Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic
Červen 17, 2026, 22:51:17
Vítejte,
Host
Prosíme
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
nastálo
Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
-
Domů
Nápověda
Přihlásit
Registrovat
/
Might & Magic X: Legacy
/
Místnost zákysů
/
Problém s postupem, Kobka tisíce hrůz
« předchozí
další »
Strana: [
1
]
Tisk
Autor
Téma: Problém s postupem, Kobka tisíce hrůz (Přečteno 6850 krát)
martinelk
Nováček
«
kdy:
Březen 10, 2014, 19:38:16 »
Nazdar lidi mám takový akurátní problém.
Šel jsem do kobky tisíce hrůz a prošel ji celou. Jenže jsem tam šel ještě před tím než mě tam hlavní úkol poslal. Takže jsem předběhl vývoj událostí. Ten jsem zpětně dodělal ale teď mám problém. V deníku mi svítí dva hlavní úkoly. První je že se mám hlásit Morganovy a podat zprávu. Druhý je že mám vstoupit do té kobky. To jsem zkusil ale hra mě automaticky hodí k těm elfům na poslední patro a deník se nijak neaktualizuje. Co je horší, Morganovy v hradu nemůžu dát tu zprávu... Zkrátka se mi u něho neoběví možnost dokončení úkolu... Takže jsem se zasekl. Myslíte že kdybych ten dungeon prolezl zpátky na začátek že by se něco stalo? Nahrávat Zpátky se mi to fakt nechce protože to jsou hodiny v háji... Má te nějakou radu? Já vím že jsem tam neměl lezt, už na začátku se mi to zdálo podezřelé ale prostě jsem neodolal.
IP zaznamenána
Milhaus
Zasloužilý člen
«
Odpověď #1 kdy:
Březen 11, 2014, 00:14:05 »
Já nechápu, jak ses tam dostal, mě tam hra nepustila, dokud jsem neměl zadaný úkol.
Jinak bych asi zkusil to projít, hlavně najít Dustanovo tělo v té jedné části. Ale těžko říct, jestli ti to pomůže.
IP zaznamenána
martinelk
Nováček
«
Odpověď #2 kdy:
Březen 11, 2014, 10:42:22 »
Citace: Milhaus
Já nechápu, jak ses tam dostal, mě tam hra nepustila, dokud jsem neměl zadaný úkol.
No mě tam právě pustila bez problému, takže jsem myslel že jde o nějaký vedlejší dungeon. Jinak jeho tělo už jsem našel, takže jestli myslíš najít ho znova? No zkusím to projít na začátek jestli se něco změní... Ale tohle mě štve. Hra mě baví ale fakt se mi nechce vracet několik hodin zpět...
IP zaznamenána
KILLER
Zasloužilý člen
«
Odpověď #3 kdy:
Březen 11, 2014, 11:09:25 »
martinelk: Nech mě hádat. Máš krabicovou verzi hry a po její instalaci z DVD jsi ji nijak neaktualizoval. Mám pravdu?
IP zaznamenána
martinelk
Nováček
«
Odpověď #4 kdy:
Březen 11, 2014, 11:46:04 »
KILLER: Mám krabicovku ale stáhnul jsem si ten nejnovější patch ( tuším 1.4 ). Ten plno problémů vyřešil ale některé věci mě stále štvou... Hlavně technická stránka by potřebovala ještě poladit. Jak říkám ještě to zkusím projít.
IP zaznamenána
KILLER
Zasloužilý člen
«
Odpověď #5 kdy:
Březen 11, 2014, 13:06:34 »
Vyřešil problémy? Tzn. že jsi ho nainstaloval až poté co se nějaké vyskytly v neaktualizované hře, ne?
IP zaznamenána
martinelk
Nováček
«
Odpověď #6 kdy:
Březen 11, 2014, 13:56:11 »
No hru jsem začal hrát ale plno věcí tam bylo špatně ( např. kurzor myši zůstal normálně windowsácký, nějáké grafické problémy, divná minimapa atd. ), spíše to připomínalo betu než hotovou hru. A podotýkám že jsem si hru poctivě koupil. Po hodině se mi stáhnul patch a nainstaloval jsem ho. Takže když jsem začal hru hrát tak jsem ji asi 2 hoďky hrál bez toho patche.
IP zaznamenána
KILLER
Zasloužilý člen
«
Odpověď #7 kdy:
Březen 11, 2014, 14:54:12 »
Jo a to je ten problém. Neaktualizování hry před prvním spuštěním. Některé opravy fungují pouze tehdy, pokud se začne odznova. Proto až to budeš hrát podruhé, tak už to bude lepší.
IP zaznamenána
martinelk
Nováček
«
Odpověď #8 kdy:
Březen 11, 2014, 18:50:30 »
Takže dungeon jsem prošel na začátek a nic. Podle mě je tam problém v tom že když jsem tam vlezl poprvé tak se spustil script kdy začal monolog vypravěčky a tím i aktualizování úkolu. Dle mě hra se zkrátka kousla protože má dva hlavní úkoly které musí být splněny ale ani jeden nejde dodělat. Takže už mě nenapadá co bych měl dělat... Jedině tak vrátit se asi 4-5 hodin nazpět a všechno znova... Na což zkrátka nemám náladu ani nervy. Což je škoda protože hra mě docela baví ale bohužel tohle není první bug který mě tam zastihnul. Snad to zatím nechám uležet a až později se k tomu vrátím. Jestli teda nemá nikdo nějaký další nápad.
IP zaznamenána
Zdenek
Nováček
«
Odpověď #9 kdy:
Březen 17, 2014, 18:51:30 »
AHOJ pánové
MÁM originálku krabicovou,krom že trvá dlouho spojení s hrou,vždy mi to píše že něco je špatné s cloudem to přeskoučím a už to celkem jde.....budu asi proti VÁM DĚDEK je mi 61 ale jsem fanda přes strategie......dlouho jsem hrál 4 story olain byl jsem tam mezi nejlepšími jestli to někdo hrál tak táta 11.
TADLE hra se mi libí jen nejsem na hádanky tomi vadí--------koukám že je zde pan KILLER už mě poradil s kovárnou na jiném foru.....ted jsem objevil toto forum.....zasekl jsem se v hruze nejde jít ven.... je tam sloup a chce méno to bude asi klíč....myslel jsem DUSTAN......ALE TO TO NENÍ.....PORADÍ NĚKDO
IP zaznamenána
KILLER
Zasloužilý člen
«
Odpověď #10 kdy:
Březen 17, 2014, 22:21:31 »
Zdenek: Hrobka tisíce hrůz? Jak zjistit potřebné jméno popisoval Elemir
tady
. Nicméně po je zadání se ti otevře pouze přístup k blízké truhle s náhodným lootem. Východ z tohoto patra je jinde a není spojen s žádnou hádankou.
IP zaznamenána
Zdenek
Nováček
«
Odpověď #11 kdy:
Březen 17, 2014, 23:20:43 »
ted jsem to dodělal,přečetl jsem si celé forum hodně mi to zde pomohlo díky všem
IP zaznamenána
Tisk
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
/
Might & Magic X: Legacy
/
Místnost zákysů