Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:41:08
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: M&M8 Alchemy Mod 1.5  (Přečteno 8762 krát)

Uran

• Mladší člen
  • **
M&M8 Alchemy Mod 1.5
« kdy: Březen 14, 2012, 11:12:52 »

Nevite kde najit - M&M8 Alchemy Mod 1.5 http://www.celestialheavens.com/forums/viewtopic.php?t=13097&postdays=0&postorder=asc&start=15 odkaz v diskuzi je neplatny. Pomoci google se mi nedari nejak dohledat
IP zaznamenána

Majk

• Pokročilý
M&M8 Alchemy Mod 1.5
« Odpověď #1 kdy: Březen 14, 2012, 16:08:01 »

BEZ ZÁRUKY by mohl být na firstload. Je to jediný místo, kde se dá najít soubor stejnýho jména (může to být náhoda). Ovšem pozor, registrace je mi tam nějaká nevoňavá - prý máš čtrnáct dní možnost stahovat zdarma a teprv potom za prachy (během té doby můžeš účet zrušit), ale číslo kreditky chtěj hned. Může to být v pořádku, ale já bych do toho nešel. A taky jde o to, jestli nekecaj a ve skutečnosti jakoby "mají" soubor libovolnýho jména - nemám s touto službou žádné zkušenosti. Jestli by nebylo lepší poprosit na Round Table o reupload souboru. Nicméně tady je ten link:

http://www.filestube.com/sponsored_go.html?id=11&q=alch1v5a.zip (přesměruje se na firstload)
IP zaznamenána

Ivo_2

• Nováček
  • *
M&M8 Alchemy Mod 1.5
« Odpověď #2 kdy: Březen 14, 2012, 18:01:13 »

No tak to bude těžký , zkusil sem ho najít na pár torrentech a nic.
IP zaznamenána

Shinok

• Nováček
  • *
M&M8 Alchemy Mod 1.5
« Odpověď #3 kdy: Září 01, 2012, 07:25:11 »

M&M8 Alchemy mod 2 (v2.1)
koval321 asi zmenil nazor a vydal novsiu verziu 2.1

http://www.celestialheavens.com/forums/viewtopic.php?t=13586

Download:
http://www65.zippyshare.com/v/77806456/file.html
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:M&M8 Alchemy Mod 1.5
« Odpověď #4 kdy: Srpen 14, 2019, 09:17:49 »

Dneska jsem dělal revizi odkazů a při té příležitosti jsem si všiml, že naši bývalí východní sousedé před pár týdny aktualizovali databázi modů a teď jásejte ... Alchemy Mod do M&M8 je po letech konečně znovu dostupný ... Might & Magic VIII: Alchemy Mod v2.5. Určitě budu dělat lokální zálohy, aby se mi nestalo to samé, co před lety, takže kdo nemá důvěru v bezpečnosti stránek mmgames.ru, tak bude mít alternativu u mě.

Edit: soubor hlásí údajný malware, takže to budu muset ještě prověřit.
« Poslední změna: Srpen 14, 2019, 09:25:19 od Elemir »
IP zaznamenána
This is the end ...

Lord Owl

• Host
« Odpověď #5 kdy: Srpen 16, 2019, 08:02:26 »

malware se u těch fan-módů hlásí poměrně často. Je to asi ve struktuře těch exe-souborů, že to dělají amatéři srdcaři a nehlídají si možné detekce antivirů.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: Srpen 16, 2019, 08:51:02 »

Mě se pak podařilo ten soubor stáhnout přes jiný prohlížeč a prohnal jsem ho Esetem i Kasperskym, kteří nic nenašli. Už se mi třeba stalo, že jsem tu měl léta nějaký soubor, který byl v pořádku, ani s ním nikdo nemanipuloval, a najednou mi někdo psal, že mu to hlásí vir.
IP zaznamenána
This is the end ...

Lord Owl

• Host
« Odpověď #7 kdy: Srpen 21, 2019, 08:52:56 »

Na těch celestialh... psali, že už je venku mod 2.7
Testoval to někdo už ??
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #8 kdy: Srpen 21, 2019, 14:29:22 »

Skúsil som len v 2.5, ale je plná chýb. A ak by som ju porovnal napríklad s modom Legendary Heroes pre MM6 TCHC, tak z hľadiska modifikácie vzhľadu je Alchemy slabučká.
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #9 kdy: Srpen 23, 2019, 07:24:36 »

Skúsil som len v 2.5, ale je plná chýb. A ak by som ju porovnal napríklad s modom Legendary Heroes pre MM6 TCHC.
ad 2.5: domyslel jsem si, že proto hned vzápětí byl vydán 2.7 (tj. faktické přiznání a oprava chyb)
Što takoje MM6 "TCHC" ?? Google mi plive jakési androidí hrůzy a MOBA a dál nic....
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #10 kdy: Srpen 23, 2019, 09:11:48 »

Ke stažení jsem našel akorát mod ve verzi 2.5, byť se už delší dobu psalo o 2.6 a nověji o 2.7. Jenomže s tímhle týpkem je to docela na dlouhé lokte.

TCHC ... The Chaos Conspiracy, mod pro MM6.
IP zaznamenána
This is the end ...

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #11 kdy: Srpen 23, 2019, 13:00:58 »

Verziu 2.7 má pravdepodobne len autor samotný :o Skúšal som niekoľko krát e-mail, dokonca som sa mu vyhrážal že mu pošlem nejaký donate, ale odpoveď žiadna.
Verzia 2.5 sa dá dohrať, ale narazil som na chyby. Napríklad nekromancer Devlin Arcanus nosil potiony a alchymistické suroviny. Keď som začal plniť posledný stĺpec v jeho inventári, zrazu mu nešla nasadiť zbraň a začali mu miznúť jeho prstene. Alebo po otvorení mapy (mestská brána) je ihneď prístupné Baltazarovo doupě aj keď som tam ešte nebol.
IP zaznamenána