Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 17:23:13
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: otázky  (Přečteno 7080 krát)

zdenek

• Host
otázky
« kdy: Květen 11, 2014, 17:06:00 »

2 hodiny jsem ve svobodným přístavu  hledal gildu mysli na TELEKINÉZU...ASI TO JE někde v patře nebo schovaný.......a taky nemužu najít carlo tomini.....na zadaní ukolu .......nebot jsem nenašel klíč v truhle na odemčení zajatkyně.......asi že nemám ukol zadaný
IP zaznamenána

Pietrac

• Pokročilý
otázky
« Odpověď #1 kdy: Květen 11, 2014, 18:05:08 »

Pokud si pamatuju tak gilda mysli je nekde na severe mesta a úkol pro nalezení té dívky nekde u přístavu. Skus to tam a ta gilda je nekde v zákrute.
IP zaznamenána

zdenek

• Host
otázky
« Odpověď #2 kdy: Květen 11, 2014, 18:26:37 »

no toho carlo tomini jsem našel 2 domek od přistavu cestou ke kašně,nechápu že jsem to přešel.

TU GILDU ZATÍM NE............ A HLEDÁM...anton stone....oprava chrámu....klerik na kněze
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
otázky
« Odpověď #3 kdy: Květen 11, 2014, 18:54:25 »

Svobodný přístav mi svého času taky dělal potíže. Ne že bych neměl smysl pro orientaci, je to prostě halda informací, které si člověk musí zapamatovat. Od té doby jsem narazil málokdy na město, které by se tomu vyrovnalo ... grrr, Vivec, to bylo taky prima, ale to je naštěstí úplně jiná herní série :D
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
otázky
« Odpověď #4 kdy: Květen 11, 2014, 20:29:17 »

zdenek: Gilda mysli jde vidět na této mapě pod číslem 48.

Úkol povýšení na kněze získáš, když zajdeš to SV rohu mapy. Tam kde nebude voda, bude cesta co vede na sever do další lokace. Po ní se vydej a brzy narazíš na hrad.
IP zaznamenána

zdenek

• Host
otázky
« Odpověď #5 kdy: Květen 12, 2014, 22:38:35 »

jak se vypořádat s harpijemi a prokletí...........sice neublíži....ale nejde kouzlit

jak je to stím chrámem kamenik a tesař zmizeli........jak dlouho trvá oprava...jit si pro povýšení asi až bude opraven
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
otázky
« Odpověď #6 kdy: Květen 12, 2014, 22:46:27 »

zdenek: V magii ducha je kouzlo "Odstranění prokletí". Nebo můžeš navštívit chrám.

Oprava chrámu trvá cca 1 vteřinu.
IP zaznamenána

zdenek

• Host
otázky
« Odpověď #7 kdy: Květen 13, 2014, 16:10:12 »

tak to je hezký mě to chrám neopravilo.........tesař kameník zmizel.....chram je stejně vypálen

to že je kouzlo odstran používám bohužel okamžitě jsou všechny postavy prokletý,když je kněz taky prokletý kouzlo dost často selže,když se to podaří je prokletej okamžitě znova

už mě ty buky štvou.........mám zakoupenou tu legáci krabicovou a součást byla stažení hry 6 nevým jakou to mém verzi .
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
otázky
« Odpověď #8 kdy: Květen 13, 2014, 19:54:22 »

Docela zajímavé, přitom by to měla být klasická Platinum verze a k té jsem nikdy nic podobného nečetl. Jen pro ujasnění, hraješ v češtine? Pokud ano, co jsi instaloval za patche?
IP zaznamenána
This is the end ...

zdenek

• Host
otázky
« Odpověď #9 kdy: Květen 13, 2014, 21:13:38 »

hraju v češtině........abych pravdu řekl nevím.......dá se to nák zjistit....já vtěchto věcech jsem analfabet to víš 61 dědek.

skusím najmout znova kameníka tesaře........ale nák se ty chyby začínaj vršit...asi by ted patch nepomohl co........chce to asi znova.

a mohl bys mi dát adresu na stažení patch......jestli to vubec pomůže

stou desítkou to bylo bez problému........mám to oficialně koupený...asi kolem 1000 korun jestli si dobře pamatuji
IP zaznamenána

zdenek

• Host
otázky
« Odpověď #10 kdy: Květen 13, 2014, 21:23:22 »

no nepomohlo najmul jsem znova chrám je vypálen dál ,ted už nezmizeli....jestli teda nahodou nemám jít to nahlasit.......pišete to splnění ukolu?je ten chrám pak funkční.ASI to nemá cenu hrát dál
IP zaznamenána

Ali

• Host
otázky
« Odpověď #11 kdy: Květen 13, 2014, 22:02:02 »

Kameníka a tesaře odvedeš do chrámu a jdeš to ohlásit. Chrám bude funkční, je to asi jediný, kde dokáží oživit vymýcenou postavu.
IP zaznamenána

zdenek

• Host
otázky
« Odpověď #12 kdy: Květen 14, 2014, 16:02:10 »

TAK JSEM JEN ZMATKOVAL...........JSEM Z JINÝCH HER  a konečně i sté desitky že to napiše i splnění dilčí..........stačilo to ohlasit a chrám byl opravený,i kalich to nehlásilo ale povýšení jsem dostal
IP zaznamenána