Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:53:45
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279123 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1530 kdy: Březen 13, 2014, 21:00:31 »

27.3.2014 vyjde první DLC pro might and magic X. A Winterson, není třeba se vracet tomu co bylo dřív, nikdy nikdo nemluvil o elitářství pokud si to nepochopil není to můj problém. A anonymita? Důvod je jednoduchý, kdo si má pamatovat všechny hesla a nicky?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1531 kdy: Březen 13, 2014, 21:14:59 »

V DLC The Falcon & The Unicorn se slibuje, že se objeví nové nepřítelé z heroes of might and magic VI. Z obrázků by se mohli objevit například andělé.

V DLC by měli být dvě bludiště :)

Pokud by v každém DLC se měla objevit jedna frakce z heroes of might and magic VI tak by měli vyjít ještě tři DLC
IP zaznamenána

Winterson

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1532 kdy: Březen 14, 2014, 18:59:09 »

Ano, přiznávám, že jsem to nemusel pochopit úplně jak jsi to zamýšlel. Jo, pokud je hodně hesel tak je po čase dost velký problém se v tom vyznat, takže to taky beru. Ale co, už se v tom přestanu hrabat co tady bylo.

Další DLC? Sice to zní lákavě, ale asi si počkám až budou takový ty 70% slevy :) Ta frakce by konkrétně měla být "The Heaven".
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1533 kdy: Březen 14, 2014, 20:40:14 »

Ano v originálu v anglickém jazyce zní teď nevím jestli Haven (přístav) nebo the Heaven (nebe) ale český překlad heroesů je azyl. Majitelé deluxe ho mají zdarma. Ted trochu mimo. Upřímně ho ale začnu hrát až si zahraji south park v češtině. Měla by taky vyjít do konce měsíce.

Typuji že se objeví ještě dvě DLC. Jeden by měl přidat svatyni a jeden nekropoli. Pelko se možná neobjeví, nedovedu si představit třetí zatmění i když bojovat proti jednotkám pekla by zážitek zlepšil.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1534 kdy: Březen 14, 2014, 23:13:44 »

Pardon za poslední příspěvek, myslel jsem, že už jsem hned na začátku uvedl, že půjde o frakci azyl
IP zaznamenána

Gobman

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1535 kdy: Březen 15, 2014, 09:58:44 »

Je to skoda, ze se X nevesla na stranky, myslim, ze stare dily znovu hrat nebudu a tedy se slzou v oku mazu tento web z oblibenych ...
Jinak samozrejme vsechna cest tvurci webu, o tom zadna.
IP zaznamenána

Winterson

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1536 kdy: Březen 15, 2014, 13:55:04 »

Občas se člověk v těch názvech ztrácí. Taky si už nejsem jistý jestli jsem to napsal správně :D
Peklo by doopravdy bylo pěkný přídavek a dungeony v pekelných podzemí by mohly být zajímavé. Jak na povrchu tak i pod ním. Zatím ale budu muset dokončit základní hru abych se mohl pustit do přídavků (mám deluxe, takže ty tři dungeony by se tam měly nacházet).
Naposledy mě odradilo hrát s vědomím se stále se poškozujícími se savy, ale kus jsem odehrál. A musím uznat - líbilo se mi to.

Jak znám limbic, určitě ty DLC vychrlí v rekordně krátkém čase + další záplaty protože je možnost že si to nebude rozumět se základní hrou. To si jenom myslím, praxe může být jiná.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1537 kdy: Březen 18, 2014, 16:33:18 »

Zdar potřeboval bych už povýšit na arcimága, je to posledni člen družiny co není povýšen, akorát stále nemohu sehnat postavu u ktéré to zas nějakým úkolem udělám...mohl by mi někdo prosím poradit?
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1538 kdy: Březen 18, 2014, 16:44:40 »

