Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:24:25
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: seknutí ve Ztraceném městě  (Přečteno 9994 krát)

petman

• Host
seknutí ve Ztraceném městě
« kdy: Březen 11, 2014, 14:45:30 »

Ahojte.

už jsem tady četl, že se stalo někomu to samý co mě, tak třeba je nás víc a někdo zkušenější už nalezl lék.
Při načítání druhé úrovně se hra sekne. Kolo v načítací obrazovce se točí, hudba hraje a to stále a stále. Nahrávání starších pozic nepomáhá.

Jsem z toho smutnej, protože družinu mám na 22.level a začínala se zrovna pěkně rozjíždět. Bohužel jsem slyšel, že bez projití Ztracenýho města to nepůjde dohrát, takže se asi stahují nad hrou, která mě chytla nejvíc ze všech, který jsem za poslední roky hrál (jsem starší ročník a tímhle jsem byl odkojenej) černý mraky :-(.

Byl bych moc vděčnej za radu. Děkuju.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1 kdy: Březen 11, 2014, 14:59:02 »

Máš krabicovou nebo digitální verzi hry? Pokud krabicovou, tak aktualizoval jsi ji před prvním spuštěním nebo až v průběhu hraní?
IP zaznamenána

petman

• Host
« Odpověď #2 kdy: Březen 11, 2014, 15:07:56 »

Mám krabicovou a hrál jsem bez patche. Pak jsem aktualizoval na 1.4 před pár dny. Od té doby se začaly v dungeonech i venku respawnovat monstra. Ne moc, ne tolik, jako je v lokacích původních, ale občas nějaký jsou všude. To by mi nevadilo, to je naopak docela ok, ale to zamrznutí ve Ztraceným městě při přechodu do druhýho patra je problém. Nikde jinde mi to nedělá a všude jinde se dostanu. A právě že už jsem to tady četl i v příspěvku jinýho hráče někde. Přesně to samý. Respawn monster a zamrznutí přesně ve stejným místě. Tak si myslím, že to bude dělat problémy více lidem.
Jedu na Win8 64 bit, solidní grafice, zkoušel jsem stahovat detaily - nic ...
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
« Odpověď #3 kdy: Březen 11, 2014, 16:14:45 »

petman: Na to se dá říct jediné. Rozehrej to odznova. A zapamtuj si, že patche se stahují před prvním spuštěním (jakékoliv) hry.
IP zaznamenána

petman

• Host
« Odpověď #4 kdy: Březen 11, 2014, 16:38:15 »

Takže až vyjde další, tak ho raději nestahovat. Nj, tak jo. Ale jestli tam po měsíci hraní dojdu a bude to samý, tak si mě nepřej :-)
Díky za radu. Jdu na to a aspoň už nebudu brát trpaslíka - obránce. Je na nic a brzo mu nejsou kam dávat body ;-) To raději k mágům dva hraničáře, protože ti jak začnou střílet dvěma šípama najednou, tak to je mazec. I když zpočátku jsou slabší.
IP zaznamenána