Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:34:07
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM X - hrobka tisíce hrůz  (Přečteno 11296 krát)

Jasper

• Host
MM X - hrobka tisíce hrůz
« kdy: Únor 11, 2014, 17:19:00 »

Jsem v Hrobce (cca 3-4 úroveň), tam co jsou polorozpadlé mostky, spousta teleportů a poprvé se mi tu vr větším množství objevili stínoví draci. Všude kam jsem se dostal jsem všechno vymlátil, ale nemůžu se dostat k východu. Má tento level nějaký princip jak ho projít? popřípadě nemáte někdo mapku s označením teleportů kterými musím projít? Díky.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Únor 11, 2014, 17:23:27 »

Mapku k tomu nemám, zapomněl jsem si dělat značky. Každý teleport někam vede a u většiny je nášlapná plošina, která se musí aktivovat. Ale na to už jsi nejspíš přišel, když už tam máš i draky. Mě se tam ovšem stala jedna věc, u jednoho teleporty byly ty nášlapné desky ve skutešnosti dvě. Potom se mi otevřel vstup do krypty a tam jsem našel mrtvé tělo s poznámkami apod. Tam už šlo aktivovat cestu ven.
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 08, 2014, 20:29:18 »

ahoj,hrobka-jsem ve 4-tém patře s rozbitým mostem,samý teleport a chodím po všech.Truhličky a sudy otevřené a ....Mám se vracet po patrech zpět,nebo je ve 4-tém patře zase něco co nemohu vidět? dík za pomoc
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: Duben 09, 2014, 09:25:23 »

Na SV mapky směrem k rohu si překontroluj nášlapné plošiny. Teleporty tam mají více směrů, je možné, že jsi tam jednu přehlídl.
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
« Odpověď #4 kdy: Duben 09, 2014, 09:36:58 »

přesně,včera jsem byl po práci přetažený a tak jsem pospíchal...a bylo to na prd,máš recht jedna plošina mi chyběla,děkuji
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 23, 2014, 14:55:22 »

Hojte, potřeboval bych velmistra v dýce, ale je právě ve výše zmíněné hrobce. A když k ní přijdu, napíše mi to, že je nedostupná :( WTF??
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 23, 2014, 17:27:59 »

Ahoj, to je právě jedna z nedomyšlených věcí. Musíš mít Hrobku 1000 hrůz zadanou jako úkol (Sestup do hrůzy) - následuje to po úkolu Dunstan, konkrétně jakmile od Shivy zjistíš, čeho se jejich výprava týkala. Pak budeš moci do hrobky vstoupit. Bohužel se napoprvé musíš prosekat až na konec, teprve pak budou učitelé dostupní i z vnějšku hrobky.
IP zaznamenána
This is the end ...