Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:41:06
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: keramický pavouk  (Přečteno 9708 krát)

hatchitson

• Host
keramický pavouk
« kdy: Únor 27, 2014, 11:51:00 »

už jste někdo dostal toho pavouka co je z něho potřeba to srdce nachází se ve třetím patře ztraceného města nevím jak na něj dík Hatchitson
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #1 kdy: Únor 27, 2014, 13:01:37 »

Hm, keramického pavouka jsem ještě nedostal. Na třetím patře jsem našel úplně jiného a není to tak dlouho, co se tu postup diskutoval. Možná ti to pomůže i s tím keramickým pavoukem.
IP zaznamenána
This is the end ...

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #2 kdy: Únor 27, 2014, 14:11:39 »

Tak nevím ale toho pavouka nejde zabít.Poradí někdo jak na něho.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
keramický pavouk
« Odpověď #3 kdy: Únor 27, 2014, 14:20:43 »

já ho při druhé hře zabil na poprvé :). Při první asi na 15 pokus :).

On u něj je jediný problém se k němu dostat - tj přežít ty asi dva kroky, než je možné vyhnout doleva a tak nejít přímo proti němu.

Tedy je dobrý na sebe zakouzlit Nebeskou zbroj, možná kouzlo přidávající odolnost vůči temné magii a magii, pomoci by možná mohl i stínový plášť a regenerace. Pak udělat ten krok, kterým se spustí animace objeví se pavouk, přežít jeho první úder, udělat krok, přežít druhý úder a udělat krok doleva. Vyléčit se, oživit se atd a pak už by to neměl být problém. Pokud máš kouzlo Očista (v magii temnoty), nebo svitek, pak jej použít a odstranit z něj to očarování, díky kterému je mnohem odolnější proti zbraním i kouzlům. Pak ho už prostě rozsekat na kusy. Popřípadě si pomáhat stínovým pláštěm a nebeskou zbrojí. Ale pokud se ti podaří dostat až k němu, už by si to zvládnout měl.
IP zaznamenána

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #4 kdy: Únor 27, 2014, 14:47:07 »

Tak to nejde bohužel mam na oživení Alesii i tři svitky asi to chce mít větší sílu.Vzdávám to nedovedu pochopit jak jsi to zvládl.Byl jsem i u něho a nejde to.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #5 kdy: Únor 27, 2014, 14:53:46 »

Alesie nefunguje ve verzi 1.4 dobře, tak jestli máš tu, moc s tím nenaděláš. Ale na druhou stranu, pokud ses dokázal k pavoukovi prosekat, pak bys měl být schopný zvládnout i ten manévr vpřed. Což si dokázal a to je opravdu jediný problém celého souboje. Zbytek je výrazně jednodušší, akorát zdlouhavý.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
keramický pavouk
« Odpověď #6 kdy: Únor 27, 2014, 15:25:48 »

Citace: bolzan
Tak to nejde bohužel mam na oživení Alesii i tři svitky asi to chce mít větší sílu.Vzdávám to nedovedu pochopit jak jsi to zvládl.Byl jsem i u něho a nejde to.

Sežeň si svitek s kouzlem "Očista" pokud ve hře tedy je, nebo se ho nauč, pokud máš postavu, která ovládá magii temnoty. Ten pavouk na sebe zakouzlí posilující kouzlo, které mu dává vysoké odolnosti proti zbraním a kouzlům. Pokud z něj to kouzlo sejmeš (právě tou očistou), pak už mu dávaš poměrně velké pecky a on nevydží moc. U mě to třeba bylo tak, že jsem jej dal asi na 6-8 ohnivých šípů. Dokud ale na sobě měl to kouzlo, tak jsem jej jen lechtal.
IP zaznamenána

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #7 kdy: Únor 27, 2014, 16:13:14 »

Tak to bude asi ta očista ja do něho navalil tak 20 silných ohnivých šípu a nic byl pořád odolný.Nemužu ten svitek nikde najít,kde by mohl být.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #8 kdy: Únor 27, 2014, 16:47:15 »

V Seahavenu si najdi obchodníka Torstena (Runy a řemeslo). Ten občas tento svitek mívá.
IP zaznamenána
This is the end ...

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #9 kdy: Únor 27, 2014, 16:58:46 »

OK jdu na to uvidím jak to dopadne jsem s toho už na nervy.Koupil jsem i 6 svitku na oživení tak snad to zabere.
IP zaznamenána

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #10 kdy: Únor 27, 2014, 17:51:27 »

Nevím jak vy jste to udělali dělam to po páte a pořád nic to kouzlo mi neučinkuje stale odolavá vystřelil jsem na něho snad 30 ohnivych šípu a čtyřikrat mě zabil oživil jsem se a stale mi to nejde.Nechám to na zítra.Dnes mi krystalový pavouk odolává.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
keramický pavouk
« Odpověď #11 kdy: Únor 27, 2014, 17:53:45 »

Za jaká povolání hraješ a na jakém jsi levelu?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
keramický pavouk
« Odpověď #12 kdy: Únor 27, 2014, 18:14:20 »

Já na toho pavouka měl takovou taktiky podpůrná kouzla + utok na dálku hraničář to dá. po ubrání asi čtvrtiny tě teleportne
IP zaznamenána

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #13 kdy: Únor 27, 2014, 19:00:59 »

Jsem na levelu 24 mám člověk žoldák elf druidský starší ork šaman a trpaslík runový kněz.A na dalku tak z dvaceti výstřelů mam tak tři zásahy takže nemám šanci.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
keramický pavouk
« Odpověď #14 kdy: Únor 27, 2014, 19:34:28 »

To je pěkná družina, ale ten souboj nikam nespěchá. A jedná se o jeden z nejtěžších soubojů ve hře. Pokud jsi to ještě neudělal, tak nejprve splň povyšovací úkoly, nauč se velmistrovství magie světla, země a ohně, poleveluj a zesil.
IP zaznamenána