Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:39:41
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 243041 krát)

Ringo

• Starší člen
Re:Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #975 kdy: Leden 18, 2022, 20:16:25 »

Grimoire - jedna z mých postav před vstupem do Samhain Underworld:
« Poslední změna: Leden 18, 2022, 20:32:29 od Ringo »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #976 kdy: Leden 18, 2022, 21:49:37 »

Takže si na tom lépe, hlavně v dovednostech. Ale jak koukám, ta zkušenostní křivka jinak zůstala dost strmá.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #977 kdy: Leden 18, 2022, 22:45:14 »

Nejdou ty skilly vidět všechny, primární zbraň mám u všech bojovníků na 100, třeba Gotrek maá na 100 meče, ale pak jsem to různě měnil a snažil se nahnat skilly i v dalších zbraních. Teď jsou v kurzu dlouhé zbraně, protože ty halapartny co jsem našel jsou dost dobré. Konečně se údery změnily z běžných 3 -  7HP zásahu na 20 - 24. To je pak v boji sakra znát.

Postup na další level už bude krutý, jako 200 000 expů je dost. Ty multiclassy si tu nějak neumím představit, tak jsme do nich ani nešel.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #978 kdy: Leden 26, 2022, 19:12:33 »

Po Knightmare jsem zvažoval, že bych se konečně pustil do Crystal Dragona, ale asi si budu muset dát zas chvilku pauzu :) Mezitím bych si vytvořil seznam dungeonů, které bych chtěl v emulaci ještě dohrát a pořád mám nutkání konečně rozjet i Blade of Destiny pod WinUAE. Nové hry šly tím pádem úplně stranou a to se týká i Operencie, na kterou jsem se těšil, ale v nejbližších měsících se k ní určitě nedostanu.

Z restů mi tu stále zbývá rozehraný Albion, ale nemohu se na něj pořád naladit. Přitom by bylo záhodno v něm pokračovat a konečně ho dojet :) A k tomu samozřejmě Ishary :D Zatím to vypadá, že základní resty nedojedu ani tenhle rok, protože seznam her mi stále narůstá. Popravdě mě to už nijak nevadí, protože poslední čtveřice dungeonů (Cardhalia, Black Crypt, Magic Island a Knightmare), byly pro mě trefa do černého. U Knightmare to sice trochu drhlo, ale ve výsledku jsem rád, že jsem u něj vydržel. Teď bych však uvítal něco, kde nebudu mapovat a bude to celkově pohodovější.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #979 kdy: Leden 26, 2022, 20:32:25 »

No, já hádám, že můj současnej rest je Gothic trojka. Já se mu dlouho bránila, ale jsem v módu na to, to konečně risknout. Teď ještě dožírám nějaký achievementy a testuju nějaký věci v Archolosu, a pak se uvidí. Už je to koupený, nainstalovaný, jen spustit.

Hádám, že musim ještě trochu vstřebat ten včerejší šok, když mi při pohledu na jeden z finálních obrázků konečně secvaklo, za koho to vlastně celou dobu hraju. .. :-D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #980 kdy: Leden 27, 2022, 20:22:02 »

Yuyu: došlo ti spojení jména postavy s konzolí? ;)

Trojku určitě zkus, zas tak špatná není. Já docela přemýšlím o tom modu do dvojky, co psal Uran. Nějak mi to uteklo. Vzhledem k nadchazejícímu ELEXu II by bylo také záhodno si zopakovat jedničku, ale spíš počkám, jak se to vyvrbí s češtinou. Farflame to na překlad nebere. Což mě napadá, že mám plánu také stále Greedfall.

