Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 09:00:53
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279956 krát)

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #840 kdy: Leden 31, 2014, 07:58:34 »

4 Cenda: někde se četl, že u schodů je páčka na reset...jinak ten co ujede pak vytvoří ten správný schod na druhé straně po kterém přejdeš...
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #841 kdy: Leden 31, 2014, 08:55:14 »

vstup do stok do toho karthalu - když v zivlove kovarne splníš pozehnani vody, muzes v druhem patre vyjit primo z kovarny. Vyjdes hned vedle Karthalu. a tam hned kousek je venku kostel a vlevo od nej u more vstup do stok karthalu.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #842 kdy: Leden 31, 2014, 09:01:25 »

Nejake info kde lezi jaky zluty předmět? Osobne mne hlavne zajhima zlute kopi a zluta jednoruka sekera
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #843 kdy: Leden 31, 2014, 09:04:05 »

Jsem uz v Karhalu ale mam strasne problémy s Cernou gardou. Duvodem je ze nemam polevelovane na master sekeru, magii vzduchu, magii země a magii vody.
Potrebuju se dostat do toho piratskeho města. Zadna lod mne tam nevezme, prej piratske město je nebezpecne pro lodi.
Jak se sakra do toho pirátského města dostat???
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #844 kdy: Leden 31, 2014, 09:18:23 »

moje zlute predmety

stinovy drak - kuse
teleportacni bludiste - obri chranice (pouzivaji se místo bot)
zemepisny kviz - stit
zlodejska gilda v karthasu - rukavice

nevim kde - boty
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #845 kdy: Leden 31, 2014, 09:29:24 »

Ma smysl se ucit magicke zaostrovani za ucelem sesilani silnějších kouzel? Nebo to je jen obdoba silnějšího klasického utoku?

Diky magickému zaostrovani muzu používat silnejsi hulku. Ta ma 2 charakteristiky:
silu hulky
procentualni sanci ke kritickému zasahu s KZ.

co presne je ta druha věc? Odhaduju kriticky zasah kouzlem ale nevim to urcite.
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #846 kdy: Leden 31, 2014, 11:21:06 »

Tak včera úspěšně dohráno.
Co ale mě zklamalo je, že hru jsem dokončil na 30tém levlu a přišlo mi to jednoduché..Samozřejmě  to mám uložené před vstoupením na loď.

Jak jsem psal, od začátku jsem chodil tam, kde to na mě bylo tuhý.. ale vždycky jsem to nějak ubil... Teď lvl 30 a od osvobození Falagara to je joke.
Možná to je  složením grupy... přemýšlel jsem, že bych to rozjel znovu..
ale já bych tak jako tak, jel to samé sestavení skupiny..

Crusader/Blade dancer/Rune priest/ Free Mage.
Možná to bylo easy že jsem měl u všech krom BD minimálně mistrovskou magii.

Velmistrovské třídy naučeny u všech. U Mága jsem nestihl dodělat Základní magii, jinak  velmistr fire magie.. jo to je sranda.. Ohnivý příval nebo ten sloup a stačí to spamovat.

CO nechápu je .. na co mám tolik peněz.. hru jsem dokončil s 278 000 goldy..
Všechny kouzla nakoupený..lepší zbraně stejně nejsou... už v seahavenu se dá koupit meč, který ti vydrží do konce hry..

Hodnocení 7,5/10 by tomu mohlo odpovídat.. ale tak vysoko jen kvůli tomu, že jsem fanda série.

No asi se hned k tomu jen tak nevrátím
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #847 kdy: Leden 31, 2014, 11:32:40 »

goldu je ve hre az moc no ja mel na konci 480k
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #848 kdy: Leden 31, 2014, 11:36:00 »

Hammerstorm

Ja sice taky zatím projíždím v klidu ale jedu jakožto začátečník na lehčí úroveň a zatím teprve akt 1 jelikož nemám tolik času na hrani snad ted o víkendu bude....

