Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 17:51:12
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280516 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #555 kdy: Leden 24, 2014, 19:40:08 »

Pořád nemůžu přijít na to, jak rozsvítit ten maják, poradíte mi?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #556 kdy: Leden 24, 2014, 19:49:47 »

Vedle soch jsou dlaždice reagující na stoupnutí a každá socha má na sobě určitý symbol. Na jednom z bočních sloupů majáku je destička s popisem, jakou sekvenci zvolit. Nejjednodušší je ovšem si prostě stoupnout na nějakou z dlaždic a sledovat, jestli se rozsvítí. Pokud ano, zkusíš další dlaždici vedle. Když první zhasne, šlápneš znovu na první a potom na dlaždici z druhé strany. Jak v EA tak i ve final release mi to totiž vychází tak, že jsou to zprvu dvě dlaždice hned vedle sebe, třetí bude napříč a čtvrtá je tím pádem jasná :) Jakmile zůstanou všechny dlaždice rozsvícené, je hotovo.
IP zaznamenána
This is the end ...

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #557 kdy: Leden 24, 2014, 22:19:10 »

Nové poznatky na lvl 15.  Meele classy s dobrým vybavením a minimálně expertním vyučením se již mágům vyrovnají. + oproti nim vydrží neskutečně moc.
Hra je sice open world ale stejně nemůžete jít kam chcete neb tam hned zhebnete.
Systém artefaktů se mi nelíbí ale vůbec :/// Našel jsem dva v nějaké boty v hrobce v první lokaci(nevím jak jsem to otevřel zoufale jsem tam na ty sloupy klikal :D)  a teď jsem dostal od Kilburna štít. - Jsem zvědav kdy se objeví první komentáře jak to má být(jeho otázky) :D - Problém je v tom že artefakty LEVELUJÍ  z čehož usuzuji že když ten artefakt najdete pozdě  tak už ho nestihnete vyepxit a bude k ničemu :(((
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #558 kdy: Leden 24, 2014, 22:20:30 »

Jo chtěl jsem se zeptat- v druhé lokaci v tom lese když jsem zabil asi 4 minotaury dostal jsem se k nějaké truhle co po mě chce zadat nějaký textový kód. Netuší někdo co s tím ?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #559 kdy: Leden 24, 2014, 22:48:03 »

K tomu majáku: omlouvám se, ale žádné sochy nikde nemůžu najít, tu destičku jsem taky nenašel.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #560 kdy: Leden 24, 2014, 22:57:01 »

Já to zapíchl hned kousek za Seahavenem + jsem nakoukl do trpasličí čtvrti. Na ty bandity kolem byly melee charaktery už zase lepší, ale jak nemám žádné pořádné oblečení, tak to schytávám pořád stejně. Naštěstí to taktika hraní na 2 magiky s regenerací trochu jistí. Jsem rád, že to dále bude pokračovat mírněji, tedy chtěl jsem říci, že se bojovníci zase dostanou do popředí. Přeci jen mít připravené skilly na velmistrovské povýšení a přitom mlátit bose v kovárně v průměru za 20 bodů ... :D Ráno uvidím, kam až se zas dostanu. S vybavením je to u mě bídné, mám pořád jen obyč zbraně.

Ta truhla má nad textovým okénkem otázku. Do políčka napíšeš odpověď. Jedna truhla byla už v Act I, když si šel k hádankovému obelisku co byl u řeky pod Prokletým chrámem.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #561 kdy: Leden 24, 2014, 22:58:54 »

Ad maják ... nejprve musíš vyjít navrchol majáku a tam se utkat s bossem. Maják má celkem 3 patra + střechu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #562 kdy: Leden 25, 2014, 03:02:33 »

Je to snad jediná hra, kterou hraji a kde ze začátku jsou kouzelníci silnější (útok) než melee classy :) Nebo si teď aspoň nevybavuji kde to je takto jinak.

EDIT: možná bug v Castle Portmeyron ve druhým levelu jak jsou ty páky tři vedle sebe, tak když jsem je rychle po sobě stáhnul, tak se otevřely jen jedny mříže, musel jsem to zopakovat a nechat delší časové intervaly
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #563 kdy: Leden 25, 2014, 05:12:52 »

V propagačním videu, co jsem dostal, se později objevují i takové šlupky jako 420 damage kouzly ohně :D Přitom melee sekají standardně do stovky. Výhoda u melee bude později násobný útok, takže pak se to nasčítá a vyrovná se to střední třídě útočných kouzel, např. 3 x 60 melee vs 170 magie. Čistě magické party to taky nebudou mít nejlehčí, existují protivníci, kteří jsou vůči magii dost odolní.

V rámci Act I je magie hodně znát, ale to bude hlavně tím, že málo která potvora ji účinně "blokuje". Narozdíl od melee, kdy je to samý blok a vyhnutí. :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #564 kdy: Leden 25, 2014, 09:20:09 »

Elemir: jak rozděluješ body u toho křižáka (paladina) ?
já zatím vůbec nedokáži určit jestli to je spíš magická classa nebo ne...
zatím mu body rozděluji spíš jen do síly :)
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #565 kdy: Leden 25, 2014, 10:18:27 »

Dohrán druhý akt. Ztracené město je hodně těžký dungeon pro postavy na lvl 17 zvládl jsem projít jen dvě patra zatím - Hladový ghůl je neuvěřitelný problém. :D  Meele postavy jsou už ok sice furt ubírají málo ale alespoň neumírají  a to je dost důležité. A to mám skupiny bez štítů a jen ve střední zbroji jsem docela zvědavý na skupiny kde budou tanci.

Objevil jsem další věc co mě štve : nevidím vybavení co mají postavy na sobě.
PS: existuje ve hře kouzlo nebo dovednost co funguje jak vnímání ve starších MaM ?
IP zaznamenána

Anirion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #566 kdy: Leden 25, 2014, 12:08:39 »

Zdravicko mam problem , prosel sem portmeyron a dokoncil act I , dostal sem Q kovarna zivlu a morganovi oci a usi , morgan mi rekl at si promluvim s postavou jmenem Lev , ktera nabizi cestovani do kovarny zivlu , problem je ten ze tu nabidku v dialogu mam sedivou a nemuzu na ni kliknout , takze me tam neprenese ..... nevim jak pokracovat dal
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #567 kdy: Leden 25, 2014, 12:15:05 »

stačí editovat jeden soubor.

Najdi StreamingAssets/Dialog/LevDialog.xm
Zobraz ho v nějakém text. editoru.
A smaž všechny řádky obsahující "condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" "
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #568 kdy: Leden 25, 2014, 12:18:11 »

případně pokud máš origo, tak tu máš návod od ubisoftu:
Hello adventurers,

It seems that some of you have difficulties with the end of Act 1 and aren’t able to access to Act 2.

Please find underneath a recap of the different situations and solutions.

1.   First of all, if you played Early Access be sure that you followed the different steps explained in this article https://mightandmagicx-legacy.ubi.co...al-information

2.   Are you sure your MMX key is activated?
If you are able to play the game but have issues to finish Act 1, you might not have activated your Uplay key.
Indeed, check if you are not disconnected from Uplay, a onetime activation is required and to do so, you need to be online in Uplay and launch the game (next time you can play offline if you want of course)
Just in case, you can re-enter your Uplay key on the Extras menu

Hope this will help.
IP zaznamenána

Anirion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #569 kdy: Leden 25, 2014, 12:28:54 »

Pomohlo to , diky
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 111