Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:31:51
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Prokleté rozvaliny  (Přečteno 6996 krát)

Návštěvník

• Host
Prokleté rozvaliny
« kdy: Duben 17, 2014, 10:32:25 »

Nemám povyšovací q, protože v družině křižáka nemám.
Přesto sem nasbíral tři části disku (ten se ukazuje jako celek), tři stránky v rozvalinách a duch ukazuje na oltář se kterym nelze nic dělat. Prošel jsem obě patra a podle zdejšího návodu hledal chybějící stránku ale nic (První zakrvácená stránka se nachází v prvním patře na souřadnicích [2,9]. Další tři najdete ve druhém patře na souřadnicích [1,3], [10,10] a [1,13].)
Tak nevim, třeba to bez křižáka vůbec nefunguje. Nebo se to někomu povedlo?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Prokleté rozvaliny
« Odpověď #1 kdy: Duben 17, 2014, 10:40:53 »

Tu stránku v prvním patře vůbec nemám, ani neleží na zemi. Našel jsem jet tři z horního patra.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Prokleté rozvaliny
« Odpověď #2 kdy: Duben 17, 2014, 11:05:14 »

takže je to 8,2 horní patro
Ale bez křižáka s tim nemusíte ztrácet čas. Je to na nic
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Prokleté rozvaliny
« Odpověď #3 kdy: Duben 17, 2014, 11:52:25 »

Budu muset na to ještě kouknout, je dost pravděpodobné, že se to v rámci patchů popřeházelo. Na MMWorld mají zapsané všechno taky na druhém patře. U mě byla ta stránka právě na prvním patře.
IP zaznamenána
This is the end ...

Azraela

• Host
Prokleté rozvaliny
« Odpověď #4 kdy: Říjen 31, 2014, 23:16:40 »

a jak to tedy je s těmi úkoly? mám tenhle disk, pak nějaký přívěsek, flétnu atd. ale nikdo mi nezadává úkoly které by s těmi to předměty souvisely ... mám možnost úkoly splnit nebo to prostě nejde a budu mít předměty, které vlastně nepotřebuji celou hru?
IP zaznamenána

flash

• Host
Prokleté rozvaliny
« Odpověď #5 kdy: Říjen 31, 2014, 23:45:05 »

jak pise Elemir nahore, pokud nemas krizaka tak ten úkol nesplnis. ostatní predmety co k nicemu jakoby nejsou zrejme taky souvisi s povyšovacími ukoly povolani které clovek nemá v parte, je pitome ze je clovek stejne sebere/dostane..je to matouci.

Jinak v tech rozvalinách, pokud krizaka mas a mas disk, budes hledat stranky, a jedna nebo vice jsou myslim za tajnými dvermi/stenami.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Prokleté rozvaliny
« Odpověď #6 kdy: Listopad 01, 2014, 05:20:34 »

Flétna jako taková není součástí žádného úkolu, ale pokud nemáš v družině trpaslíka, tak jí také nevyužiješ.
IP zaznamenána
This is the end ...