Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 05:41:23
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279718 krát)

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1365 kdy: Únor 27, 2014, 19:26:56 »

Elemir: Já už vyhrát digitální a po fyzických krámech netoužím. :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1366 kdy: Únor 27, 2014, 20:41:21 »

Mě by se líbilo kdyby přidali hratelné třídy temných elfů
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1367 kdy: Únor 27, 2014, 21:03:02 »

Je tedy pravdou, že já tu svojí sbírku vždycky jen jednou za čas přerovnám a to většinou kvůli tomu, že mi za krabice zapadne něco jiného :D Tričko jsem tedy ještě nikde nevyhrál, ale nějak mě to neláká. Spíš bych uvítal, kdyby mi šel někdo za odměnu na zahradu ostřihat stromy :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1368 kdy: Únor 28, 2014, 00:37:02 »

Dotaz kde najdu klíš ve Falangarova paství do druheho patra ?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1369 kdy: Únor 28, 2014, 01:25:10 »

Tak hlasím docela velký bug :D nejde se dostat do msítonosti s klíčem do druheho patra a tím padem neni dostupny ulomek světla :D
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1370 kdy: Únor 28, 2014, 08:13:12 »

Mě zase neche hra pustit do lokace nebezpečné jeskyně, která je nedaleko hrobky tisíce hrůz (okolo ní venku jsou tři kyklopové). V první hře jsem tam byl a byla tam nějaká silnější verze kyklopa se jménem. Nyní ale když zaměřím vstup (bliká stejně jako vždy, když hráč přechází z lokace do lokace), ale nejde jej použít.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1371 kdy: Únor 28, 2014, 08:35:19 »

To je nejspíš oprava bugu s Davrosem - abys ho náhodou nenavštívil dřív, než ti trpaslík zadá úkol na Štítového strážce, tak tě to tam prostě ani nepustí :D Jo, takhle se řeší oprava zmršeného úkolu :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1372 kdy: Únor 28, 2014, 10:23:15 »

bubushow:

Tak musím poznamenat, že s novým patchem hra trochu přitvrdila.

- Souboje jsou náročnější a hlavně když na někoho zaútočím, tak se na mě okamžitě sesypou všichni a všechny potvory kolem.
- Náhlé přepadení, nejlépe ze všech stran je příjemně / nepříjemným překvapením ve hře.
- zdražení lektvarů many a zlevněním identifikace předmětů je věc, která rozhodně naštve.
- hlavně pak nebezpečné jeskyně, kde se skrývají Kyklopové a stínový drak. Předím jsem je vyřídil v pohodě na 6lvl, ani se mi nedostali k tělu, teď je nedám ani 12lvl, protože mají odolnosti snad na všechno a obvykle mě jedním dvěma údery zabijou. Jsou o dost brutálnější než bossové hlavní dějové linie. Ty jsem dal celkem v klidu, ani jsem moc neloadoval (pouze při trojitém zabití postavy jednou ranou)
- Obnova fontánek má delší interval než předtím

Nu jsem zvědav, jak si moje družina složená z postav Křižák, Mág, Runový kněz a šaman povede v druhé kapitole.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1373 kdy: Únor 28, 2014, 11:25:31 »

Na férovku, hra se ztížila nejspíš z důvodu, že jí mělo tolik hráčů dohráno dříve než že si stačili uvědomit že už jí vydali, protože jí udělali tak rozsáhlou a poskládali tak, aby to bylo možné. Proto museli přitvrdit ne zrovna přivětivým způsobem.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1374 kdy: Únor 28, 2014, 11:34:33 »

Tak zdá se, že hodně lidí nemělo hru aktualizovanou hned po vydání hry tím patchem 1.3. Protože pokud by to tak měli, pak by jim verze 1.4 nepřišela o tolik těžší. Rozhodně ty nebezpečné jeskyně jsou +/- stejné, jako byli po vydání s aktuální verzí. Ty obludy tam se nedaly zabít dřív, než kolem 20-25 levelu.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1375 kdy: Únor 28, 2014, 11:49:08 »

Takže téměr až ke konci hry ikdyž byly v prvním aktu. Dobře to maj vymyšlený a já si pořád říkal proč se to jmenuje Nebezpečná jeskyně. No nic, vyrubu jeskyně a nainstaluju patch :D.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1376 kdy: Únor 28, 2014, 12:00:04 »

1 zabiješ tak v tom aktu2-aktu3, záleží jak hraješ a jak postupuješ hrou (a nejspíše i na obtížnosti, já mluvím o těžké obtížnosti, na lehkou je to možná snadnější).

V aktu 3 budeš bojovat s větším počtem těchto oblud. Tedy klidně v aktu 2 si můžeš dát souboj se dvěma kyklopama (v rámci úkolu pro povýšení válečnictví na velmistra, kterého najdeš mezi orky). Tam útočí tři vlny bez přerušení, kde ta poslední jsou dva kyklopové a jeden se objeví přímo u party (tj parta se nemůže pohybovat). To je docela dobrej souboj a musíš to zvládnout do konce 3 aktu. Pak si to hráč rozdá hned se 3 kyklopy v horách, a třetí kapitolu zakončí v hrobce 1000 hrůz, kde ho napadnou stínový draci (objeví se tam i dva současně + 2 stínový predátoři - což je taky docela silná obluda). Tedy pak ti budou připadat ty nebezpečné jeskyně v akt1 jako procházka růžovým sadem :). Ono v aktu1 nemusíš jít všude, třeba do prokletých rozvalin taky asi nepůjdeš. V aktu2 je pak úplně zmatek, protože máš otevřený skoro celý svět a jsou tam různě silné obludy a nikdy nevíš, na kterou máš a na kterou ne. Tam je to teprve sranda :) (př první hře)
IP zaznamenána

Indi

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1377 kdy: Únor 28, 2014, 12:39:17 »

V manualy na strane 24 som sa dočital ze sa daju očarovať predmety ale v hre som na to nenarazil.Tak sa pytam daju sa očarovať tie predmety?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1378 kdy: Únor 28, 2014, 12:56:45 »

To není myšleno tak, že bys mohl očarované předměty vyrábět, ale že je možné je ve hře najít.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1379 kdy: Únor 28, 2014, 12:58:31 »

Indi: Paladin může dočasně očarovat zbraně.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 111