Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:27:29
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: úlomek vody  (Přečteno 7104 krát)

pete

• Nováček
  • *
úlomek vody
« kdy: Červen 28, 2014, 20:22:12 »

nedaří se mi najít úlomek vody
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
úlomek vody
« Odpověď #1 kdy: Červen 28, 2014, 21:55:57 »

4. patro Ztraceného města.
IP zaznamenána
This is the end ...

pete

• Nováček
  • *
úlomek vody
« Odpověď #2 kdy: Červen 28, 2014, 23:00:01 »

tam jsem našel jen úlomek ohně
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
úlomek vody
« Odpověď #3 kdy: Červen 29, 2014, 06:09:02 »

To si našel na 3. patře, úlomek vody viz mapa úplně dole, bod 8.
IP zaznamenána
This is the end ...

pete

• Nováček
  • *
úlomek vody
« Odpověď #4 kdy: Červen 29, 2014, 11:29:10 »

No právě že ne. Tam, jak píšete, jsem našel právě úlomek ohně. Na tom místě, kde měl být podle té mapky úlomek ohně, jsem nenašel nic. A
úlomek vody nemohu nikde najít. A ještě mi nejdou otevřít dveře v 2. patře na souřadnicích [4,2], nemám od nich klíč. Nemůže to být tím, že jsem tady brzo? ( AKT III)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
úlomek vody
« Odpověď #5 kdy: Červen 29, 2014, 12:31:40 »

Ty dveře se otevírají klíčem, který je v truhle na souřadnicích [14,17].

S tím úlomkem je to divné, takže standardní otázka - je to originál hra? S Act III by to nijak souviset nemělo.
IP zaznamenána
This is the end ...

pete

• Nováček
  • *
úlomek vody
« Odpověď #6 kdy: Červen 29, 2014, 12:35:33 »

No na souřadnicích [14,17] není žádná truhla, jen popadané dřevěné regály, pod které se nemohu dostat. A hru mám originál koupenou v kamenné prodejně. Nyní jsem ale stáhl patch a hra se trochu změnila, tak to asi budu muset vrátit až před ztracené město. :-/
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
úlomek vody
« Odpověď #7 kdy: Červen 29, 2014, 15:31:52 »

Po instalaci patche jen načti save a hned ho ulož třeba pod jiným názvem. Potom si načti ten nový save a můžeš hrát dál. Ovšem pokud si těch patchů přeskočil více, tak je to spíš o náhodě.

Jinak zpět k tomu problému. Jsou ty mapy u tebe ve hře opravdu stejné s těmi, co jsou na tom odkazu, co jsem ti posílal předtím? Myslím tím i barvy políček apod.
IP zaznamenána
This is the end ...

pete

• Nováček
  • *
úlomek vody
« Odpověď #8 kdy: Červenec 01, 2014, 07:48:00 »

Já začal hrát offline ten download při instalaci jsem neinstaloval, protože jsem si myslel, že je to pro internet nebo co. zkusil jsem to po doinstalování hrát dál ale ve ztraceném městě mě to nepustilo do 2.patra, nenačetlo se to. Asi se změnilo to umístění úlomků. Teď to hraji skoro od začátku, mám zadaný úkol hon na montbarda ale u mostu do oblasti navea jsem narazil na jakési černé bojovníky a nejsem schopen se přes ně dostat. Obtížnost proti tomu co jsem začal hrát předtím offline je tak 5 x větší.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
úlomek vody
« Odpověď #9 kdy: Červenec 01, 2014, 09:33:23 »

Nj, to je právě ono. Na DVD je starší verze, která byla už v době vydání neplatná. Podstatně výhodnější je to rovnou stáhnout a nainstalovat přes Uplay.
IP zaznamenána
This is the end ...

pete

• Nováček
  • *
úlomek vody
« Odpověď #10 kdy: Červenec 01, 2014, 10:55:07 »

Dá se během hry zjistit na jakou hraji obtížnost? Nezačal jsem po dowloadu úplně od začátku a zdá se mi hra opravdu těžká. Začínal jsem na nejlehčí,  ale teď v této fázi hry mě napadá 5 - 6 protivníků naráz a nejhorší že se z těch 6 objeví 2 za mnou kteří nebyli předtím vidět a najednou jsou tam.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
úlomek vody
« Odpověď #11 kdy: Červenec 01, 2014, 11:39:08 »

Pokud si měl už předtím obtížnost Dobrodruha, tak ti zůstala. Ono je to opravdu po patchi výrazně tužší. Jinak to zjistíš tak, že u loadu save pozice se zobrazuje obtížnost.
IP zaznamenána
This is the end ...

pete

• Nováček
  • *
úlomek vody
« Odpověď #12 kdy: Červenec 03, 2014, 22:06:43 »

Ještě bych chtěl poprosit o radu, jak se mám dostat k Pao kai? Před vstupem stojí orkský strážný a nechce mě tam pustit. Píše to, že vstoupit mohou pouze orkové. To stejné u trpaslíků. Co mám udělat?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
úlomek vody
« Odpověď #13 kdy: Červenec 03, 2014, 22:15:25 »

Předpokládám, že orka a trpaslíka v družině máš? Pokud ano, pak si právě narazil na jeden z bugů.

Edit: Ještě poznámka. Pokud si doinstaloval patch 1.5 přímo na verzi z DVD a pak si začal hrát ze savu pořízeného ještě z DVD verze, tak je to spíš o štěstí. Je to moc velký skok a save pozice v sobě nesou plno informací, které se můžou rozhodit.
IP zaznamenána
This is the end ...