Povýšení na Arcimága zadáva Zouleika ve Skalním útesu. Ale dokud neosvobodíš Falalgara z vězení (3. kapitola), tak tam nebude.
IP zaznamenána

Winterson

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1539 kdy: Březen 18, 2014, 21:22:17 »

Je o ten Falagar, který si myslím že to je?
IP zaznamenána

Vnitro

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1540 kdy: Březen 19, 2014, 02:46:42 »

Nevíte jestli je někde jednoduše a kvalitně shrnutej příběh? (aby to pochopil i člověk co HoMaM 6 nehrál?) Nak sem při hraní vypnul a v příběhu se ztratil hned co sem vyhnal japonský hady z majáku.
IP zaznamenána

Vnitro

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1541 kdy: Březen 19, 2014, 02:46:54 »

Nevíte jestli je někde jednoduše a kvalitně shrnutej příběh? (aby to pochopil i člověk co HoMaM 6 nehrál?) Nak sem při hraní vypnul a v příběhu se ztratil hned co sem vyhnal japonský hady z majáku.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1542 kdy: Březen 19, 2014, 06:55:21 »

Děj co se stal v HoMam je vyprávěn na začátku v intru. Aspon první část intra do smrti těch andělů myslím.

Příběhy postav v HoMam jsou vypráví v dialogů (u majaků se třeba řekně posledně se s nimi vypořádali piráti, nebo ukoz ztracená jehnátka atd

nicméně často zde šlo pouze o popis postavy, co je důležité je v intru
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1543 kdy: Březen 19, 2014, 07:53:42 »

Změna dostupnosti Delux edice MMX viz Might and Magic X Legacy je k předobjednání ve standardní edici. Krabicová za cca 719,- a digitální cca 629,-

Některé obchody ještě stále Delux edici (i v krabicovém balení) nabízejí (XZone, JRC ...), takže je to asi poslední šance, jak ji ještě někde získat. U digitálních distribucí těžko říci, ale protože obecně vzniká zřetelný cenový rozdíl (cena DLC je např. stanovena na cca 7 EUR), tak se nejspíše změny projeví brzy i u nich.

Jinak pokud by někoho zajímalo první DLC The Falcon & The Unicorn, tak na BonusWebu vyšlo stručné shrnutí (Staromódní Might and Magic X rozšíří koncem března první přídavek). Na Celestial Heavens se pak Marzhin v diskusi vyjádřil v tom smyslu, že DLC obsahuje vysokolevelový obsah a je tedy zasazeno do hry až po odehrátí základní příběhové linie. Navíc slibuje plnou kompatibilitu s předchozími save pozicemi. Kolik DLC nakonec vyjde? ... no přeci dokud to bude mít význam dělat ;)

Ad Falagar, jednou se někdo z Reference teamu vyjádřil tím způsobem, že postavy jako Sandro, Sir Christian apod. nemají spojitost s předchozími hrami. U Crag Hacka se to třeba vysvětlilo tím, že se ve skutečnosti nejedná o jméno, ale o čestný titul - občanské jméno současného (nebo již mrtvého - záleží na úhlu pohledu) Krag Haka je v MMX snad i zmíněno.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1544 kdy: Březen 20, 2014, 17:51:29 »

Citace: Elemir
Ad Falagar, jednou se někdo z Reference teamu vyjádřil tím způsobem, že postavy jako Sandro, Sir Christian apod. nemají spojitost s předchozími hrami. U Crag Hacka se to třeba vysvětlilo tím, že se ve skutečnosti nejedná o jméno, ale o čestný titul - občanské jméno současného (nebo již mrtvého - záleží na úhlu pohledu) Krag Haka je v MMX snad i zmíněno.

sorry tomu moc nevěřím, když si představím, že kampaň Sandra měla reklamní kampaň jako jeden z největších padouchů toho světa. Myslím si že se jenom bojí žaloby. Přesto však já beru postavy jako nové, jelikož bych jinak nemohl uznat tento svět
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 111