Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 07:38:18
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279837 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1305 kdy: Únor 25, 2014, 22:37:32 »

Tak jsem selhal na plné čáře sice jsem hrobku dal i se zavřenýma očima u bitvy o kartal jsem se zasekl. Podcenil jsem hru :( Neva rozjedu to na těžší obtížnost s jinou družinou.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1306 kdy: Únor 25, 2014, 22:50:12 »

Citace: Návštěvník
Jak zjišťuji, tak se mi na mapě nezobrazují červené tečky nepřátel a mohu střílet jak na dálku, tak na blízko.

To nejsou bugy. Nepřátele na minimapě uvidíš je tehdy, pokud jsou těsně vedle tebe. Pokud je chceš vidět dříve musíš sesílat kouzlo "Smysl pro nebezpečí" nebo získat požehnání ohně. Možnost střílet jak na dálku, tak i na blízko je záměr. Střelba na blízko je ale znevýhodněna menším poškozením.
IP zaznamenána

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1307 kdy: Únor 26, 2014, 03:12:16 »

Citace: Elemir
Hm, takže máš zapnutou synchronizaci?

tak to abych pravdu řekl vůbec netuším...

co to mění na situaci???
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1308 kdy: Únor 26, 2014, 06:21:32 »

Citace: skoula
Elemir:

co to mění na situaci???

Hlavně to, že se save pozice primárně ukládají do cloudu. K tobě se pak stahuje jen kopie. To je první věc, kterou bys měl pořešit.

V adresáři s hrou bys měl jinak vidět ke každé save pozici 2 soubory, např. 1.save a 1.save.metadata.

4KILLER: Ono jde tedy střílet i nablízko? Já myslel, že to jde jen s tou abilitkou u hraničáře.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1309 kdy: Únor 26, 2014, 08:08:58 »

Střílet na blízko jde, někdy to může být dokonce výhodné (pokud nepřítel oplácí úder), ale obecně je to víceméně nepoužitelné bez té dovednosti.

Zajímalo by mě, co se má strčit do hlavy sochy, která leží na jednom z pobřeží? Je možné s ní navést dialog, skupina zjistí, že je tam otvor v oku, ale nemám žádný předmět, který by se tam dal dát. Taky úplně moc nechápu význam těch různých oltářů. V první hře jsem je na nic nepoužil a nepřišel jsem na to, k čemu jsou. Taky je nějaká socha nedaleko kovárny živlů, ta taky řekne něco, že se mám asi pomodlit u nějakých jiných (nebo něco takového), to jsem v první hře též nevyřešil.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1310 kdy: Únor 26, 2014, 08:17:53 »

Aha, ono se to ve final release změnilo. Já žiju pořád s tím, že při kontaktu s nepřítelem se možnost střelby vypne. A oni to nakonec kvůli té abilitce hraničáře zapnuli u všech :) Budu to muset upravit v popisu boje.

Socha po tobě chce Gorovo oko, souvisí to s dungeonem Zapomnění. Oltáře jsem taky nepoužíval, ale z toho popisu mi vyplynulo, že se k nim musíš dostavit ve správný den/měsíč, či tak nějak.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1311 kdy: Únor 26, 2014, 11:35:04 »

Citace: Milhaus
Taky je nějaká socha nedaleko kovárny živlů, ta taky řekne něco, že se mám asi pomodlit u nějakých jiných (nebo něco takového), to jsem v první hře též nevyřešil.

Také to hraji podruhé (4 různí hybridi), ale tentokrát jsem tyto svatyně obešel všechny. Je jich 7, stejně jako počet dní v týdnu. Každá po tobě chce abys přišel v konkrétní den. Pořadí není důležité, ale tu vedle Kovárny živlů (svatyně Ashy) musíš navštívit jako poslední. Odměnou pak je 1 relikvie - těžká zbroj.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1312 kdy: Únor 26, 2014, 13:10:44 »

Takže ty dni u svatyní se mění po týdnu? Tedy v jednom týdnu by šlo teoreticky navštívit všechny? Já u jedné zkoušel neustále spát a čekal na ten správný den, dle názvu, který psala a stejně jsem se nedočkal :).

Navíc některá ta svatyně nepíše nic. Jinde se píše něco o šampionovi některé té dračice, tedy není to ještě třeba vázáno na požehnání v kovárně živlů? Chtělo by to asi udělat kalendář, nebo vypsat dny v týdnu, jak jdou po sobě. Já si všiml jednotlivých názvů dní až skoro na konci hry :D, když jsem právě zkoušel neustále spát a čekal na ten konkrétní den, který po mě chtěla ta svatyně a který nepřišel. (tak dlouho jsem to asi nevydržel)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1313 kdy: Únor 26, 2014, 13:21:42 »

Ta hra je dost nedodělaná a teď to myslím návznosti na šestý díl. Chybí tam třeba upíři, lichové, kirin nebo jednotky pekla. Ta hra má sama o sobě potenciál stát se legendárním dílem, ale měly by dost jednotek přidat.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1314 kdy: Únor 26, 2014, 13:27:40 »

Chtělo by to asi udělat kalendář, nebo vypsat dny v týdnu, jak jdou po sobě.

Najdeš to v MIXu. Už dříve jsem si tam vytahal takové různé věci, co by se mohly hodit, ale zatím jsem nezpracoval.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1315 kdy: Únor 26, 2014, 13:38:35 »

Milhaus: Pokud ke svatyni přijdeš ve správný den a klikneš na ni, hra to zaregistruje, ale nijak ti to neoznámí. Proto pokud ti svatyně oznamuje "Přijď se pomodlit v ten a ten den", tak ji máš teprve navštívit. Ale pokud se dozvídáš pouze "Nic se nestalo", tak už si tam byl a můžeš jít na další.

Dny v týdnu, tak jak jdou za sebou: Ashda (Asha), Malda (Malassa), Elda (Elrath), Arda (Arkath), Sylada (Sylanna), Shalda (Shalassa), Ylda (Ylath).
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1316 kdy: Únor 26, 2014, 13:42:35 »

aha. Tak si to vytisknu. Ještě by bylo možná dobré napsat tam umístění těch najmutelných NPC. Například psa jsem nějak úplně minul. Ten by zřejmě dost věcí řešil, u part bez lidského mága :).
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1317 kdy: Únor 26, 2014, 13:52:54 »

Například psa jsem nějak úplně minul.

Psa vězní 4 super silní bandité poblíž Killburnovy věže, na které si určitě pamatuješ z prvního hraní. :)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1318 kdy: Únor 26, 2014, 14:16:24 »

Sakra, ty jsem zrovna před chvílí v té druhé hře zabil :) a dal si na tom tak záležet :). Ani si neštrejchly :). Ale stejně jsem si psa nevšiml. Měl bych být asi důslednější :). I když já ho nyní nepotřebuji, tak je dobré vědět, kde se nachází.
IP zaznamenána

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1319 kdy: Únor 26, 2014, 16:06:47 »

skoula:
Elemir:

co to mění na situaci???

Hlavně to, že se save pozice primárně ukládají do cloudu. K tobě se pak stahuje jen kopie. To je první věc, kterou bys měl pořešit.

V adresáři s hrou bys měl jinak vidět ke každé save pozici 2 soubory, např. 1.save a 1.save.metadata.

a jak tuhle situaci mám řešit, aby se tam to metadata vytvořilo???  nebo jak to mám řešit???   děkuju
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 111