Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:00:16
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Pereen  (Přečteno 7723 krát)

Pajk

• Host
Pereen
« kdy: Duben 16, 2014, 12:06:07 »

bez věcí co jsem měl asi má cesta tu končí,je to samé zmatení a ta skupina je fakt těžká.. jinak celou hru jsem neměl problém se silou skupiny-štváč,štítový,paladin a arcimážka ale tu si ani nep..nu.Takže asi konec?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Pereen
« Odpověď #1 kdy: Duben 16, 2014, 16:32:41 »

Arcimážka má možnost velmistrovství základní magie a k tomu magické zaostřování. Teoreticky bys měl být schopen účinně používat kouzlo Imploze, ale to by ti musel říct někdo, kdo měl tenhle obor natrénovaný. Perren není úplně jednoduchý, už jen kvůli více útokům za kolo a těm jeho dvěma pomocníkům. Paladin by tě měl ovšem celkem obstojně chránit Nebeskou zbrojí.

Ještě bych to nevzdával. Zkus se podívat, zda-li s tou družinou ještě něco nejde udělat a případně to pak odehrát ještě jednou.
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
Pereen
« Odpověď #2 kdy: Duben 16, 2014, 17:18:36 »

dík za podporu,Implozi nemám.Mám jen bouři a cyklon.Vše by bylo ok,nebýt toho zapomění.Teď jsem to dal,ale mám 2 mrtvý bohužel jedna je arcikouzelnice:( no uvidíme
IP zaznamenána

ZDENEK

• Host
Pereen
« Odpověď #3 kdy: Duben 16, 2014, 17:27:09 »

Pajk  copak Peren, tot oříšek myslel sem nerozlusknutelný,skoušel jsem to 50,po 51 jsem to udělal........tenle ukol je dost nesmyslný když máš 3 bojovniky a jednoho kouzelníka...nemaj dobré zbraně a co hlavně chybí lahvičky pro manu,tam aspon měli být truhli stímto.

jenže ještě horší než PEREN jso následný ikvizitoři nejdřív jeden toho jsem ještě udělal pak ale přejdeš dvůr nejdřív nalákáš na sebe plno postav to ještě jde,hlavně nesmíš aby snima šel ten jeden ikvizitor,protože oni tě hlavně uspávají takže ohnivé kouzlo proti spánku nutnost,navíc si doplnujou zdraví......problém je že těmi boji jsem vyplácal skorem lahvičky na manu.......peníze taky docházejí.......musiš kombinovat odpočinek....3 krát a nakup nových zasob a máš možnost koupit nové lahvičky u trpaslíka...jenže peníze docházejí a ty dva inkvizitoři +s dalšími bojovníky je ještě horší kombinace než PEREN.......ZKUSÍM TO ZKOUŠET....
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Pereen
« Odpověď #4 kdy: Duben 16, 2014, 18:35:29 »

Nejlepší Arcimágovo útočné kouzlo je Řetežový blesk z magie vzduchu.
IP zaznamenána

ZDENEK

• Host
Pereen
« Odpověď #5 kdy: Duben 16, 2014, 19:03:21 »

asi se zbláznili on ten inkvizitor vrací živit i bojovnikům,to  zmou partou nejde když mu  mí bojovníci berou 30 životů jim musej brát lahve vracet životy to je nemožný...se zcvokli...pěkně mě otrávili
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Pereen
« Odpověď #6 kdy: Duben 16, 2014, 20:09:01 »

Inkvizitory je dobrét zabíjet jako první. Největší práci v DLC musí opravdu odvádět mág, bojovníci jsou u silnějších/odolnějších protivníků jen do počtu.

Základem pro DLC je trpělivost a mít zásobu zlatých na lektvary. Ve Fort Laegaire jsem utratil odhadem 50 000 zlatých.
IP zaznamenána
This is the end ...

