Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:33:26
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Rasové omezení  (Přečteno 6734 krát)

VLTV

• Host
Rasové omezení
« kdy: Únor 02, 2014, 16:06:09 »

Prosímvás je pravda, že pokud nebudu mít v partě z každé rasy jednoho ( člověk, elf, trpaslík, ork ) tak mě to nepustí do některých částí hry?
IP zaznamenána

VLTV

• Host
Rasové omezení
« Odpověď #1 kdy: Únor 02, 2014, 16:07:43 »

Sakra zapoměl jsem připsat, že se se to týče MMX
Omlouvám se
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Rasové omezení
« Odpověď #2 kdy: Únor 03, 2014, 10:27:32 »

Kdepak, můžeš mít v družině klidně jen elfy a nic se nestane. Omezovat tě bude spíš povolání, ale i tak se dostaneš prakticky všude, jen nebudeš moci plnit příslušné povyšovací úkoly.
IP zaznamenána
This is the end ...

VLTV

• Host
Rasové omezení
« Odpověď #3 kdy: Únor 03, 2014, 16:36:16 »

Děkuji
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Rasové omezení
« Odpověď #4 kdy: Únor 05, 2014, 00:51:33 »

Jsem to rozehrál za 2x člověk, 1x elf a 1x trpajzlík. Ale čelím pokušení to stopnout a hrát 3x čaroděj a  1x nějak bijec.
Jsem na začátku, ale tuším, že magie je dost silná. Aspoň zatím.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Rasové omezení
« Odpověď #5 kdy: Únor 05, 2014, 08:12:51 »

Na počátku má magie navrch, je to dáno tím, že základy zranění kouzel jsou nastavené docela vysoko a potvory jsou málo odolné. Jakmile docvičíš bojové techniky, začne se to obracet. Mágové to dohánějí velmistrovskými úrovněmi, ale ty jsou dostupné až později ve hře. Ve střední části hry působí mágové spíše jako podpora družiny a ke konci začne být problém pro změnu s odolností potvor, takže když už něco trefíš, není to za plný damage. Dobře si v tomhle stojí magie ohně a docela i magie vody.

Zas to má ale výhodu v tom, že na kouzla nefungují schopnosti potvor jako je odrážení apod. Ke konci moje mistryně meče sice dokázala zasáhnout v jednom kole celou družinu potvoráků, ale taky hned inkasovala zranění z oplácení, což není milé. Uvidíš v druhém aktu. Jestli ti to tam půjde, pak asi nebude s takovou družinou žádný problém. Možná bych do družiny ani nedával bijce, ale dalšího mága. Šamani jsou třeba dobrý univerzál.
IP zaznamenána
This is the end ...

1

• Host
Rasové omezení
« Odpověď #6 kdy: Únor 08, 2014, 10:58:10 »

No tak se obávám že něco na tom pravda je minimálně vím o jednom questu kterej se dává jen pokud máte orca v partě (ostatní rasy jsem měl) A už jsem to dohrál a krom toho questu pro orca v horách jsem splnil snad vše.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Rasové omezení
« Odpověď #7 kdy: Únor 08, 2014, 12:37:55 »

Co to je za quest?
IP zaznamenána
This is the end ...