Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:27:52
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 242330 krát)

Richmond

• Zasloužilý člen
Re:Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #885 kdy: Červenec 24, 2021, 09:20:13 »

No nahrnula se práce a k tomu jsem rozjel ten blog, takže to ani nešlo. Ale tento týden ám relax dovolenou a povedlo se mi dohrát i druhý díl Space Questu. Ještě lepší zážitek, fakt jsem si to užíval.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #886 kdy: Červenec 24, 2021, 10:25:12 »

To já jsem pro změnu bez práce, tedy nebýt toho stěhování. Teď mám dovolenou a v srpnu jsem na 60%, takže toho musím náležitě využít :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #887 kdy: Červenec 24, 2021, 11:24:59 »

Já mám za sebou pěkně hnusnej pracovní tejden, a ten příští má potenciál bejt snad možná ještě hnusnější. Poslední měsíc nemám chuť hrát nic, akorát nárazově (typicky ve vlaku) Duolingo a pak ten Photoshop. Neuvěřitelný, kolik komplikovanejch funkcí to má. Už jsem normálně na youtubu subscribnula tohodle .. zvláštního typana https://www.youtube.com/c/PiXimperfect, jelikož jeho návody jsou zatim to nejsrozumitelnější, co jsem našla.

Mám poslední dva měsíce v roce nějaký dovolený, tak snad doklepu ty tomb raidery. Mám potřebu něco hrát, ale jsem tak vypnutá, že přežívám na kafi a youtuberech.
IP zaznamenána

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #888 kdy: Červenec 25, 2021, 13:43:27 »

Pokud Tě to Yuyu uklidní, mám před sebou humáč týden, protože se rozjíždí ostrý start jednoho projektu a to znamená, že budeme opravovat chyby, který jsme nasekali za půl roku ývoje :) Takže to budou samé hektické opravy, nejde výroba, nejde zaúčtovat doklad apod. Ale po tomhle týdnu smrti mám 2 týdny dovolené, tak to musím přežít :) Ale raději jsem žádnou hru nerozehrával, stejně bych se k tomu nedostal.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #889 kdy: Červenec 26, 2021, 00:00:08 »

No... ne, myslim že mě tyhle věci neuklidňujou :D.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #890 kdy: Červenec 27, 2021, 02:27:27 »

To já mám za posledních 14 dní odpracovaných 168 hodin a na dovolenou se těším jak sviňa. ;D Chuť hrát mám taky dost, jen na to teď nemám vůbec čas.

No jo, když u nás je potřeba si tu dovolenou zasloužit a řádně si ji napracovat. ;D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #891 kdy: Červenec 27, 2021, 16:10:28 »

:-D ježíš. To bych asi ani nepřežila. Možná v nějaký práci typu noční vrátnej s minimálnim provozem.

Jinak teda, zjistila jsem, že screenshoty z Thiefa 4 jsou DOKONALÝ na trénování ve Photoshopu. (Alespoň pro mě teda určitě, protože malovat po xichtě cizejm lidem je mi blbý :-D.) Člověk se na nich krásně naučí, jak opravovat "špatný" barvy a nasvícení (chápu artistickou volbu a ve hře mi to nevadí, ale lidi nejsou ve skutečnosti modro-zelený), mazat makeup, retušovat to či ono... :-D Tutorialy jsou vždycky: "tady si stáhněte obrázek na kterym můžete cvičit" a já jen... ok, Garrett, a jdeme na další :-D. Je to sranda. Ale mám pocit, že si to pak stejně nepamatuju.
IP zaznamenána

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #892 kdy: Srpen 31, 2021, 09:29:25 »

Zase mám narušené plány, do již naplánovaných a také rozehraných her mi zase vstoupilo neplánované rozehrání něčeho jiného, co jsem v plánu neměl. A takhle je to pořád :-D

Naštěstí je SNESový dungeon Arcana spíše tzv. jednohubkou, rozsah cca Beholdera jedničky :-) Takže k rozehranému King´s Questu 4, Pokémon X a Darkmere se dostanu snad brzy :-)

A to jsem tu Arcana rozjel jen s tím, že si udělám pár screenů, protože jsem už jej kdysi dávno dohrál. Jenže mě to nějak zase chytlo a už nepustilo :-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #893 kdy: Září 07, 2021, 21:44:57 »

