Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 17:31:46
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Problém na XP i s XP patchem  (Přečteno 18533 krát)

Návštěvník

• Host
Problém na XP i s XP patchem
« Odpověď #15 kdy: Duben 27, 2009, 22:18:14 »

cau
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #16 kdy: Duben 27, 2009, 22:19:33 »

chtel bych si zahrat MM8 na vistech.existuje nejaky patch diky kteremu bych to mohl hrat?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #17 kdy: Květen 26, 2009, 19:20:13 »

Zdravim... mam takovou chybicku. Hra mi nejde nainstalovat protože když nabiha install shield wizard tak mi to rekne ze mi to rekne ze selhalo zavedeni knihovny a musi se instalace prerusit.... predem dekuji za radu...vse se mi deje u hry DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #18 kdy: Květen 26, 2009, 19:20:54 »

Zdravim... mam takovou chybicku. Hra mi nejde nainstalovat protože když nabiha install shield wizard tak mi to rekne ze mi to rekne ze selhalo zavedeni knihovny a musi se instalace prerusit.... predem dekuji za radu...vse se mi deje u hry DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC
IP zaznamenána

hráč

• Host
« Odpověď #19 kdy: Květen 30, 2009, 11:31:44 »

Dobrí den já bych chtela pomoct s tím , že ja mám doma CD Might and Magic 6 original CD instalační ale stratila sem origilan play CD a chtela bych se zeptat co mám delat jestli si to musím celý stáhnout z internetu nebo co.prosím pořadte mi. Dekuju.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #20 kdy: Červen 14, 2009, 09:40:33 »

ahojte nainstaloval som si MaM 9 a pri hre mi ide par sekcii troska blbo. vlastne v hre mi to sekne na 2 min zakazdym ked chcem spustit inventar alebo menu.....neviete preco?
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
« Odpověď #21 kdy: Červen 14, 2009, 10:59:33 »

IP zaznamenána

Sketched4Fun

• Host
« Odpověď #22 kdy: Červenec 30, 2009, 17:48:22 »

Zdarec lidi =) ... Chci si zase po dlouhy době project cely M&M 6 a zase killnout kralovnu demonu, ale nak me stve hudba ve hre ... uz jste na to prisli? Mam aj nainstalovanej neofic patch 1.3 a stejnak to nejede a na zahranicnich forech si taky nevedej rady, je to bida si hudbu poustet stahnutou mimo hru, pls poradte =) .
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #23 kdy: Červenec 31, 2010, 20:39:35 »

Ahoj Mám problém s MM8.Mám Windows Xp.Hra Mi podle nešla spustit psalo mi to že v mechanice není CD ikdyž tam byl. Stáhnul jsem si tedy mm8_eng_xp.exe  a teď  mi to hází že v aplikaci došlo k chybě a je nutno ji zavřít .Prosím poraďte mi někdo.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #24 kdy: Srpen 15, 2010, 21:52:18 »

ahoj nainstaloval sem si MaM 9 prez daemon tools a nejde mi to spustit kdys to zapnu napise mi to ze v jednotce neni disk...mam i patch MM9cz13aCZ.zip
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #25 kdy: Září 19, 2010, 08:48:05 »

K tomu mm8 - nainstalovat hru na čisto, nainstalovat xp-patch a v konfiguraci se ujistit, že je vypnuta hardwarová akcelerace.

A jednotně jak k mm8 tak i mm9 ... a máte v mechanice (v Daemon Tools) herní CD? (každý z nových dílů má vždy dvě - herní a instalační)
IP zaznamenána
This is the end ...