Jojo

• Host
Pereen
« Odpověď #7 kdy: Duben 16, 2014, 22:52:00 »

Zdravim prave som dohral DLC,tolko nervov som stratil ze az no da sa to hlavne netreba hrat s 1 a viac mrtvymi bojovnikmi treba mat vsetkych inak je to 1000x horsie,nastastie ze peniaze mi ostali tak som zvolil taktiku ist k tim banditom v jaskyni co sa da nakupovat inych kupil som si zasoby a prespal som 2-3x po 8hod. a stale kupoval unych veci,v kuse sa im menil sortiment a tak som poskladal s odretymi usami aspon jaku taku vybavu a hlavne enormnu zasobu lektvarov a s timi inkvizitormi ak mozem poradit je dobre aby boli nazive aspon 1-2 iny ich bojovnici a vtedy sa sustredit na inkvizitora lebo mna neustale uspaval zachranovalo ma ze ma prebudili ostatny pri utoku .....
IP zaznamenána

Pajk

• Host
Pereen
« Odpověď #8 kdy: Duben 17, 2014, 09:50:40 »

dobrá debata,peněz mám 300K není problém s lektvarama,u mě je Big problém to zapomění co mi fouknou hned z kraje a paladin s arcikouzelnicí je mi na nic.Jak pravil Killer řetězovým bleske,bouří a cyklonem by bylo hotovo hned jenže to ZAPOMĚNI.Postavy s artefakty s protikouzlem to zatím nemají:(
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Pereen
« Odpověď #9 kdy: Duben 17, 2014, 11:38:47 »

4Jojo: Taky jsem si u obchodníků sledoval hodiny, abych toho nabral co nejvíce. Jejich nabídka je hodně slabá, v podstatě samé základní zbraně. Původně jsem čekal něco lepšího od té bonusové truhly, ale její obsah se generuje náhodně (při druhé rozehrávce Fort Laegaire jsem tam měl výbavu pro úplně jiné složení družiny).

4Pajk: Už jsem to psal myslím do obecného tématu. Zažil jsem při obou rozehrávkách Fort Laegaire dvě odlišné "taktiky". V první hře si totiž na matoucí údery prakticky nepamatuju a pochybuju, že by se mi hra neaktualizovala správně. Při druhé rozehrávce to bylo úplně jiné a úderů bylo dost. Jediný podstatný rozdíl mezi oběmi rozehrávkami byl v tom, že poprvé jsem všem postavám nasadil komplet zbroj (původně jsem jí i cvičil). Matoucí údery jsou totiž definovány na procenta úspěchu, ale při kritickém zásahu se uplatní vždy. Nechráněná postava je přitom kritickým úderům vystavena více.
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
Pereen
« Odpověď #10 kdy: Duben 17, 2014, 12:27:03 »

no nevzdám to,jsem zatím jen asi na 70-tém pokusu:)
IP zaznamenána

ZDENEK

• Host
Pereen
« Odpověď #11 kdy: Duben 17, 2014, 18:17:02 »

stouto partou 3 bojovníků to není možné dohrát....muj kouzelník taky není nic moc má jen ohnivou kouli....přesto jsem celou hru dohrál hlavně s dvouma paladiny a jedním křižákem.....kouzelnika jsem podcenil nevěnoval jsem mu pozornost,při strategiích sem zatížen na bojovníky kouzelníky moc neovládám myslím strategii...takže sem body zbytečně rozmělnil.....hraju tuto hru poprvé.
mám rozehranou hru s jinou partou.....stouto to holt nedohraji

ELIMÍRE.....RADA ZABíT inkvizitora jako prvního je dobrá to jsem věděl ale není čím on se vždy uzdraví když lahvičkuji a uzdraví i ty okolo ja za lahvičky utratil 150000 a je mi to nanic on neporazí mě já je a tech inkvizitorů je tam asi zatím co vím 5
IP zaznamenána

ZDENEK

• Host
Pereen
« Odpověď #12 kdy: Duben 17, 2014, 18:21:15 »

ještě dotas než přejdete dvur jsou dva kapatulty ty jsem zničil,ty dva další asi budou přes ten dvur kde jsou ty inkvizitoři.......ale jde mi o jiné vté první časti jsou zamčené dveře je tam vidět truhla nevíte kde je klíč já ho nenašel jestli teda není u těch inkvizitorů
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Pereen
« Odpověď #13 kdy: Duben 17, 2014, 18:29:14 »

Zdenek: Klíč má boss.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Pereen
« Odpověď #14 kdy: Duben 17, 2014, 18:30:32 »

Ano, další dva katapulty jsou v té druhé části za nádvořím. Zamčená mříž vede do skladiště, klíč získáš také až v druhé části.
IP zaznamenána
This is the end ...