ahojte nechcem zakladať novú tému ved je ich tu dosť ale tému cirkus som tu nikde nevidel tak sa spýtam v tejto všeobecne nazvanej téme. Mám na klasickej mm6 nahodený greyface asi 2.4. niečo dosť nové a viem že od 2.1 je tam upravený skript s cirkusom. viem že kedysi som si zašiel do nejakého stanu a vybral som si odmeny tak, že som nimi zaplnil inventáre u všetkých 4 postáv a potom som to postupne premieňal na pyramídky a vždy mi to postupne sumou za pyramídku odobralo iba taký počet odmien koľko bola hodnota pyramídky. ale ten sergoj to zmenil tak, že teraz mi všetky ostatné odmeny ktoré nevyberiem pri jednej pyramídke zmiznú...a naozaj sa mi nechce behať ako cicik medzi stanmi a nikde som sa nedopátral ako sa to dá zmeniť na pôvodnú hodnotu a ani nikde neviem zohnať starší greyface kde to bolo ešte po starom. nie že by na tom nejako záležalo, ale vždy som si v apríli celkom tými pyramídkami prišlepšil na účet pár milionov a nestálo to nejako príliš veľa úsilia. nechápem význam prečo to sergoj takto upravil, ale ak niekto vie čo s tým tak privítam pomoc. prípadne mi dá zdroj odkial stiahnem staršiu verziu greyface. od 2.0 nižšie. ja som to nikde nenašiel a nikde v zálohe starú verziu sám na disku nemám. ale možno by to šlo v .ini súbore nejakým príkazom vypnúť ale bohužial som sa nikde nedopátral ako ak to vôbec je možné.