Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:04:10
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 72 73 [74] 75

Autor Téma: Hádankářský koutek  (Přečteno 159418 krát)

Rohlík

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1095 kdy: Květen 20, 2014, 17:33:26 »

Živého hrdinu :)
IP zaznamenána

Rohlík

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1096 kdy: Květen 20, 2014, 17:37:09 »

A asi taky nějaký chechtáky
IP zaznamenána

Jiraiya

• Nováček
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #1097 kdy: Květen 20, 2014, 18:53:01 »

Ne myslim co přímo musíš mít. Ale je to v odpovědích sice to neni gilda, ale cech, ale to nevadí. Je to členství v cechu vzduchu. Je to i v knize napravo, že jsi členem jinak nemůžeš ubec nic ani se naučit dovednost magie vzduchu. Jinak těch nepřímých by bylo milion. udělat úkoly před Harmondale, Mít Harmondale, Projít určitá území atd... ale co ta postava musí mít. A chechtáky na to nepotřebuje pokud knihu najde a i když jí koupí, tak to je předcházející věc a já myslel přímo. A to členství v cechu sice předchází, ale musíš ho mít pořád a souvisí s tím přímo. Byla to blbá otázka omlouvám se, teprve se tu rozkoukávám a hned jsem dostal, že mám dát otázku. Příště to bude lepší.      
Kusák WIN (nevim jak se dělaj body nebo to, jsou někde pravidla? :D)
IP zaznamenána

Jiraiya

• Nováček
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #1098 kdy: Květen 20, 2014, 18:58:00 »

PS: Živého hrdinu, to je taky dobrý to mě ani nenapadlo, ale vlastně to je asi pravda. Ale já se ptal co musí mít. Jako dalo by se zdraví no, ale já nevim já už bych to nehrotil a příště se polepšim.
IP zaznamenána

Pietrac

• Pokročilý
Hádankářský koutek
« Odpověď #1099 kdy: Květen 21, 2014, 15:40:17 »

Kusáku tak dej konečne tu otázku.
IP zaznamenána

Kusák

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1100 kdy: Květen 22, 2014, 10:56:46 »

Soráč, byl jsem den mimo:-)

Takže otázka: Jaké jsou všechny způsoby, jak získat v MM6-8 dovednostní body?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1101 kdy: Květen 22, 2014, 12:24:20 »

S těmito otázky budu mít problém, protože 6 jsem nehrál a 8 si moc nepamatuju ani jsem jí totiž nedohrál. Nějak mě ostatní díly nenadchli. (Teď jsem si nainstaloval X, tak uvidíme.)
No aspoň někomu pomůžu. :D V MM7 to je trvale-postup o úroveň, aladinova lampa, podkova, studna přání (eofol) ty se dají  dál rozdělovat, ale pokud vezmem v úvahu i ty rozdělené, tak dočasně-den bohů a při nasazení i některé věci, které přidávají do dovednosti
IP zaznamenána

Kusák

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1102 kdy: Květen 22, 2014, 12:59:44 »

Téměř dobře, ale tři věci chybí, z toho je jedna společná pro MM7 a 8. Jinak Den bohů přidává do primárních vlastností, takže to se počítat nemůže. Předměty, které zvyšují dovednosti jsou na hraně, přece jen to nejsou dovednostní BODY.
IP zaznamenána

Jiraiya

• Nováček
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #1103 kdy: Květen 23, 2014, 00:56:54 »

PS: mimochodem koukám, že jsem se nepřihlásil, tak jsem to byl já :D....jo vlastně den bohů zvyšuje sílu atd.. to je úplně něco jinýho, nevim jak mě to napadlo :DDD....ze 7 jsem něco vynechal? tak to jdu přemýšlet :D
IP zaznamenána

Rohlík

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1104 kdy: Květen 23, 2014, 15:13:40 »

Výzvy přece. Ale další už mě taky nenapadají.
IP zaznamenána

Pietrac

• Pokročilý
Hádankářský koutek
« Odpověď #1105 kdy: Květen 24, 2014, 01:13:42 »

V šetce je to když odovzdáš pameťovy krystal.

Sakra prave sem napsal blbost:(
IP zaznamenána

Kusák

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1106 kdy: Květen 25, 2014, 18:11:04 »

Tak prozradím: Rohlík správně napsal výzvy (ty jsou společné pro MM7 a 8). V 7 to je navíc studna v Nighonu (každé postavě +2 body) a v 8 jsou to některé bójky na moři, většinou je potřeba mít štěstí na nějaké hodnotě, přidávají jen první postavě, která na ně klikne. Btw: výzvy jsou fakt dobrý zdroj "bodů zdarma", většinou když vstupuji do nové lokace, tak to nahrávám tak dlouho, až je tam výzva, kterou jsem ještě nehrál (generuje se to náhodně). Tím je možné získat body za všechny vlastnosti.
Jako vítěze dávám Jiraiya, může dávat další otázku.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #1107 kdy: Květen 25, 2014, 19:18:10 »

Ty bójky jsem vůbec netušil, to je pro mě novinka. V šestce jsem zkoušel oklikat kde co, ale v osmičce už mě to nenapadlo :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Kusák

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #1108 kdy: Květen 25, 2014, 19:38:22 »

No vidíš. A přitom to máš na svých stránkách v sekci Skryté poklady :-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #1109 kdy: Květen 25, 2014, 20:01:56 »

Eh, přesně toho jsem se obával, že to tu někdo najde :D Ale skryté poklady jsem ve skutečnosti nedělal já, je to přepis emailové korespondence. I když je pravdou, že zapomínám už i u toho, co jsem si na "vlastní" kůži vyzkoušel :(

Tohle mě doprovází už od gymnaziálních studií a přirovnal bych to k hodinám dějepisu. Tenkrát mi nevadilo vyřešit svou pětiminutovku a zvládnout ještě řešení spolužáka vedle, ale zeptat se mě na to samé půl roku poté? Přijde mi to třebas povědomé, ale už to jen tak nepřiřadím. Někdy se docela divím, že se mi povedlo strukturu webu navrhnout tak, že je celkem přehledný :D
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 72 73 [74] 75