Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:40:20
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 8 9 [10]

Autor Téma: Might & Magic Heroes Online - beta  (Přečteno 67020 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Might & Magic Heroes Online - beta
« Odpověď #135 kdy: Září 19, 2014, 10:18:46 »

Jedu sólo za lučištníka. A zaaas buguju lítání :-D. To jsem celá já. Dostat se z prvního ostrova je mooc velká fuška :-D.

Přidej se k nám. Ty víš, ře to chceš...
IP zaznamenána

Lordgraa

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #136 kdy: Září 19, 2014, 13:37:03 »

Sára: díky za tip, já šel vždy hrdinně do přímého kontaktu s nepřítelem. Takže mě nenapadlo s Ghulama pobíhat kolem a ustřílet je necromancerem :) Teď mě ale čeká strážce ticha a tam už asi daleko neuteču :D

Elemir: za dobrotu... až se ucho utrhne =o( Ubisoft je v tomhle dobře známá firma a to, že z MMHO chtějí jen vyrejžovat, co se ze značky M&M dá, bylo známo už předem, ale nemuseli to dělat tak okatým způsobem... já osobně tuhle browserovskou hříčku beru jako zabavení při čekání na H7 (cc ještě tak rok :D ), ale asi se nechám inspirovat Sárou a vrátím se k MM...

Btw malý offotpic: zkoušeli jste dohrát první díly? Jde to njak rozumně, aniž bych neztratil nervy a nerozmlátil si klávecnici? :) Vím, že 1-2 nemá mapu (auto) a že to bude asi oříšek pro Windows 7, ale chtěl bych zkusit maraton Might & Magic I - X :O)

A téhle stránce fandím už od roku 2002, co ji sleduji a pohltil mě svět M&M, jenom až teď mi to nedalo a napsal jsem poprvé na forum :)
IP zaznamenána
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic http://www.worldofheroes.cz

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #137 kdy: Září 19, 2014, 15:00:15 »

Když koukneš na Corakovy zápisky, tak tam najdeš deníky od Ali a StriderCZ, kteří první díly hráli. Případně na slovenské stránce Old Games je taky několik hráčů. Je docela dobré si o tom něco přečíst a pak se rozhodnout. I když skočit do toho rovnou po hlavě taky není od věci :) Kdysi jsem jedničku i dvojku rozehrál, ale pak jsem to ukončil. Kupodivu to není zas taková šílenost. Na Windows 7 to spustíš normálně přes DOSBox (buďto verze z GOGu nebo v sekci Might and Magic I-V mám návod, viz Might and Magic I-V na Windows XP a vyšších).

4Yuyana: Že bych to nakonec taky rozehrál? :) Je pravda, že osmičku mám snad i aktuálně nainstalovanou a hlavně chci vyzkoušet to klonování obrazu na TV, jak se Pajk ptal, takže asi jo, zkusím si zasólovat :D
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #138 kdy: Září 19, 2014, 18:16:00 »

Lordgraa: není vůbec za co :)

Elemir: Lordgraa mě předběhl, přesně, a každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán:/
To mě to asi nedá a budu muset ještě něco uhrát, takhle bych měla pocit, že jsem s tím sekla v půlce. A z toho komunitymanagera mám od začátku divnej pocit, ale teď je to jasný. Je to debil! Normální retard... to nemá cenu rozebírat:/ (jestli to tu čte tak už si asi nezahraju :D )

O MM8 tady radši už mluvit nebudu, hraju totiž oddychovku, takže klasika včetně Ithilgorka:)

Ale s těma MMI-X to není špatnej nápad. MMI-V a X jsem vůbec nezkusila, jen několikrát pročetla ty postupy od Ali a StriderCZ...

Btw. já sem na stránky nakukuju od 2004 :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #139 kdy: Září 19, 2014, 18:29:09 »

Neboj se mluvit o mm8 :-D. Taky hraju oddychovku :-p. Solo za rytíře a nebo lučištníka se jinak nazvat nedá :-D. Masochisti berou minotaura nebo ještě lépe trolla. Rytíř... řeknu to takhle. Když máte trošku štěstí/trpělivost, seženete zbraň na vysávání životů (může vám jí i vyrobit lich, ale to už je takový asistovaný sólo :-D) a ten artefaktní štít, co dává imunity na negativní stavy... můžete jít do všeho čelně. Ten rytíř to dá. I rovinu země, největší hromady nepřátel, krystal, všechno. Je to až děsivý, člověk zvyklej na partu nemá představu, jak je jednotlivá postava silná.

Lučištník je zrůda, buger, monstrum, polobůh... nazývejte to jak chcete :-D. (Jinak, luky s vysávánim života jsou ultimátní. Zvlášť do arény.)

Ale naprosto žeru lich+4 draci. Neni to nejsilnější parta, ale je velmi soběstačná, vytrvalá a komplet bez práce. Na relax můžu jen doporučit. Lich je kvalitní healer a draci nepotřebujou žádnou výbavu, narozdíl od závislejch povolání, jako rytíř/lučištník.

A ty sladký čeníšky!

....

Všichni na mm8, a mluvit, já už tu nechci bejt jako jedinej mimozemšťan, co nehraje nový Ubisoft verze :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #140 kdy: Září 19, 2014, 20:10:57 »

4Sara98: Mě vlastně chyběl jen ten Pekelný červ a Velká Starobylá, což bych určitě přinejmenším v kooperaci dal a splnil i to, ale moje hlavní meta byla něco z toho skolik samostatně, takže minimálně tu Daevu jsem musel. Naprosto tvému důvodu pokračovat tedy rozumím. Pro mě už tam nic dalšího pak nebylo a nakonec jsem se dozvěděl, že ty neodkryté oblasti ani odkrýt nejdou, takže to ztratilo smysl. Chtěl jsem akorát ještě rozpracovat mapy včetně popisu úkolů, ale to už je passé. Admina se neobávej, pochybuju, že sem jen tak zavítá a i tak by to těžko obhajoval. Navíc on ty práva ani nemá, i on sám to musí řešit přes podporu ;) Jediné, co může, je právě mazat na fóru. Mrzí mě teď akorát jedna věc a to, že jsem se nerozloučil v cechu, ale nakonec to takhle bude pro ně lepší.

Jinak jsem rád, když čtu, jak kdo dlouho vlastně web sleduje. Mě třeba ty roky 2002-2004 přijdou jako hluché, kdy jsem si tu akorát občas něco pro sebe napsal. Vlastně obsah jsem začal pořádně tvořit až v tom 2004.

S MM8 jste mě dost navnadili, byť jsem měl úplně jiný program. Taky bych si rád splnil MM I-X, ale pořád se k tomu nemůžu dostat. Asi tedy osmičku rozjedu za nějaké to sólo. V práci teď máme novou kancelář a konečně mám zas volnou zásuvku, takže můžu používat notebook :D

Edit: Asi bych nechal tenhle thread už umřít a zkusím kdyžtak pro MM8 nabídnout alternativu ;)

Téma tedy zamykám.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 8 9 [10]