Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:59:53
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Hra za jedinou postavu  (Přečteno 14794 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #15 kdy: Listopad 12, 2012, 16:32:07 »

Ne že by to nešlo... ale šestku já hraju pomalu a hezky si užívám svou moc :-D. Projdu všechny dungy, splnim všechny q, dám nějakej solidní level... Seberu všechny bylinky se svym mágem, abych si užila jeho kouzelnej úsměv... :-D. Je to relaxace, neni kam spěchat :-).

Jinak, já nejsem ukvapená, tak nemusíš nic uznávat :-).
IP zaznamenána

VOSA

• Host
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #16 kdy: Listopad 12, 2012, 20:59:13 »

Zdá se, že hru lze dohrát vlastně s každou jednou postavou. Při přičtení příspěvku od Yuyany mě ale napadla jiná výzva - hra s jedinou postavou a omezeným množstvím úrovní. Např. max lvl. 30. Dobrovolníci? :-) A ne, že to jenom proběhnete s neviditelností -.-
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #17 kdy: Listopad 12, 2012, 21:35:35 »

Hele ne, po zážitcích s minotaurem pod 65 nejdu :-D. Možná padesát jako minimum, ale jen za některý postavy.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #18 kdy: Listopad 12, 2012, 23:56:25 »

Minimální level pro partu je někde okolo 25, těch 30 pro jednu postavu je opravdu výzva :) Bez neviditelnosti si to moc představit nedokážu, šestka je tím pádem jasná a asi né moc dobře uhratelná.

Jinak k těm herním časům, zrovna hraju IWD2 s již nabušenějšími charaktery (rozuměj 3 tanci, výkonný klerik, ostřelovač a magicky velmi nadaný drow). Mám za sebou 3 perné dny a finále ještě nevidět :) Za dvě odpoledne jsem snad ještě žádné RPG nedojel. Nejrychleji jsem dal FPS - CoD2 (5,5 hodiny).

Edit: Obecnou diskusi o IWD apod. jsem převedl pod Topic Baldur´s Gate, Icewind Dale, NWN apod.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #19 kdy: Listopad 18, 2012, 09:23:42 »

Rozehrála jsem tho klerika. Zatim je to OK, ale pořád se musí léčit, má málo HPček. Nicméně přálo mi štěstí a dostala jsem hned ze začátku tu suprovou modrou koženou zbroj (tu co dává odolnost a manaregen), takže jsem spokojená. 18lv a jdeme se povýšit.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #20 kdy: Listopad 23, 2012, 21:16:47 »

Tak jsem celej dnešek hrál toho druida v šestce.. lvl okolo 70, všechny vedlejší questy hotový, teď už jenom dějovou linku, nebýt těhle stránek, tak bych se celou hru zvysoka vysral... samý hádanky, tajný věci, questy roztahaný na víc dungů... je to úplně jiný jak ty novější a nedokážu posoudit jestli v dobrým, nebo zlým
nemít loydův maják tak jsem v pytli
namaxoval jsem si magii země na 24 + 7 za pomocníky + 3 z obeliskovýho artefaktu = 34, těšil jsem se jak butu zborcením kosit titány a ty mrchy jsou imunní >_<" zlatí draci taky... červení se dají dát na jeden zásah když mám štěstí, modří jsou nějak odolnější, ale kamenný výbuch je do dungů supr, i když se vůbec neodráží od zdí jak v dalších dílech
roj včel je tady paradoxně efektivnější než čepele na který má každej imunitu
armor class se mi podařilo vytahat na 250, ale pořád mě trefujou víc než se mi líbí, na draky budu potřebovat spíš resisty, úplně největší opruz je jak mi všichni rozbíjejí věci, asi si vytrénuju opraváře
teď jsem před Baa chrámem v Kreigspire a cítím se jako bych vyplýtval celej krásnej den... připadá mi, že jsem na tohleto celodenní hraní už trochu starej :/
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #21 kdy: Listopad 24, 2012, 13:13:12 »

Ano. A proto používám střepinu, na kterou jsou imuní jen slizy (který nejsou extra silný) a gargoily (který člověk hned tak nepotká). Magii země obvykle ignoruju. Když, tak magie ohně je docela použitelná, samozřejmě jsou nějaký imunity, ale to jsou proti všemu.
IP zaznamenána

Kaucuk

• Nováček
  • *
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #22 kdy: Listopad 25, 2012, 19:35:49 »

Měl bych otázku spíše na Elemira: Používáš u druida dvě dýky nebo dýku a štít? Popřípadě něco jiného? Myšleno v M&M 7
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #23 kdy: Listopad 25, 2012, 21:02:55 »

Dvě dýky.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kaucuk

• Nováček
  • *
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #24 kdy: Listopad 25, 2012, 21:56:02 »

Díky...
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #25 kdy: Listopad 27, 2012, 00:32:35 »

Tak jsem dneska na chvíli oprášila klerika, vyrážíme na Regnu. 50lv. Strašně to chcípá. Sice se umí léčit, ale strašně dlouho se z toho vzpamatovává a potvora opravdu nechcípne, když před ní budu stát a sesílat heal...
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #26 kdy: Listopad 27, 2012, 08:56:12 »

a hraješ to aspoň jak jsem to navrhoval já? :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #27 kdy: Listopad 28, 2012, 09:06:55 »

Biju všechno mejskou. Regna za mnou.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #28 kdy: Listopad 28, 2012, 10:05:40 »

na palcátech je blbý, že v dovednosti nemají zrychlování zotavení, když se vrazí do levé naskillovanej meč, nebo je pořádná dovednost v armsmasterovi tak to nevadí, jenže on kněz těch možností moc nemá :D když ale namaxuješ magii světla a nahodíš buffy, tak to nemůže bejt tak zlý, ne?
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hra za jedinou postavu
« Odpověď #29 kdy: Listopad 28, 2012, 10:13:57 »

Ne, mlátim to slušně, ale mám proti trollovi deficit zhruba dvou tisíc hpček. Člověk by řek, že je to jen takovej nepodstatnej detail, že se to jako vsákne... a ono ne.

Samozřejmě klerik nemá paralízu, což je další problém. U trolla s mejskou na 40 je to už celkem solidní, paralizuješ všechno kolem a pak už je fuk, jak dlouho to budeš mlátit. Armsmaster nechybí, mám botky se swift efektem a buffy. +armsmastera na 9 díky artefaktu.

Edit: Kdyby někdo namítal, že Troll se nemůže healovat a klerik ano, tak mi můžete věřit, že hpčka jsou praktičtější. Pobijete všechno, vyspíte se a jdete domu. Ono zabíhat co tři rány za roh, abych se mohla healnout, je děs. Healovat se před potvorama nemá význam, protože se z healu strašně dlouho vzpamatovávám. Pak je tu fakt, že trollovi ty paralizovaný mobky už nic neubíraj. Ono healovat trolla by asi stejně nemělo význam, to bych healovala do vánoc :-D. Pravda, to už teď neni tak daleko, ale stejně.
IP zaznamenána