Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:31:42
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Heroes (3)  (Přečteno 21786 krát)

Lordgraa

• Mladší člen
  • **
Re:Heroes (3)
« Odpověď #15 kdy: Leden 21, 2016, 15:37:22 »

Moc oficiálně to nevypadá, když mají v downloadu verzi 1.2.

To proto, že ten odkaz je na aglickou mutaci, aby to bylo srozumitelné. Pokud umíš polsky, pak zde je aktualizovaná sekce HotA: http://www.hota.acidcave.net/

Jinak ten tvoreček se jmenuje Fangarm a Hypnotize se sesílá dle počtu jednotek ve skupince (něco jako když se sesílá kouzlo řídící se SpellPower). Takže čím více Fangarmů máš, tím je větší šance zhypnotizovat silnější/početnější potvory.

Ideálně mít legendární artefakt Horn of the Abyss =oP
IP zaznamenána
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic http://www.worldofheroes.cz

LordOwl

• Host
« Odpověď #16 kdy: Leden 22, 2016, 09:42:53 »

Jinak ten tvoreček se jmenuje Fangarm a Hypnotize se sesílá dle počtu jednotek ve skupince (něco jako když se sesílá kouzlo řídící se SpellPower). Takže čím více Fangarmů máš, tím je větší šance zhypnotizovat silnější/početnější potvory.
Ideálně mít legendární artefakt Horn of the Abyss =oP

Tak dneska kolem půlnoci jsem Fangarma použil. No vzhledem k tomu, že jich člověk musí nastřádat hodně, jsou relativně pomalí (sp-9) a ne moc odolní, tak je to jenom tak na zpestření projížďky krajinou a drancování neutrálních jednotek. :-)
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #17 kdy: Únor 14, 2017, 12:20:41 »

Heroes III: Horn of the Abyss
.. na již zmíněných fan-sitech se dlouho šušká o verzi HoTA 1.5, byť její vydání v lednu 2017 bylo odsunuto na "blízkou" dobu.

Ví někdo něco blíže?
Jenom jsem zaznamenal ten kosmetický upgrade postav hrdinů, že sedí na koních a je to graficky propracovanější.
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #18 kdy: Leden 08, 2018, 08:06:22 »

Takže na hornějším odkaze hota.acidcave.net, se dá stáhnout aktuální verze HomamIII: Horn of the Abyss 1.5.0.
Zatím jsem to nevyzkoušel, ale podle všeho se nový hrad (forge) nekoná.
IP zaznamenána

Lord Peter

• Host
« Odpověď #19 kdy: Únor 28, 2019, 16:57:01 »

Zdravím, trochu z nostalgie, trochu z nudy v nemoci jsem udělal malou mapu Smaragdového ostrova. Kdyby měl někdo chuť a třeba i nostalgickou náladu, zkuste si zahrát! Soubor nakopírujte do adresáře hry, do složky MAPS. Doporučuji číst popisky, o ty tam jde především :-).
https://uloz.to/!sKdqhEwMKmKT/smaragdovy-ostrov-h3m
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #20 kdy: Únor 28, 2019, 19:04:00 »

Ahoj, kouknu na to :)
IP zaznamenána
This is the end ...

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #21 kdy: Březen 01, 2019, 19:02:55 »

Zdravím, trochu z nostalgie, trochu z nudy v nemoci jsem udělal malou mapu Smaragdového ostrova. Kdyby měl někdo chuť a třeba i nostalgickou náladu, zkuste si zahrát! Soubor nakopírujte do adresáře hry, do složky MAPS. Doporučuji číst popisky, o ty tam jde především :-).
https://uloz.to/!sKdqhEwMKmKT/smaragdovy-ostrov-h3m

Dohráno:) 32 dní - 20 minut
Fajn oddechovka. Pribeh se mi libil. Stihl jsem sundat vše kromě draka :D na něj jsem si nevěřil.

Dobrá je mapa The mandate Heaven. nevim jestli znáte, ale věrně kopíruje mm6:)
IP zaznamenána

Lord Peter

• Host
« Odpověď #22 kdy: Březen 03, 2019, 07:29:26 »

Jsem rád, že se ti to líbilo, měl jsem tu mapu rozdělanou ve starém ntb, když jsem se x let zpátky nudil na přednáškách plánoval jsem dokonce kampaň, toto měla být úvodní mise.

The mandate Heaven, v překladu tuším boží právo vládnout je snad nejlepší ze samostatných scénářů, ale už roky jsem nehrál. Pamatuji si jak jsem se vždycky co nejdřív naučil diplomacii a pak sbíral mágy... díky za tip! Asi si ji dneska večer zahraju.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #23 kdy: Březen 03, 2019, 10:22:55 »

Tak asi taky doma stáhnu a zkusím.:-) Jen se zeptám, to je asi do Heroes 3, že? Protože docela pěkná mapa celýho Enrothu byla i v Heroes 6, který jsem hrál naposled.
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #24 kdy: Březen 04, 2019, 22:04:43 »

Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi soubory *.h3m a *.h3c ?
Že by single a kampaň, rychlá úvaha??
Každopádně řeším problém, jakýsi Gruchacz dává na "maps4heroes" single mapy jako *.h3c, které mi po nakopírování do hry:/maps neběží, ačkoliv mají být právě pro Horn of the Abyss (mám verzi HoTA 1.5.4)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #25 kdy: Březen 04, 2019, 22:34:35 »

.h3c jsou skutečně mapy kampaní. Mělo by to fungovat po nakopírování příslušného souboru do adresáře DATA, ale už si tím nejsem moc jistý. Normálně jsou kampaně komprimované do jednoho datového souboru, ale engine hry dokáže načíst komplet adresář a rozpozná změny - načte i single soubory. Hra musí být akorát ve stejné verzi, která odpovídá použitému editoru kampaní (stará verze hry nenačte mapu z novějšího editoru).
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #26 kdy: Březen 05, 2019, 08:49:19 »

Tak jsem včera večer mapu dohrál a docela příjemná jednohubka.:-) Celkem by mě zajímalo, kolik času jsi na tom strávil..

Jak říkám, mapa byla fajn, příběh mě neurazil a měl hlavu a patu, jen jsem měl docela problémy s občasnými překlepy a stylistickými chybami. Ale jestli chceš, pomůžu Ti udělat jazykovou korekturu.
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #27 kdy: Březen 07, 2019, 14:11:05 »

.h3c jsou skutečně mapy kampaní. Mělo by to fungovat po nakopírování příslušného souboru do adresáře DATA, ale už si tím nejsem moc jistý.
Díky vyzkouším. Normálně mapy kopíruju do adresáře hry://maps.
IP zaznamenána

Lord Peter

• Host
« Odpověď #28 kdy: Březen 10, 2019, 11:21:08 »

Tak jsem včera večer mapu dohrál a docela příjemná jednohubka.:-) Celkem by mě zajímalo, kolik času jsi na tom strávil..

Jak říkám, mapa byla fajn, příběh mě neurazil a měl hlavu a patu, jen jsem měl docela problémy s občasnými překlepy a stylistickými chybami. Ale jestli chceš, pomůžu Ti udělat jazykovou korekturu.

Zdar, pokud uděláš korekturu budu jen rád  :). Co se týká tvorby, byly to asi čtyři hodinky (s tím, že mapu jsem měl už z větší části hotovou) + nějaké to testování.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #29 kdy: Březen 11, 2019, 15:53:59 »

Asi to chceš poslat do soukromý zprávy, co?:-)

Nebo na email?
IP zaznamenána