Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 06:47:17
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279789 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #900 kdy: Únor 01, 2014, 17:36:29 »

tak .... vycistil som asi vsetky dungy .... mam prejdene 100% poloostrova .... chybaju 2 knihy ... v hre je 20 relikvii ... + 4 z uplay ... spolu 24 ... hrdinov mam na lvl 30 a asi uz idem na finale :)
IP zaznamenána

slash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #901 kdy: Únor 01, 2014, 17:36:49 »

škoda tak už se tam plácat nebudu když v tom maj bordel hraju to už asi od 4té verze might and magic ale tohle se mi nestalo nikde !!
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #902 kdy: Únor 01, 2014, 18:49:40 »

v poslednej bitke som nasiel posledne 2 knihy .... takze su vsetky :)
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #903 kdy: Únor 01, 2014, 20:47:37 »

Tak jsem vybil vsechny monstra znovu z cele agynskeho poloostrova ve vsech oblastech ktere mam prozkoumane, stale zaply bojovy mod ktery znemoznuje vlezt do jakohokoliv mesta, nebo odpocivat...pls help :((( nechcu to kvůli chybe rozjet znovu a ctrl+alt +R nepomaha
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #904 kdy: Únor 01, 2014, 20:53:33 »

tak mám dohráno na 30 levelu...

- nejvíce mě vadila hardwarová náročnost hry. Grafika žádná sláva, na notebooku jsem hrál spousty graficky lepších her a  bez problémů. Tady vždy při přechodu do jiné části jako například od Seahavenu do Karthalu se mi to nesmyslně trhalo a ikdyž jsem různě snižoval nebo zvyšoval grafické nastavení vůbec to na nic nemělo vliv.

- bugy to nemá cenu asi rozvádět každý ví sám

- vadilo mi jako ostatně u jiných her lootování nemagických bílých sraček, které akorát zaprasily inventář a lítat každou chvíli do města na to se můžu ...místo toho měli prostě ti tam nechat jen hotovost, tohle akorát nesmyslně znepříjemňuje hru.

- nešlo opravovat věci průběžně

- celé mě to připadalo dějově a úkolově krátké. Čekal jsem ze začátku udělám třeba level 50 a některé magie jsem vůbec nepoznal a znova kvůli tomu se mi to nyní hrát nechce.

edit : ty luky a kuše ve hře postrádaly smysl, taky jak bylo zmíněno předtím, tak nemožnost plnění úkolů pro jiné classy než máš v partě...asi by to chtělo trochu víc dodělat :) ale tím neříkám, že to je chyba Limbicu

to je tak z hlavy co mi vadilo
Jsem velký fanda celé ságy a celkově mě to bavilo.
Ohodnotil bych to tak 7/10
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #905 kdy: Únor 01, 2014, 21:03:48 »

7/10 mi prijde malo, preci jen, kolik to je let co nejaka takovahle hra yvsla ..deset let? (grimmrock nepocitam,ten nemá venkovni svet).
Bile věci nejsou tak spatne, když mas v parte npc co dokaze u obchodniku prodávat draz, tak se vyplatej. (i když mam pocit ze to NPC je bugle, a prodava za stejne ceny jako když ho v parte nemam:) A herni doba mi prijde ok, na dnesni dobu, jasne ze to není jako třeba MM6 na sto hodin a vic, ja osobne odhadem jsme stravil v MMX nejmíň 40 hodin..a na konci ještě nejsem. Ale každý hraje jinak atd, takze uvidm, ale zatím bych hodnotil dost vysoko..srazi to jen ta technicka stranka hry..

Slash-tohle s tim odletem do kovarny se tu uz rozebiralo, je to bud tim ze jsi spatne aktivoval early acces,nebo mas pirátskou verzi hry, da se to opravit v xml souboru postavy Lev smazanim určitých radku,kdyz pouzijes google urcite reseni najdes.
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #906 kdy: Únor 01, 2014, 21:23:28 »

4 flash: Máš určitě pravdu na dnešní dobu délka je asi normální. MM6 co vzpomínám, tak to bylo ze školy domů -> hraní do večera -> spát a znova. Bylo mi tak 14 let a hrál jsem to opravdu dlouho a těžko říct kolik hodin herního času možná 200 fakt nevím :)
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #907 kdy: Únor 01, 2014, 22:16:44 »

Citace: flash
Obrazovky uvnitř domu mají hodne svtelnych zdroju a prehrivaji graficke karty, vsimnul jsme si toho taky, moje karta ma kolem 80-85 stupnu, coz je docela hodne a nepamtuju ze by nejaka hra takhle kartu vytezovala.Nekomu teplota vyleze az na 100 stupnu coz uz je na poskozeni karty.Pomaha snizeni fps v options, ale to funguje jen při vypnutem vsync, takze se zase pak pro zmenu vlni obraz.

Pokud chceš omezit FPS, ale současně nemít "tearing", tak v nastavení hry vsync vypni, ale v ovladači grafické karty ho zapni. (Sám tak hraji.)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #908 kdy: Únor 02, 2014, 01:18:17 »

Tak jsem na mapě prošel už snad opravdu vše, co běžně jde :) Přístupné vodní plochy mě docela zklamaly, čekal jsem toho víc a hlavně vzájemné propojení jejich úseků. Skoro si říkám, že kouzlo chůze po vodě by mělo větší smysl. Požehnání vzduchu a prohlídka hor přinesly o něco více. Šamanka byla konečně povýšena, Yalathův chrám je mi očividně k "ničemu" a v doupěti Pao Kaie měl slepý šaman nepustil dál (že by další povyšovací quest?).

