Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 18:06:54
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280530 krát)

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #645 kdy: Leden 26, 2014, 19:49:22 »

bubak   strasak to neni?:D

Hynnate tak on stoji jen na miste ze zacatku:D staci jit do leva a pak k nemu v pohode dojdes stoji porad na miste:D
jinak co si dostal za obelisky?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #646 kdy: Leden 26, 2014, 20:16:37 »

S tím damage mě docela děsíte, už ráno jsem našel na oficiálním fóru příspěvek, kde se bladedancer probíral a padaly tam částky do 500 damage. Buďto jsem při vývoji postav něco přehlídl, nebo mám jinou verzi :D

Jsem mistr v meči a dual wieldu, sílu mám 42, meče jen ty obyč, ale za kolo mám jen jeden útok a pořádně si seknu jen do měkkého. Šamanka je mistr v palcátu s poloviční silou, zároveň je mistrem v obouručkách, má lepší palici, ale opět jeden útok za kolo a při kritičáku jsem rád za nějakých 80 damage. V podstatě všechno kolem mě je minimálně 2x lepší a podle toho umírám. Křižačku raději vynechám, to je podobně jako bladedancer mistr v meči, ale v partě je jen do počtu.

Jinak k té češtině ve hře, našel jsem dost překlepů, je dost možné, že tam nebudou sedět i důležité věci. Např. se nemůžu shodnout s anglickým seznamem učitelů dovedností.

4bubak: naga?
IP zaznamenána
This is the end ...

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #647 kdy: Leden 26, 2014, 20:35:04 »

uz jsem skoro u konce ale misto toho aby udelali bosse nak zajimaveho tak tam narvou predneho 20 elit a do bosse pak strelite jednou lukem a on chcipne...
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #648 kdy: Leden 26, 2014, 20:59:55 »

inak asi bug :) .... v posadke mesta seahaven som si trenoval experta strednej zbroje ... potom ma poslali za majstrom gregorom ktory je v tom istom meste v trpaslicej casti a on je tiez len expert ... tak neviem
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #649 kdy: Leden 26, 2014, 21:19:49 »

v stratenom meste v urovni 2 sa za zamknutymi dverami pripravte na prepad 12tich banditov!!!
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #650 kdy: Leden 26, 2014, 21:40:48 »

Ve městě jsou ve skutečnosti dle popisu experti 3 - Tristan, Gregor a Tochiro. Anglický seznam uvádí jako mistry Gregora a Tochira. Zkus si hru kdyžtak přepnout do aj, co to udělá. V češtině nesedí ještě Luce, což má být mistr magického zaostřování, kdežto tady je jen expert.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #651 kdy: Leden 26, 2014, 22:04:04 »

heslo od truhly v stratenom meste cislo 4 vie niekto? :D
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #652 kdy: Leden 27, 2014, 00:19:27 »

neni to erebos?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #653 kdy: Leden 27, 2014, 00:30:51 »

nestalo sa vam ze sa vam zasekla bojova hudba a hrala vkuse potom? aj po boji
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #654 kdy: Leden 27, 2014, 00:57:20 »

k cemu shantirsky kamenny disk?
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #655 kdy: Leden 27, 2014, 01:03:21 »

V Lost City teda Elite Skeleton dokáže nadělat paseku :) zásah do Druida za 179, pak jsem zkejnusl asi půl hodiny jen chození po levelu 4 a hledal klíč :)

V jedné truhle za Montbardem jsem našel golden key nevíte od čeho je ? Nic k otevření tam nevidím.

Toho křižáka co mám jsem teda jak vypadá trochu zmrvil, nevěděl jsem co od něj čekat, podle dovedností jsem usuzoval, že bude spíš jako melee + trocha ta magie a tak jsem body rval hodně do síly, ale zatím je v boji na blízko ničemu a je výtečný jako dispell, decurse, healer a dávání různých ochran.
No sakryš třeba se to ještě změní.

Jak tak počítám, jestli tedy budu končit okolo lvl 29 tak to tech grandmistrů mít moc nebudu.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #656 kdy: Leden 27, 2014, 03:54:56 »

Křižák je ve své podstatě hybridní povolání, ale velmistrovství magie světla mě u něj zarazilo. Když jsem pak viděl, co v magii světla je, tak jsem docela zaváhal. Oproti tomu šaman je sice magické povolání, ale svými možnostmi je mnohem lepším hybridem :) Křižák mi tak mnohem více připomíná kněze. Hned na počátku jsem u něj taky zvoral manu, vykouzlí jednou Nebeskou zbroj a může do sebe klopit lektvar many. Je to ovšem první postava, které jsem začal trénovat odolnost.

Ono vůbec jsem měl v noci dost času přemýšlet, co s družinou dál. V principu mám jen 3 možné cesty, které bych mohl dejme tomu zvládnou - stoky pod Karthalem, část džungle na západě nebo zkusit pokračovat ve Ztraceném městě. S tím svým levelem 15 už nemám nic dalšího, kde to jinak zvedat. Ovšem díky množství financí si nejprve zajdu do Seahavenu a docvičím Uhýbání a Odolnost. Zbytečně jsem to odkládal a stejnak se k velmistrovským titulům v hlavních skillech jen tak nedostanu, protože nedokážu splnit ani jeden z povyšovacích úkolů :D

Ad ta hudba) v lesích úplně normální jev, po každé bitvě mi hraje pořád, dokud neprojdu do města. Dokud jsem neměl les vyčištěný, tak mi to docela i vadilo, protože jsem nevěděl, jestli někdo útočí nebo ne. Někdo už to reportoval vývojářům jako bug.

Abych nezapomněl, na RPGWatch se postupně objevují závěry z recencí na různých portálech. Desítka je hodnocena v průměru 7/10. Český Eurogamer už zkusil recenzi, samozřejmě se to porovnává s Grimrockem, takže nic nového.
IP zaznamenána
This is the end ...

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #657 kdy: Leden 27, 2014, 06:26:21 »

4 Elemir: být tebou pokračoval bych ve ztraceném městě, byl jsem tam jako 16 lvl...podlaží 2 se podařilo s tím zvládnout, 3 to jen projít, boj nepřichází v úvahu a 4 se dá v pohodě -> je tam dost peněz a spousty skrýší.
IP zaznamenána

bubak

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #658 kdy: Leden 27, 2014, 08:42:32 »

Co má nohu i hlavu ale boty to nepotřebuje? :) - byla to houba
Ty hádanky tu hru docela popotáhlo do jiné úrovně :D
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #659 kdy: Leden 27, 2014, 08:48:30 »

Jediné co mne tady štve že lučištník je temeř k nepoužití :( A tím pádem nemam koho na skryte mista kdo by je otevřel :D
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 111