Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 17:31:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MaM 7 mod  (Přečteno 21956 krát)

rengo23

• Host
MaM 7 mod
« Odpověď #15 kdy: Listopad 28, 2010, 12:57:33 »

Aha a myslis ze neni nekde ani seznam v cem je to jiny Elimire?
IP zaznamenána

ivo

• Host
MaM 7 mod
« Odpověď #16 kdy: Listopad 30, 2010, 19:44:00 »

díky , to mě nenapadlo. funguje to.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MaM 7 mod
« Odpověď #17 kdy: Únor 12, 2012, 13:39:59 »

Trochu to tady oživím :) Na Celestial Heavens jsem našel ještě stále funkční odkaz na MM7Rev4modF, takže ho také přidám do Modifikací. Ovšem na mmgames.ru jsem narazil na Maestro MOD, což by měl být podle popisu upravený, resp. doplněný MM7Rev4modF. Má to i větší velikost, otázkou tedy je, má s tím někdo zkušenosti? Možná už se to mihlo v Knize návštěv, ale protože jsem to nesledoval, tak mi to nejspíš uniklo.
IP zaznamenána
This is the end ...

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #18 kdy: Únor 29, 2012, 07:25:16 »

Zacinam tento mod "Maestro Mod" hrat, ale nejsem nejaky psavec  takze asi moc zapisku ani navod nevytvorim.

Jinak prvni poznatek hra se na linux-u pod wine neuveritelne seka. Je jedno jestli je hawdwarova ci softwarova akcelerace. Ubuntu 10.10, wine 1.2.2, Intel Core i5 430 M (integrovana grafika), 3,6 GB RAM.
IP zaznamenána

Ivo_2

• Nováček
  • *
MaM 7 mod
« Odpověď #19 kdy: Únor 29, 2012, 17:38:32 »

Tak na tom MM7Rev4modF modu sem se zasekl .Tak sem to smazal.
Jinak jako zdroj sem použil multi instalaci   verzi hry  - milenium edici .
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #20 kdy: Březen 01, 2012, 06:44:46 »

Citace: Ivo_2
Tak na tom MM7Rev4modF modu sem se zasekl .Tak sem to smazal.
Jinak jako zdroj sem použil multi instalaci verzi hry - milenium edici .

Ja jsem to taky udelal "podvodem". Nainstaloval jsem pod Windows XP a pak poustel pod Linuxem/Wine.

Zkousel jsem doinstalovat do wine directx, pouzival jsem ruzne mody kompatibility, vypinal zapinal hardwarovou akceleraci ve hre, vypnul jsem efekty vzhledu v linuxu, .... nic z toho nemelo na plynulejsi chod hry efekt.

Nakonec jsem to po nekolika hodinach vzdal a zacal jsem hrat hru pod windows xp, kde je hra plynula.

Narazil jsem na problem technickeho razu. Po nejake dobe hrani dojde k zamrznuti hry - hra nereaguje na klavesnici, kurzor mysy a touchpad je funkcni nejde s nemi vsak nic aktivovat. Hra nejde minimalizovat. Jedine co jeste funguje je regulace podsviceni monitoru Fn + .... Zkousel jsem aktualizovat ovladace i system. Nekolik hodin jsem stravil honenim se za ovladaci a restarty (12 x) nikomu bych toto martirium nepral - bez efektu na zamrzani hry.

Pak uz nezbyva nez tvrde vypnuti NB. Nesetkal se nekdo s timto problemem?
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #21 kdy: Březen 05, 2012, 21:00:30 »

ged
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #22 kdy: Březen 05, 2012, 21:00:56 »

Nehraje ted nekdo tento mod? Nechci moc spoilerovat a presto by se mi hodila nejaka rada ci nazor nekoho kdo tento mod taky hraje - idealne pres email - uranit@post.cz

Dekuji
IP zaznamenána

Ali

• Host
MaM 7 mod
« Odpověď #23 kdy: Březen 05, 2012, 21:40:40 »

O jaký mod jde? MM7Rev4mod nebo Maestro Mod.
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #24 kdy: Březen 06, 2012, 07:42:52 »

Maestro Mod - stazeno z techto stranek a aplikovan bugfix na meteor shower.
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #25 kdy: Březen 10, 2012, 20:19:05 »

Tak mam mod (maestro mod) uz docela rozehrany a narazil jsem na par chybek/zakysu - nainstaloval jsem podle navodu z techto stranek:

1. Nejak nemohu najit prsten potrebny na poyvseni na M magie vody. Proste v prisere ani na ostruvku neni

2. Ukol coding wizard me docela na..., protoze na konci je chodba, kterou musim projit blokovana priserami a kdyz se knim priblizim tak hra pravidelne spadne

3. Ziskani kontrolni kostky - po vymlaceni vstupni haly a prilehlych mistnosti hra po vstupu do jeskine s draky pravidelne pada. Resenim je na sebe hodit  neviditelnost a pak je to ok.

4. Jsem na 90 levelu a vyhrat v arene 5 zapasu na nejvysi obtiznost pro povyseni na warlocka je docela obtizne. snad se ni to jeste povede.

5. Povyseni na "paladina". Masel jsem vsech 6 svitku (Saints Selina), pak jsem ziskal mapu a dale jsem se nejak seknul nechapu kde mam hledat klic k truhle v mem hradu "Blue Key". Nekde jsem se docetl, ze vypadne z modreho draka v dangeonu na smaragdovem ostrove, ale v jeskyni jsou jen cerveni pro quest na M magie ohne. Kdepak se schovava zeleny, ze by v Tatalii v jekyni??

Poradi nekdo s timto (5) ukolem? Navody na netu jsou takove kuse a matouci.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MaM 7 mod
« Odpověď #26 kdy: Březen 10, 2012, 21:33:31 »

To bude asi ten problém z diskuse na Angels Fire, ta hra je prostě hodně zabugovaná :(
IP zaznamenána
This is the end ...

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #27 kdy: Březen 10, 2012, 23:19:27 »

Jeste, ze mam takovou dobrou naladu. Ted jsem hodinu venoval souboji s 6 spolecniky proti drakum a temer na konci mi hra spadla.
IP zaznamenána

Ali

• Host
MaM 7 mod
« Odpověď #28 kdy: Březen 10, 2012, 23:47:42 »

Maestro mod je postavený na MM7Rev4modR1, mám takový dojem, že v této testovací fázi se získal prsten od silfy, ale pokud se zabila na vodě byla to smůla. Proto ve finálním MM7Rev4mod4 se prsten nachází na ostrůvku pod svatyní.

V MM7Rev4mod4 předám mapu Andělu v Harmondale, pak se přesunu na Smaragdový ostrov a studna štěstí vedle Cechu těla mě teleportuje do jeskyně s draky (Modrými ochránci) tam získám klíč k truhle v Harmondale a zbroj.

Mám rozehrátý MM7Rev4mod4, nevím do jaké míry to Maestro změnil, ale třeba ti to pomůže.
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
MaM 7 mod
« Odpověď #29 kdy: Březen 11, 2012, 00:26:13 »

Ok dekuji. On tam ten prsten pod svatyni asi je, ale je zapadly v zemi. Vsimnul jsem si, ze na mape je modra tecka. Dale jsem otestoval a odhazoval na zemi ruzne predmety a zrovna u prstenu a run (asi alternativa k hlemam) dochazi k tomu, ze zapadnou pod zem a uz nejdou vyndat.
IP zaznamenána