Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:35:53
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Karthal  (Přečteno 13865 krát)

KILLER

• Zasloužilý člen
Karthal
« Odpověď #15 kdy: Únor 06, 2014, 19:45:35 »

Co se týče té krypty, tak můžeš zkusit tohle nebo tohle řešení.

baryduke: To je těžce spoileroidní mapa.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Karthal
« Odpověď #16 kdy: Únor 14, 2014, 14:11:03 »

já se tam i přesto nemohu dostat .většinu úkolu mam v karthu . Asi sem něco nesplnil ale nevím co
IP zaznamenána

Enigma

• Host
Karthal
« Odpověď #17 kdy: Únor 15, 2014, 10:39:08 »

Citace: Návštěvník
já se tam i přesto nemohu dostat .většinu úkolu mam v karthu . Asi sem něco nesplnil ale nevím co

prosím o radu.prošel sem harama až navrchol do chramu z drakem sem splnil.ukradl jsem Mayneriho nahrdelník(stím taky nevím co ,střelce man).jdeine volné mám ork co mne nechce pustit do chramu.trpaslík taktež.a do chramu temna nemám požehnaní.ale to samozřejmne nejdřiv potřebuji do karthu... ješte jsem dokončil ukol obelisk.moc dekuji všem co my poradí.dik dik
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Karthal
« Odpověď #18 kdy: Únor 15, 2014, 14:49:01 »

O blokování dungeonů už se tu psalo, záleží na složení družiny. Pokud nějakou rasu v družině nemáš, budou právě některé dungeony blokované. Mayneriho náhrdelník je povyšovací úkol, podobně jako svitky z Enigmy. Jestli nemáš potřebné povolání v družině, nebudeš moci s tím nic dále dělat.

Do Karthalu se dostaneš splněním úkolů v hlavní linii. Všechno, co jsi popsal jsou vedlejší úkoly.
IP zaznamenána
This is the end ...

Enigma

• Host
Karthal
« Odpověď #19 kdy: Únor 15, 2014, 22:36:10 »

Hlavni list mam najít cestu do Falagarnova panství.(ja sem na foru načetl že se tam dostanu přes stoky,ale stoky jsou zavřené jak průchod v ztraceném mněste tak z leva kartu mala stoka z mřížemi.tak nevim jak jinak.
IP zaznamenána

Enigma

• Host
Karthal
« Odpověď #20 kdy: Únor 15, 2014, 22:47:13 »

Citace: Enigma
Hlavni list mam najít cestu do Falagarnova panství.(ja sem na foru načetl že se tam dostanu přes stoky,ale stoky jsou zavřené jak průchod v ztraceném mněste tak z leva kartu mala stoka z mřížemi.tak nevim jak jinak.

omluvam se za otravnost ve stokach byla paka kterou jsem přehledl a to sem tak šel asi 1000*.dekuji za komuniké.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Karthal
« Odpověď #21 kdy: Únor 21, 2014, 19:50:38 »

Ke stokám se dostaneš od Seahavenu . Kousek od města je most tak přes něj do oblasti Navea něco kolem Karthalu orientačně most 2   je tam i farma a hospoda . A taky kostel a cesta do věže enigma . Je to hodně roztáhlá lokace . 2 možnost je sem dojít z lesíka 3 možnost  z pustiny . Jsou zde čarodějové, stráže a vlkodavové .  Jo a šampion Žeryk (vážně nekecám ) velký vlk . Ale to jsou silné skupiny . Snad jsem trochu poradil .
IP zaznamenána

TestSubject

• Nováček
  • *
Karthal
« Odpověď #22 kdy: Prosinec 04, 2014, 16:47:23 »

Citace: Návštěvník
Já bych se taky potřeboval zeptat: v Lost city jsem našel vstup do Karthalských stok, ale ujdu 3 čtverečky a je tam mříž, kterou neotevřu. Úkol od Jona Morgana už mám, ale přes tu mříž neprojdu, je ještě jiný vstup?

Mám stejný problém, kde je prosím ta páka, kterou se zvedá ta mříž?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Karthal
« Odpověď #23 kdy: Prosinec 04, 2014, 17:39:54 »

Páka je z druhé strany, mříž lze tedy otevřít až ze strany stok pod Karthalem.
IP zaznamenána
This is the end ...

TestSubject

• Nováček
  • *
Karthal
« Odpověď #24 kdy: Prosinec 07, 2014, 14:20:19 »

OK zeptám se jinak.. Kudy se dá dostat do karthlaských stok abych se mohl setkat s tou Zouleikou?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Karthal
« Odpověď #25 kdy: Prosinec 07, 2014, 19:47:31 »

Nedaleko Karthalu je svatyně. Nalevo od ní najdeš na pobřeží vstup do stok, kde se se Zouleikou setkáš.
IP zaznamenána
This is the end ...

TestSubject

• Nováček
  • *
Karthal
« Odpověď #26 kdy: Prosinec 07, 2014, 20:02:08 »

aha, díky
IP zaznamenána