Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:34:12
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Kovárna živlů - pomooooc  (Přečteno 15887 krát)

jaradparbu

• Nováček
  • *
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #15 kdy: Květen 26, 2014, 18:43:32 »

U Kilburna jsem podváděl a opsal z webu všechny odpovědi co se geografie týkalo - byl rád, já taky...:) Akorát, že jemu to asi vydrželo dýl:) Jinak dopis poznal... ale už si nepamatuju co říkal. Četl jsem na webu něco o ozubeném kole, který opraví páku - netýká se Karthalských stok? Není chybka tady? Na dalších webech jsem četl, že problém může být ve zlatém klíči - tedy nešel jsem hned do stok a získal zlatý klíč k jinýmu úkolu... Ale bylo to německy a anglicky, takže jsem používal překladač a nic moc srozumitelnost...
IP zaznamenána

elemir

• Host
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #16 kdy: Květen 26, 2014, 18:53:37 »

Chybka je v tom, že se řídíš všemožnými radami z fór a mícháš pak všechny úkoly dohomady :) Žádné kolo, žádný klíč. Kilburn ti jako pisatele identifikoval Montbarda, takže to je tvůj další cíl.
IP zaznamenána

jaradparbu

• Nováček
  • *
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #17 kdy: Květen 26, 2014, 19:11:45 »

Jdu se mrknout za Kilburnem, jestli by mi nezlepšil náladu:) a... nezlepšil. Nabízí jen klepy a povýšení na velmistra štítu... a samurajský meč k provedení rituálního harakiri:)  Jinak dopis už jsem mu ukázal dřív a prd.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #18 kdy: Květen 26, 2014, 19:37:16 »

Tak jako je v deníku seznam splněných úkolů, tak je tam i seznam ještě nesplněných. Jeden z nich by měl být tuším: "Hon na Montbarda." Máš ho?
IP zaznamenána

jaradparbu

• Nováček
  • *
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #19 kdy: Květen 26, 2014, 19:48:21 »

Ne, ten úkol nemám ani v hotových a ani v rozdělaných úkolech (prošel jsem všechny - hlavní i vedlejší)
PS: díky za výdrž!
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #20 kdy: Květen 27, 2014, 17:21:34 »

Tak jsem zase tady. Začal jsem hrát znovu a už mám v úkolech "hon na montbarda", ale v Karthalských stokách pořád nemám aktivní vstup na Falar. panství (úr. 1). Tak mám pocit, že moje hraní končí... Nebo vás něco napadá?
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #21 kdy: Květen 27, 2014, 17:45:10 »

Do Karthalu se dostaneš až poté co splníš úkol Hon na Montbarda, oznámíš to Jonu Morganovi a vyzvedneš si od něj následující úkol.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #22 kdy: Květen 27, 2014, 19:55:42 »

Koukal jsem teď na you tube, že by v těch karthalských stokách měla stát na začátku Zouleika - předpokládám, že jí tam dostanu až navštívím město orků. V úkolu Hon na Montbarta mám, že musím najít bandity v kobce pod lesem - tak to by měla být právě ta stoka, nebo ne?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #23 kdy: Květen 27, 2014, 20:11:16 »

Nikoliv, Karthalské stoky jsou něco úplně jiného. Se Zouleikou předpokládáš špatně, ale to bych předbíhal :) Opět mícháš dva rozdílné úkoly dohromady. Ty máš hledat v lese Yon-Chall, nikoliv v okolí Karthalu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #24 kdy: Leden 04, 2015, 23:40:45 »

zdravim, mam problem. mam jit do kovarny zivlu ale nemuzu tam odcestovat. odkaz na cestu je sedy a nereaguje. dik za pomoc
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Kovárna živlů - pomooooc
« Odpověď #25 kdy: Leden 05, 2015, 08:06:04 »

Ahoj, poohlídni se tu po starším tématu typu přechod do Act 2, je tam popsaný způsob, jak to opravit.
IP zaznamenána
This is the end ...