Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 15:45:20
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280336 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #690 kdy: Leden 28, 2014, 10:00:32 »

moj sucasny postup :) ... hrdinovia na lvly 21 zatel ... mam 13 relikvii z toho 2x 2-hand axe :) ... vo falagarovom panstve v urovni 2 je ulomok svetla .... + pekny prepad 6x cierna straz 1x ich mag a 1x vlk ... tiez som zistil ze mam v inventary uz aj ulomok vody a to ani neviem odkial takze to tu nemozem napisat :) .... za karhalom smerom cez plaz som nasiel nove silne nagy .... asi tam bude ten Q pre tu nagu z majaku ... vo vezi enigmy som nasiel nejake zvytky asi nejaky Q to bude... ztratene mesto mam vycistene urovne 1, 2 a 4 ... z karhalu do stok su este 2 vchody to tiez pojdem potom pozret ... v tych pustinach som este nebol daleko asi tam tiez zajdem :) .... aj do kovarne zivlov zaniest ulomok vody ... ulomok svetla asi nezanesiem neviem ci uz sundam tie silne svetelne elementy :) ....
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #691 kdy: Leden 28, 2014, 10:49:35 »

uz som prisiel na to k tomu ta fletna asi :) .... v meste seaheaven je trpaslik co predava akoze trpaslicie umenie ... ked som bol teraz pri nom pribudla tam otazka ci je to trpaslicia fletna .... on mi na nu len zahral melodiu a vratil :D ...
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #692 kdy: Leden 28, 2014, 10:55:02 »

svitky z enigimy jsou na povyseni arcimaga
IP zaznamenána

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #693 kdy: Leden 28, 2014, 11:52:09 »

flétna je na puzzle v dungeonu sutgerd(trpasličí dungeon v horách), ta melodie co ti zahrál je správné řešení.
IP zaznamenána

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #694 kdy: Leden 28, 2014, 11:54:09 »

To Elmir: pro jednoho je to málo, pro dva akorát, pro tři už moc.--> <spoiler>tajemství</>
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #695 kdy: Leden 28, 2014, 11:54:51 »

Melodii si zapamatuj, někde jsem zahlídl, že to bude třeba :)

Právě jsem dokončil Act II, level 18. Úlomek vody byl na 4. patře Ztraceného města v truhle někde na východě. Přemýšlím, jestli ho mám zanést do kovárny, nebo se nejprve jít podívat do bažin. Rád bych dořešil Hallotský hájek, ale obávám se, že elitní elemntálové ještě nebudou to pravé.

Sakriš, zapomněl jsem odemknout tu truhlu na 4. patře :) Já si říkal, že ten palimset byl k tomu :D

4Dragon: Díky, mě napadaly takové věci jako láska, manželství apod.
IP zaznamenána
This is the end ...

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #696 kdy: Leden 28, 2014, 12:03:58 »

Mám trochu problém najít dvě lokace a to, loď(vrak) sluneční laň a soví jeskyni. Potom mám na úkol získat srdce krystalového pavouka(měl by být v lese Yag-chall), ten jsem prošel už několikrát a pořád nic. Nevíte někdo kde jsou?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #697 kdy: Leden 28, 2014, 12:09:47 »

jeden vrak lode je za mestom seaheaven ked uz mam chodzu po vode
IP zaznamenána

Britt

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #698 kdy: Leden 28, 2014, 12:45:54 »

Citace: Dragon
srdce krystalového pavouka(měl by být v lese Yag-chall)

Ten pavouk je v 3.lvl Ztraceneho mesta uprostred, musi se slapnout na jedinou plosinu, zabit 4 Spektry a dvere do stareho chramu se daji otevrit. Je tam tusim 12 tuzsich protivniku ale na 22.lvl se to da zvladnout, musi chodit postupne po dvou - jednoduse se postavit za roh. Az pomine celkem tuhy souboj tak je tam jedna truhla a dalsi jakoby za rozborenou zdi, radim nechodit jelikoz vas da na jednu ranu, prezil jen trpaslik co mel pres 300 zivota.
IP zaznamenána

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #699 kdy: Leden 28, 2014, 12:48:26 »

4britt: díky, jdu na něj :)
IP zaznamenána

Britt

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #700 kdy: Leden 28, 2014, 13:26:09 »

ok, pak napis jak to slo :-)
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #701 kdy: Leden 28, 2014, 13:30:12 »

Tak já včera dokončil Act II. vstoupil do Karthalu. Nemohu najít ten úklo na arcimága teda.. :/

No dodělal jsem co jsem mohl a šel jsem vyřešit úkol Kletba...
Na místě se úkol rozroste a poslední položku jsem viděl  - srdce krystalového pavouka... si říkám. .sakra ty jsem všechny vybil v lesíku.. .. Běhám běhám nikde nic.. tak se rozhodnu navštívit ztracené město ještě jednou.
Proběhnu všechny patra znova a objevím místnost ve 3jce.. kterou jse minul.
V ní je teda velký zástup nepřátel, ale dobrý poklady a dá se to dobře vylákat... No a k mmu překvapení.. bum našel jsem i pavoučka.. :Dakorát jedna rána z dálky a moje lvl 20 -21 herojové padli jak nic... ..
F9 a znova.. tentokrát s tím, že si dám buffy a snad stihnu ty dva kroky za roh... uff stihnul.. ale pavouk se nehýbá... stojí ta mrcha na místě... ale stále jsem v boji.. vyléčím se, nabuffuji a vylezu z krytu.. a bum.. pavouk se objevil náhle za mnou... řeže žežu až mě zavře mězi kosti jako použival starý dobrý Diablo :D .. dostanu se ven a pavouček čeká na místě.. v přední místnosti.. nereagoval na mě.. tak jsem tam hodil pár cyklonů a za chvilku bylo po bossovi :D  počítám.. že jsem tam měl být tak na levlu 23 + minimálně :D
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #702 kdy: Leden 28, 2014, 13:40:42 »

Dragon  sovi jeskyne je v methylskem pobrezi ale musis mit to pozehnani na portaly  mas tam asi povysovaci ukol ze? nebo ja tam byl a je tam jen ohen:D

Hammerstorm  ukol na arcimaga dava naka baba ve skalnim meste myslim
IP zaznamenána

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #703 kdy: Leden 28, 2014, 13:44:36 »

Pavouk byl docela jednoduchý i na blízko, díky za tu soví jeskyni, už mám 3 požehnání a teď od pavouka úlomek ohně, takže bude čtvrté :)
jen ještě najít tu blbou loď :D
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #704 kdy: Leden 28, 2014, 13:47:48 »

tak bacha jak budes davat ulomek ohne kdyz to udelas blbe tak to nejde resetovat
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 111