Já bych si docela dal nějaké starší RPG namísto klasického dungeonu, ale něco, co by se mi vysloveně trefilo do nálady, nikde nevidím. Znovu jsem chvilku zkoušel Ishar, ale to není ono ... no jasně, vždyť to je taky dungeon, to se nemůžu divit :D Skoro mám pocit, že mě z nějakého důvodu najednou láká sci-fi. Perihelion ale asi taky ne. Nakonec si dám snad ještě nějakou z těch Star Trek adventur :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #981 kdy: Leden 27, 2022, 20:39:05 »

To mi došlo velmi rychle ze začátku. Pointa mýho příspěvku je v tomhle:

Spoiler: ukázat
20220126013931_1.jpg
* 20220126013931_1.jpg (141.51 kB. 1280x720 - prohlédnuto 273 krát.)

Mimochodem "zas tak špatná není" neni uplně reklamní prohlášení :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #982 kdy: Leden 27, 2022, 21:46:30 »

Marně teď přemýšlím, s čím by se to asociovalo mě. To druhé zmíněné jméno mi něco říká, ale zařadit ho nedokážu. Z lehka bych si tak tipl, že ten týpek nalevo je:

paladin?
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #983 kdy: Leden 27, 2022, 22:49:31 »

Elemire, speciálně pro tebe jsem pořídila nějaký další ilustrace:
Tady porovnej tu jizvu a ten meč, co mu podávaj, když ho posílaj do kolonie. Neni to stejnej úhel, ale podle mě je to průkazný.
20220127224451_1.jpg
* 20220127224451_1.jpg (17.16 kB. 462x171 - prohlédnuto 262 krát.)

20220127224440_1.jpg
* 20220127224440_1.jpg (68.3 kB. 639x430 - prohlédnuto 270 krát.)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #984 kdy: Leden 28, 2022, 06:35:26 »

Aha, tak ten by mě nenapadl :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #985 kdy: Leden 28, 2022, 11:52:20 »

Mě jo. Doufám, že to svědčí jen o tom, že mám ráda jednoruční zbraně.
IP zaznamenána

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #986 kdy: Leden 29, 2022, 13:11:23 »

Ten Samhain Horror v Grimoire, takový ten bezoký Beholder, na toho jsem ještě narazit neměl anebo mám na těch desátých levelech ještě tak slabé postavy, že mi je smete za dva tahy? :-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #987 kdy: Leden 29, 2022, 14:02:32 »

Kdepak, to pokračuješ správným směrem, akorát používáš špatnou taktiku :D Samhain Horror patří mezi obzvláště vypečené bosse. On vždycky někoho zabije, protože jeho útok vykrýt nejde, ale platí na něj stejná taktika jako na všechny bosse, takže ho lze dostat pod kontrolu. Akorát přemýšlím, jestli si to ještě neobjevil, nebo to ve hře už nefunguje?

Kouzlo sleep a charm. Charmnutá potvora na družinu útočí velmi zřídka. Skoro všechny bosse pak jde snadno zabít pár útoky Deep Freeze.

IP zaznamenána
This is the end ...

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #988 kdy: Leden 29, 2022, 14:40:58 »

Já to právě zatím řeším Insect Swarm, který dělá iritation. Problém je, že já se smrtí postavy nesmířím. Za Ressurection je postih a ten nechci, takže pro mě je to otázka toho, zabránit smrti jakékoliv postavy....nicméně při tápání jsem se teprve teď dozvěděl, na co je helma z náhorní plošiny s hnízdem, takže mám takovou menší odbočku, šmejdím po kouzelníkově létající lodi :-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #989 kdy: Leden 29, 2022, 15:12:15 »

Zkoušel jsem to mnohokrát na mnoho způsobů, ale nikdy jsem to neuhrál bez toho, aniž by Samhain Horror někoho nezabil. Pokud si dobře vybavuji, tak zrovna v tomhle boji nefunguje ani obrana v podobě magické zbroje nebo magického štítu. Za oživení postavy je -10 odolnosti, což je fakt nepříjemné, ale na druhou stranu, ony ty statistiky stejně moc nefungujou :D

Mě ještě napadá jedna věc, když už si tak daleko, a co mi v tom reportu chybělo - ty lázně apod. už si prošel? Mě totiž přijde, že ti celou dobu chybí jeden klíč, ale možná to jde dneska už udělat jinak.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 78