Vantyrské hory mi přijdou docela pusté, až bych řekl že dokonce nedodělané. Prošel jsem, co se dalo a koukl na Hrobku 1000 hrůz, abych viděl, kam mě to za pár hodin požene. Sutgerd byl už zajímavější, povýšení runové kněžky se tak dostalo v obtížnosti taky vysoko (tolik temnoty na jednom místě ...). Flétnu jsem zatím nenašel, takže jsem se zas vrátil do nížiny.

Velmistra Uhýbání jsem nakonec nenašel, v džungli opravdu není.

V Karthalu jsem se pustil zas po hlavní dějové lince a mezitím splnil kovárnu Živlů (mám kompletní set požehnání). U Portmeyronu jsem zdárně vyřešil obeliskovou hádanku, ovšem metodou průzkumu čtverec po čtverci - hledání podle textu samozřejmě končilo v hradní zdi :)

Před hodinou jsem se ocitl v Hrobce 1000 hrůz a před chvilkou skončil před vstupem na 3. patro. Levelem jsem na hranici 29, časově jsem někde mezi 40-50 hodinami hraní a do party jsem najmul ještě NPC alchymistky (mobilní prodej lektvarů).

Překvapily mě celkem 2 věci, resp. zacyklení 2 úkolů. Splnil jsem nagský čaj a hned jsem mohl sbírku kompletovat znovu. Stejně tak mi pašerák chce stále prodat část kamenného disku. U Jassada mi naběhl úkol s inventářem několikrát, ale nakonec se započetlo jen 1500 zkušeností (?). Vím, že se k němu dá chodit po každé splněné dvacítce, ale myslel jsem, že zkušenosti dostanu za každou splněnou.

Jinak ke hře jako takové. Nebýt té neoptimalizace, tak bych tomu mnoho vytknout nemohl. Příběh je dobrý, dokonce obsahuje nečeký zvrat :), ale je pravdou, že už v Act III je jaksi zřejmé, kam bude spět. Inventář je malý, ale pro nás, co pamatujeme Crusaders of M&M, je těch pár otoček do města ještě v pohodě ;) Znovuhratelnost asi problém bude, osobně mě nic netlačí k tomu, hru rozjet znovu - příběh a vše kolem bude stejné, jen se třebas změní povyšovací úkoly, pokud zvolím jiné složení družiny. Určitě to tedy nebude hned po prvním dohrátí. Jinak jsem spokojen. Zítra mě asi čeká už konec, tak jsem zvědav :)
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #909 kdy: Únor 02, 2014, 01:26:16 »

Část disku jde koupit 2x, pak ho uz nenabizi..ale evidetne to je bug
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #910 kdy: Únor 02, 2014, 01:44:26 »

Žádné řádky se mazat nemusí a ani Early Accessem to být nemusí. Stačí vložit CD klíč přímo ve hře, v hlavním menu je záložka bonudy a tam zase aktivovat bonusový obsah.
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #911 kdy: Únor 02, 2014, 01:49:12 »

Crusader jsem nehrál, moc dobře si pamatuji jak vyšel...to byla doba kdy za vypálené CD chtěli 200,- , tak jsem kvůli špatným ohlasům do toho nešel.
Mít Town Portal a Loyd Beacon(v jiném provedení než v MMX) tak problém do města chodit nemám. Mně to kostičkování ve městě přišlo na tohle zdlouhavé :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #912 kdy: Únor 02, 2014, 01:51:09 »

Ten slepý šaman je kdyžtak na povýšení Barbara.

Velmistra uhýbání musíš honit po celém ostrově. Nejdřív za ním musíš jít do dřevěné věže poblíž Karthalu, ona ti potom uteče a zase ji musíš najít v další dřevěné věži v Yon-Challském lese. Tam ti zase uteče a zase ji najdeš v dřevěné věži v džungli, kde tě už bude trénovat.

Ten quest s Jassadem se po těch deseti příšerách jenom aktualizuje, odměnu dostaneš až za splnění celého úkolu.

Jinak jsem našel ve Věži Enigmy dost zajímavou knížku. Byl to deník astronoma, který dalekohledem pozoroval jakýsi syntetický plochý svět s vlastním satelitem, který se ve vesmíru pohyboval samovolně. A byl poblíž planety, která se podle popisu dost podobala VARNU :)
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #913 kdy: Únor 02, 2014, 02:55:55 »

Ja vim ze se radky mazat nemusi, když mas original hru, psal jsem ze to je problém piratske verze, coz jaksi vylucuje pouziti nejakeho aktivačního klice, takze se pak ty radky musí smazat. A co jsme cetl, tak par lidem to neslo ani po zadani klice, když měli předtím early acces, na steamu někdo z Limbicu doporucoval smazat celou hru vcetne savu a znovu stahnout, pak to je ok.

Vsimnul jsme si pěkného odkazu na starsi dily MM, v jedne hospode je naga co zrovna vymyslela karetni hru, popisuje ji a samo se jedna o Arcomage..akorat nevi jak ji pojmenovat, docela vtipny...i když samo by bylo lepsi kdyby tam ta hra skutecne byla jako v mm7 a 8.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #914 kdy: Únor 02, 2014, 05:35:12 »

Rozhodně to není jen problém pirátské verze nebo early accessu, protože já ho měl taky a po zadání klíče zmizel :)

A jo, toho sem si taky všimnul jestli udělají MMXI tak tam už snad bude :D
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 111