Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 06:58:31
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279811 krát)

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1320 kdy: Únor 26, 2014, 16:19:51 »

Elemir:
Hm, takže máš zapnutou synchronizaci?

tak to abych pravdu řekl vůbec netuším...

co to mění na situaci???

Hlavně to, že se save pozice primárně ukládají do cloudu. K tobě se pak stahuje jen kopie. To je první věc, kterou bys měl pořešit.

V adresáři s hrou bys měl jinak vidět ke každé save pozici 2 soubory, např. 1.save a 1.save.metadata.

a jak tuhle situaci mám řešit, aby se tam to metadata vytvořilo??? nebo jak to mám řešit??? děkuju

tak vyřešeno:

udělal jsem si kopii toho save s příponou metadata a už je to ok a jsem v ACT 2 :)
IP zaznamenána

belosek

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1321 kdy: Únor 26, 2014, 16:48:36 »

4 ELEMIR: ano mám úkol "najděte karthalské stoky" a "setkejte se se zouleikou" tak co s tou bránou??? ještě neco musím udělat???
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1322 kdy: Únor 26, 2014, 17:40:27 »

Jo a v patchi hodně zlepšili luky a kuse. Asi stoprocentne :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1323 kdy: Únor 26, 2014, 17:40:44 »

4skoula: Zajímavé řešení, ale asi opravdu není tak úplně podstatné, co metadata obsahují :D Synchronizaci si vypni normálně v nastavení Uplay.

4belosek: V tom případě bys měl normálně vejít do stok (vstup je kousek od toho chrámu u moře) a tam by tě měla oslovit Zouleika. Ona už tě nasměruje (do Karthalu musíš totiž poprvé vstoupit přes stoky, teprve pak se brána otevře).
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1324 kdy: Únor 26, 2014, 18:24:30 »

bubushow:

Tak po posledním krachu, který mi způsobil patch 1.4 rozjíždím hru znova (doufám, že už naposledy znova) a doufám, že to bude fungovat a nedočkám se nemilého překvapení.

Po dlouhé a zralé úvaze vyhrála družina složená:
Křižák, Šaman, Runový kněz, Mág
IP zaznamenána

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1325 kdy: Únor 26, 2014, 18:51:02 »

no stejně je to divné..

uložím pozici a hra napíše uloženo a nikde není.. funguje jen autosave a sem tam nějaká pozice..

jak udělám uložit hru tak se mi do adresáře vytvoří:

d:/documents a settings / jméno PC/ documents/might.../název pozice jak ji nazvu s příponou  *.png

ale do hry samotné kterou mám na d:hry/might.../save3dmgames/ se mi uloží pozice třeba 1.save, potom 8.save aj..

a průšvih je, že 90% pozic nemůžu načíst.. už jsem byl v té živelné kovárně a naschvál jsem si uložil pozici u těch elementálů a dal načíst hru a šup můžu jen autosave z přístání se lvem... to je zvláštní.. :)  další háček k řešení...

kam se správně mají ukládat pozice?? respektive, kam si je ukládá hra??
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1326 kdy: Únor 26, 2014, 18:55:34 »

Savy se ukládají do C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\***\403\
IP zaznamenána

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1327 kdy: Únor 26, 2014, 19:18:46 »

další záhada vyřešena..  můžu ukládat pouze cca 10 pozic.. další už se neuloží, ledaže ty starší smažu...
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1328 kdy: Únor 26, 2014, 21:19:35 »

Skoulo..mas pirátskou verzi ? pokud jo tak se to uklada bůhvíkam a nediv se ze ti to blbne:)..u originalu to je presne tak jak pise Killer.
PS:podle popisu save3dmgames to urcite piratska verze bude, doporučuju zajit na nejake forum kde se tomuhle venuji, tady mam pocit asi radu nenajdes.
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1329 kdy: Únor 26, 2014, 21:21:43 »

Dotaz jak jste umlátili ohnivého pána živlu mne da na jednu ránu :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1330 kdy: Únor 26, 2014, 21:27:23 »

No, to je výborný dotaz ... umlátil jsem ho asi na pět loadů :D Je to o náhodě, systém jsem nenašel. Po tom všem, co jsem do té doby zažil, tohle bylo opravdu extra. Nepříjemná dokáže být i Melanthe v Pevnosti vran, ale Pyrannaste to vyhrává na plné čáře. Vzpomněl jsem si u toho na královnu mrtvých ze sedmičky, na nízkých levelch to dopadalo úplně stejně.

Pokud bys ho nedal, nic se neděje, zas tak podstatné to není a kdyžtak na ně můžeš vyrazit později.
IP zaznamenána
This is the end ...

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1331 kdy: Únor 26, 2014, 21:30:33 »

Po 16 pokusu jsem ho umlatil ale přežil jen 1 ze čtyř .... ale umlatil ještě že dava blademaster 600 dmg :D
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1332 kdy: Únor 26, 2014, 23:21:47 »

Jsem v Tajemne krypte s puzzlem desky a sloupy. Zbyvaji mi sloupy ale netusim co mam delat. Proste chodim zmatene sem a tam a obcas nejaky zajede. ted uz ale nevim ... dik
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1333 kdy: Únor 27, 2014, 01:03:11 »

presne reseni neznam, ale osobne jsme si pozice dlazdic oznacil na mape a pak chodil podle mapy a zkousel všechny kombinace. Trochu mam dojem ze jsou to dlazdice vždy nejak pritilehle od sebe, ale jsitej si nejsem. Kazdopadne asi po 30 minutach jsme se k truhle dostal:)
IP zaznamenána

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1334 kdy: Únor 27, 2014, 03:27:55 »

Skoulo..mas pirátskou verzi ? pokud jo tak se to uklada bůhvíkam a nediv se ze ti to blbne:)..u originalu to je presne tak jak pise Killer.
PS:podle popisu save3dmgames to urcite piratska verze bude, doporučuju zajit na nejake forum kde se tomuhle venuji, tady mam pocit asi radu nenajdes.

Nebudu zastírat, mám pirátskou verzi, ALE jsem zastáncem toho, že hru raději prvně otestuji co je zač než-li kupovat zajíce v pytli..  a zrovna u této hry mám zatím dojem, že se tak výrazně děje. :( více chyb než je zatím zdrávo. je mi jasné, že nějaké % chyb může být i kvůli právě pirátské verzi. no a bohužel nejsem milionář abych si mohl dovolit kupovat co týden hru.. :( můj prim je Zaklínač 3. toto je jen mezi plyn :) tudíž proto verze jakou hraju je verze jakou hraju.. a zatím jsem vždy narazil tady na ochotné lidi co poradily, za což jim DĚKUJI  !!!
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 111