Mno, tak jsem si po Assassin's Creed: Origins řekl, že bych měl udělat taky něco s prvními dvěma díly, respektive podívat se na tolik vychvalovaný druhý díl ... heh, ovládání je teda utrpení, ale zatím jsem to nevzdal kvůli příběhu a atmosféře, které se mi zdají opravdu dobré. Asi je to hlavně zasazením do renesanční Itálie, podobný efekt na mě měl Lionhearth, který není vpravdě zlou hrou, ale brzy mu došel dech. Tady se navíc nemusím obávat, že by to byl pokus o RPG, AC II běží samozřejmě podle schematu dílů před Origins, a to znám už z trojky atd. Na rok 2009 bych ovšem čekal o něco pokročilejší grafiku a interakci s prostředím. Z té šedi si občas připadám jak v prvním Zaklínačovi :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #894 kdy: Říjen 17, 2021, 15:40:11 »

Dohrán King's Quest 5, velmi dobrá adventura, poprvé bez parseru. Jediné co mi vadilo, byly ty dead-endy, kdy člověk ani neví, že něco udělal blbě (nebo třeba něco nezval). Letos mám dohrané celkem 3 hry, bída :) Vše adventury od Sierry.
IP zaznamenána

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #895 kdy: Listopad 10, 2021, 10:42:37 »

Tak to já mám letošek celkem hektický a shodou okolností je to hodně ve jménu adventur, jakobych u sebe cítil renezanci toho žánru ve svém vnímání a dokázal jsem se na čas oprostit od nepřetržitého hraní dungeonů a RPGček :-). U některých her šlo však o opáčko, měl už jsem je dohrané z dávné doby a dal jsem si teď repete, podobně jako tomu bylo loni a předloni u hromady dungeonů :-)

Postupně:

1. Brány Skeldalu (rozehráno o vánocích 2020)
2. Battle Isle 2 (dohrání asi 20 let rozehrané hry)
3. Dark Quest 2
4. Heros Quest 2: Legacy of Sorasil.
5. Cadaver
6. Speedball 2 (nejde o dohrání, ale dal jsem hodně zápasů a některé i vyhrál včetně jednoho postupu do vyšší ligy :-)
7. Ascendancy
8. Reunion
9. Railroad Tycoon Deluxe (po asi 25 letech návrat ke klasice a vyhrál jsem si párkrát Evropu)
10. Pokémon Ruby pod emulátorem GBA
11. Arcana pod emulátorem SNESu (tohle jsem si zopakoval a dohrál po létech teda podruhé kvůli screenům do recenze)
12. King's Quest 4
13. King's Quest 6
14. Hero's Quest (EGA) - po dlouhých létech opáčko a znovu dohráno)
15. Quest for Glory 1 (VGA) - po dlouhých létech opáčko a znovu dohráno)
16. Quest For Glory 2 (EGA)
17. Quest for Glory 2 VGA remake od AGD interactive.
18. Genesia
19. Quest for Glory 3 - po dlouhých létech opáčko a znovu dohráno)
20. Quest for Glory 4 - konečně dohráno, kdysi dávno jsem hru nedokončil.

« Poslední změna: Listopad 10, 2021, 15:55:02 od Ringo »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #896 kdy: Listopad 10, 2021, 12:06:45 »

Za letošek nemám vůbec přehled, všechno to navíc zastínila série Assassin's Creed. U toho jsem seděl plné 2 měsíce, což byla za tenhle (ale i minulý) rok hodně nadprůměrná investice času. Do konce roku už v podstatě plány nemám :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #897 kdy: Listopad 21, 2021, 05:06:48 »

Vypadalo to velmi nadějně, konečně jsem se zase dostal k restům, ale pak ... pak mi rupl pant na notebooku a mám utrum. Nechci to víc trápit, holt budu muset pořídit jiný notebook, ale je to škoda. Odsloužil si docela dost let a dost jsem se na něm nahrál. Pant byl už poslední tečka, před rokem začal blbnout displej, takže to byla jen otázka času. Tím u mě asi definitivně končí i éra Windows XP :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #898 kdy: Listopad 21, 2021, 09:44:35 »

Jejda, tohle jsem ani neměla číst, to je jedna z mejch fobií :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #899 kdy: Listopad 21, 2021, 19:32:09 »

No, taky mi z toho moc dobře není :D Potíž je, že mě ta konfigurace pro staré hry plně vyhovovala. I současné levné notebooky jsou pro mě zbytečně drahé a osekané. S repasem je zase problém, že obdoba toho mojeho Dellu má jaksi přemrštěné ceny, takže zrovna koukám na Aukro a asi zkusím nějakou dražbu.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 78