Lehke to je pro mne dokud mam lahvičky s manou ale jelikož je chlasta druid, mage a do toho občas i krizak tak už jsem se musel z majáku jednou vracet po souboji ve 3 patře jak vyběhnou 4 nagy najednou. ... škoda že se nedá koupit vic jak 10 lahví u obchodníka a má jen ty nejzákladnější. ... bez lahví bych brzy pochcípal
Co se týče znovuhratelnosti tak uvidím po dohrání a chtěl bych právě zkusit vymenit druida za runoveho maga a pojedu sestavu stejnou co ty možná ještě bych chtěl zkusit toho orca ale to nevím jak bych to poskládal vůbec :-D
Na jakem lvl jdou zabít ty spektry co hlidaji vchod (nevím kam) hned vedle majáku? Maji plošný kouzla a po ochromeni jsou na dost věcí imunní takže jsem po chvíli mrtev :/
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #849 kdy: Leden 31, 2014, 11:37:34 »

Pisu z mobilu tak se mi tam vloudilo slovo "po" před ochromeni
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #850 kdy: Leden 31, 2014, 11:45:30 »

Mám dojem, že hlídájí vstup do Rozvalin... kde se dělá povyšovací quest na Paladina.. To bylo moje první povýšení a měl jsem ho cca na 19 levlu.
Každopádně tam to pro mě byl pain.. samé prokletí a zmatení.. do toho hladový ghoul dává pěkný dardy.

Jo hele taky jedu s potama.. vždycky jsem je vykupoval.
A na konci je používám taky... samozřejmě.
Jen už nekupuju a plácám co mám... vlastně poslední Dungeon jsem používal jen ty fialové, co doplní oboje.

Ještě doplním - Paladin - Mistr magie světla, Mistr Těžké zbroje a štítu.
Mistr meče... nesmrtelný healer.. 220 hp, 160 many.. group heal za 140 +..

Blade dancer  mi dával 2x za 250 +   velmistr meče a dvou zbraní a uhýbání.

Rune Lord - Velmistr světla a ohně.. cca 160 HP 325 MP
Free mage - Velmistr vzduchu.. mistr světla a základní magie..  145 HP/335 Mp.

Jen pro zajímavost jsem vypsal staty atd..
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #851 kdy: Leden 31, 2014, 12:13:40 »

Super rozepsání postav a statů :) mohla by tu byt i sekce pro screeny kam by se to dalo hodit pro inspiraci. ..
 Ty jsi nemel vůbec magii země? Si to skoro nedovedu představit bez regenace skoro 40hp po dobu 3 kol plus jed který když se chyti tak dava poison dokud neumre :) když se mi stalo že jsem mel proti sobe 4 enemy 2 a 2 z každé strany hodil jsem poison na jednu skupinu a pak bojoval s druhou ve chvíli kdy jsem ji rozebral a vrhnul se na druhou už meli skoro pul hp dole :-D  a to tam budr ještě silnější kouzlo plus az bude mit vice magic dmg :)
IP zaznamenána

netix

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #852 kdy: Leden 31, 2014, 12:13:53 »

Mám ikonku 1 akt splněno, jenom nevím kde odcestovat do druhého aktu. Jsem seklý, prošel jsem snad celou mapu 10x, nikdo mě nechce pustit dál kvůli nebezpečí banditů. Poslední úkol, který jsem splnil, byl v lokaci, která začíná v prvním levelu Kovárny živlů. Porazil jsem tam nějakou divnou kreaturu a poté jsem promluvil s Jonem Morganem v hradě Portmeyron. Ten mě poslal na západ, ale jak říkám, nikam se nemůžu dostat.

Dík za jakýkoliv help
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #853 kdy: Leden 31, 2014, 12:27:23 »

Elemir dlho neopisoval svoj postup :) ... netix skus povozom do seaheavenu... mozno uz pojde ... viaceri mali podobny problem ako ty
IP zaznamenána

netix

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #854 kdy: Leden 31, 2014, 12:32:57 »

pomohlo, díky
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 111