:30 »

Příště na to neupozorňuj, moje dyslexie by si toho ani nevšimla.
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #305 kdy: Květen 12, 2019, 17:17:12 »

OK, beru na vědomí :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #306 kdy: Květen 12, 2019, 22:11:30 »

Vzal jsem tedy zcela novou postavu a hru rozehrál :) Čeština zatím v pohodě, zahlídl jsem jen jeden drobný překlep a jednu nepřeloženou větu. Zápasím akorát zas s ovládáním. Navíc jak jsem teď zvyklý z Neverwinteru, tak mám speciální útoky poskládané jinak (láká mě to stisknout klávesy, které tu ovšem dělají něco jiného :)). Jako postavu jsem si vzal lidského bojovníka se štítem. Jestli AI blbě tankuje, tak to holt převezmu sám :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyu

• Host
« Odpověď #307 kdy: Květen 13, 2019, 11:34:26 »

No, AI neumí tankovat, ale víš co ještě neumí? Damagovat. Jinýmy slovy je nejvýhodnější na větší obtížnost prostě všechno zabít dřív než to udělá problémy, případně to nabrat za tanka a pak si přesednout na damagera. Zvlášť ze začátku prostě ovládám všechny postavy, řikám jim kde stát, co dělat, a snažim se netlouct hlavou o zeď. Pak už mám dost schopností na to, abych prostě zabila všechno a oni se pak resnou.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #308 kdy: Květen 13, 2019, 12:23:47 »

Zrovna na tohle jsem před chvilkou narazil. Posunul jsem se po hlavní lince za matkou Gisele a někde u nějakých ruin jsem dostal docela slušnou sodu. Řekl bych, že s Kassandrou včele musíme mít bojovou převahu, ale dost to vázlo. Jako na potvoru jsme se probili někam za třetí hlídku a pak se to kolem nás zas respawnulo :D Pořád ještě zápasím s ovládáním, takže přepínání postav mi moc nejde. Budu se muset přizpůsobit situaci a zkusím tu oblast vyřešit jinou cestou.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyu

• Host
« Odpověď #309 kdy: Květen 13, 2019, 13:35:17 »

Elemire, kolik máš meleeček v partě? Držíš mágy z dosahu? Zvlášť Dorian je takovej hodně přátelskej a má tendenci obímat medvídky. Společníci maj IQ tykve a maj rádi blízkej kontakt s nepřítelem, hodně nepřátel plošní. Doporučuju chvíli běhat v začáteční lokaci a udělat si tankovací eq, až pak něco řešit s nepřátelema. Jak je slušne vybavenej tank, tak už jsou většinou v pohodě i na větší obtížnosti. Jako war jsi musel dostat startovní recepty a takovej ten červený svinstvo co roste na skalách dává stamku. Taky pomáhá prioritizovat lučištníky a nechodit k mágům do jejich min.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #310 kdy: Květen 13, 2019, 14:26:02 »

Mám jenom Kassandru a pak se ke mě přidali Solas s Varrickem. Zatím jsem moc nezkoumal, jaké mám možnosti. Tím se budu muset teprve prokousat. Nějakou výbavu už mám, ale že se mapy resetují, jsem zjistil až v té druhé lokaci. Ono to docela připomíná v některých ohledech Andromedu, ale úplně stejné možnosti tu nejsou, takže mě to lehce mate.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #311 kdy: Květen 13, 2019, 14:34:57 »

Též si to zkusím zahrát. Předpokládám, že čeština je jen pro základní hru (dle toho, co píší) a já koupil nějakou goty edici za 500, v které by snad měli být všechny dlc, včetně nějakých pro multiplayer (což je poněkud matoucí samo o sobě), tak možná nebude jasné, co je a co není DLC, pokud je to začlěněno do hry samotné. Přiznávám, že nemám ani tušení, o co ve hře jde a jak vypadá a jak je udělaná a hrál jsem jen jedničku a moc nepředpokládám, že u toho vydžím delší dobu.

Nicméně už nyní jsem zjistil, že je docela dost velká a stahoval jsem snad 30 GB, tak to snad vydržím hrát dýl, než jak dlouho jsem stahoval.
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #312 kdy: Květen 13, 2019, 14:50:17 »

Mapy se resetujou jen dokud je nezabavíš. Pak už maximálně nějaká zvěř.

Multiplayer dlc byly zdarma ke stažení, nevim co je na tom matoucí.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #313 kdy: Květen 13, 2019, 15:08:16 »

No že je tam multiplayer, já myslel, že je to příběhová hra pro jednoho hráče.
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #314 kdy: Květen 13, 2019, 15:47:31 »

Ona to původně měla bejt jen multiplayer hra, víš. Buď rád za to co je.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 39