Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:34:42
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Grimoire  (Přečteno 12381 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Grimoire
« Odpověď #15 kdy: Červen 06, 2013, 19:09:45 »

Gamestar jako časopis se mi docela minul, hezká byla ta jejich edice plných her. Pokud si pamatuju, tak Baldur´s Gate vyšla zrovna u nich a později vydali i MM VIII. Doupě mi moc neříká ani jako web (neni mi sympatické), svého času jsem hodně navštěvoval BonusWeb. Ale od té doby, co zavedli placenou sekci, jsem odtamtud odešel a jak jsem si všiml, nepomohlo jim ani její zrušení.

Placení provozu z reklam pochopim u těch větších, kde už se většinou nasazuje i nějaký dedikovaný server apod., ale u webů s menším traffickem to nechápu.

Online hry mě nikdy moc nebraly, něco jsem zkusil, ale neoslovilo mě to. Krom Travianu jsem nikde moc nevydržel :) Hlavně je to tím, že mám pořád co hrát, takže kouzlo online světů mě nejspíše ani nikdy nedostihne.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Grimoire
« Odpověď #16 kdy: Červen 07, 2013, 08:44:53 »

Mě na online hrách rozčiluje nutnost spolupracovat s ostatníma lidma. Grrr. Navíc třeba ve WoWku je nemůžeš ani zabít, když tě štvou :-p.

Já už taky nic nekupuju, ale byly časy, kdy jsme občas něco koupili (LEVEL, Score, GameStar), podle toho, kde byla jaká plná hra. Fakt je, že to tenkrát byly na moje poměry docela slušný peníze a nedalo se to kupovat pravidelně, i kdybych chtěla.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Grimoire
« Odpověď #17 kdy: Červen 07, 2013, 19:19:25 »

Pěněz to bylo dost, proto jsem se nikdy nepustil do předplatného a nakonec přesedlal i na mini LEVEL. Ale na svůj první kup nezapomenu - M&M VI a vůbec jsem nevěděl, do čeho jdu :D
IP zaznamenána
This is the end ...