No, já rozhodně nemám důvod v takhle jednoduchý hře bugovat potvoru, aby se nedostala na tah :-D. Ano, když jsem začínala, přišlo mi to těžší, ale vždycky to bylo lehčí než využívat takovou fintu :-). Třeba draka lze krásně zabít právě bez tahovýho módu na 1lv, nemá žádnou šanci. Obecně obíhat potvory v kruhu a útočit z dálky je platná taktika (i když všichni víme, že preferuju férovku zblízka :-D).
Ze začátku může bejt tahovej mód užitečnej, když má člověk luky a střílí gobliny, ale pak už těžko.
Lítání nepoužívám ani tak na uhejbání střeleckejm útokům, jako spíš na to, aby přestali střílet, zatímco v klidu kradu :-). I když tahovej mód a déšť meteoritů+lítání je dobrá technika, jak může začátečník nabrat slušný vybavení i level a magie ohně je většinu hry dost dobrá (ohnivej proud je vlastně taková střepina :-D). Škoda že prakticky celá finální lokace je imuní. Nemám to ráda, když v poslední lokaci najednou přestane fungovat doposud funkční taktika, zvlášť když hra neumožňuje změnu specializace. Ano, jsou editory, ale mě osobně využití editoru pokazí pocit ze hry.