Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 05:05:08
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279643 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1245 kdy: Únor 21, 2014, 08:17:31 »

Erebos mi přišel "nesmrtelný". Kolikrát se mi podařilo mu uštědřit papírově KO, ale vždycky mu zůstalo trocha HP a zmizel. Je možné, že když to o hodně přečíslíš, tak ho zabiješ. Z toho příběhu, co je na pozadí, by to tomu i nahrávalo - po sundání masky už by měl být smrtelný a tu mu sundal Krag Hak. Takže když si ho zabil, tak normálně proběhla závěrečná animace?

Ad kousky v dungeonu:
Spoiler: ukázat
Ty kousky se složí ve sluneční pečeť a tou se aktivuje phaser na lodi nahoře.

K novým dungeonům: Relikvie je opravdu jen jedna, omylem jsem k tomu započítal ohnisko od Umberta, takže jen Přívěšek milenců z Pevnosti vran.

Entita v Limbu musela mít zdraví v řádu desítek tisíc. Po 5 minutách jsem to chtěl vzdát, ale pak jsem si spočítal spotřebu lektvarů vs jejich množství a rozhodl se to dojet. Akorát se to v polovině boje začalo dost sekat. Což mě připomíná, že někdo prohodil cosi o zlepšené optimalizaci ... objekty v lokacích se načítají rychleji, ale hra se jinak stejnak kouše. Ovšem je pravdou, že jsem si zase zapl AA a spol. Každopádně jsem rád, že rozšířili výběr rozlišení, neb mám taky 16:10 :)  Nakonec ten patch je dost velký, takže určitě upravuje i jádro hry.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1246 kdy: Únor 21, 2014, 11:06:31 »

Citace: Elemir
Erebos mi přišel "nesmrtelný". Kolikrát se mi podařilo mu uštědřit papírově KO, ale vždycky mu zůstalo trocha HP a zmizel. Je možné, že když to o hodně přečíslíš, tak ho zabiješ. Z toho příběhu, co je na pozadí, by to tomu i nahrávalo - po sundání masky už by měl být smrtelný a tu mu sundal Krag Hak. Takže když si ho zabil, tak normálně proběhla závěrečná animace?

jo, proběhla závěrečná animace, pak vyhodnocení mých činů (zde bylo zajímavé, že jsem zachoval tajemství Haarta a současně ho práskl inkvizici - ve hře jsem jej kryl, ale na konci jsem udělal obojí :) )

Já se k té lodi ani nedostal, takže ani nevím, že tam byla, sakra. Asi to ještě načtu a projdu to tam celý. A tím phaserem se pak zabije ten boss? Takže to asi má být tak, jak jsem si myslel, jen se mi omylem povedlo toho bosse zabít dřív.

IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1247 kdy: Únor 21, 2014, 11:19:47 »

Obě varianty za Haarta na konci jsou klasická chybka, to se zobrazilo všem.

Zhruba uprostřed místnosti je takový podstavec, kam se potom pečet vloží a bude to chtít po tobě heslo. Nahoře se aktivuje loď (není vidět celá, je jakoby ve skále) a Erebose spraží paprsek. Na těch svitcích, co si nacházel, je popsaný příběh o "bojových" lodích + z nich vychází právě to heslo. Nějak mě to v tu chvíli evokovalo námět Requiem: Avenging Angel. Ono to scifi tam tedy nakonec je. Ostatně až dorazíš do Limba ... :D

IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1248 kdy: Únor 21, 2014, 12:13:57 »

Erebose sem taky zabil, když mi 3 ze čtyř postav dostaly kritický zásah. Tehdy jsem jenom sebral akorát jednu část toho andělského artefaktu abyl sem na cestě k další.
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1249 kdy: Únor 21, 2014, 14:13:20 »

A není to s tim Haartem proto ze lidi zkouseji metodou save/load obe moznosti při odevzdani ukolu?..Ja to teda udelal.
Erebos sice masku nemá a říkáji ze uz je smrtelny, ale pokud tam je někdo kdo ma slabsi partu a nepouzil by ten ,,andelskej,, paprsek tak by se tam s nim zrejme honil do nekonecna, takze tak trochu je nesmrtelnej porad :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1250 kdy: Únor 21, 2014, 14:38:38 »

U Haarta jsem zkoušel jen tu jednu variantu, bude to opravdu chybka ve skriptech.

Teď jsem koukal, kolik datových souborů patch měnil a je to docela hezká řádka. Mezi nimi i závěrečná obrazovka, tak to už možná bude v pořádku.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1251 kdy: Únor 21, 2014, 15:31:41 »

Já též zkoušel jen tu možnost jej nenapráskat.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1252 kdy: Únor 21, 2014, 17:20:54 »

Zkoušel jsem se cvičmo podívat na ModdingKit a těžko říci, zda-li to nějak komentovat. Ve free verzi jsem to otevřel, ale taky to nahlásilo hned několik chyb v závislostech. V Limbicu to asi už vzdali, takže předtvořit si scénář ve free možná ani nepůjde. Chtěl jsem to tedy využít alespoň jako prohlížeč, jenomže ono není co prohlížet, takže nezbyde, než-li zůstat u screenshotů.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1253 kdy: Únor 22, 2014, 10:24:26 »

V tom novém patchi na něm prý začali pracovat nebo něco...
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1254 kdy: Únor 23, 2014, 12:46:35 »

By me zajimalo, ktery nouma tuto hru prekladal. Heslo do pevnosti Vran je v originale Betrayal, coz je zrada. Ale ve hre mam zmet pismenek MONORATS, fakt netusim
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1255 kdy: Únor 23, 2014, 13:56:19 »

Betrayal by se těžko překlápělo na kratší české slovo, tak je tam náhrada. Sice nelogická, ale snadno uhodnutelná. Hezky sis to navíc do toho řádku poskládal ;)

ASTRONOM

IP zaznamenána
This is the end ...

SiRJiri

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1256 kdy: Únor 23, 2014, 18:11:18 »

ach jo.vse dohrano a kazdy dung co za neco stoji uz davno taky.dungu je jako safranu a dobrych jeste mene.tak rad bych si neco zahral ale neni co.tesim se na grimrock 2.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1257 kdy: Únor 23, 2014, 19:11:18 »

Ahoj, jak funguje nebezská zbroj s patchem 1.4? Chtěl bych vědět jak je to s tím poškození tolik a tolik se absorbuje v "tolika  a tolika" kolech, vs zbroj bude aktivní do té doby dokud některý člen neabsorbuje maximální poškození.
Tj klidně 1 kolo místo uváděných "tolik a tolik" kol.
Teď hra funguje nádherně na max detaily ale potvory které jsou v nebezpečných jeskyních jsou neskutečně těžký.....
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1258 kdy: Únor 23, 2014, 19:24:41 »

Co jsem odpozoroval tak Nebeská zbroj, která pohltí např. 100b. poškození po dobu 4 kol zmizí ve chvíli, kdy v libovolném z kol obdrží 101 bodů poškození a více. Ale pokud obdrží pouze 99 bodů v kole prvním, 100 v druhém a 98 ve třetím, tak ve čtvtém kole bude stále aktivní.

Pzn. Ale ruku do ohně bych za to teda nedal.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1259 kdy: Únor 23, 2014, 19:40:38 »

To by dávalo smysl že se nevyruší do té doby dokud se v nějakém z kol neobrží větší poškození než dokáže absorbovat, tedy pokud se to nesčítá, ale to snad ne:D. No nic asi půjdu zatím na lehčí protivníky, kteří nedávají takové šlupky.
Každopádně v tom mají trošku hokej při těch popiskách.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 111