Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:38:23
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM8 spuštění  (Přečteno 8041 krát)

naify

• Host
MM8 spuštění
« kdy: Prosinec 24, 2011, 20:46:49 »

Ahoj, mám MM8 z gog.com na Win XP a hra nešla spustit, po instalaci patche z Elemirových stránek to zase chce CD. Co s tím? díky
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM8 spuštění
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 24, 2011, 21:06:16 »

Ahoj, abych pravdu řekl, já použivám jen původní CD verzi, verzi z gog jsem jen zkoušel a šla bez obtíží. Každopádně patchovat ji určitě nemá význam, ta verze už je kompletně upravena. Zkus spíš kouknout do setupu (MM8Setup) na zapnuté volby. Normálně by tam měla být vypnuta hadwarová akcelerace a zakázané 3D Audio ... akcelerace bude pravděpodobně aktivní, tak ji vypni a zkus to znovu.
IP zaznamenána
This is the end ...

jaaaane

• Host
MM8 spuštění
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 25, 2011, 21:46:16 »

Ahoj prosím porad mi co mám dělat aby mi chodila hra might and magic 8 pod windows 7 nevim jakej patche mam nainstalovat.
IP zaznamenána

jaaaane

• Host
MM8 spuštění
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 26, 2011, 13:23:07 »

Hru mam nainstalovanou ale porad mi to nejde spustit pise to nejakou vnitrni chybu nevim co s tim. prosim porad
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM8 spuštění
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 31, 2011, 18:18:39 »

Ahoj, tak jak je uvedeno v sekci Ke stažení přímo u patchů ... nainstaluj samotnou hru a pak xp-patch. Poté bude možná třeba si pohrát s kompatibilitou hry s Windows XP, ale jak už jsem mnohokráte poznamenal, s Windows 7 nemám v tomto ohledu žádné zkušenosti.
IP zaznamenána
This is the end ...

Tomyk4

• Host
MM8 spuštění
« Odpověď #5 kdy: Leden 27, 2012, 22:52:24 »

Ahojte. Dostal som sa po tvorbe aliancie na Regnu, tam som urobil čo mal a chcel som isť do každej z Rovín po srdcia. Vyskytol sa však problém. Môžem cestovať hocikde okrem Železních písku. Vždy keď tam chcem ísť , tak hra mi spadne....Neviete niekto poradiť?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM8 spuštění
« Odpověď #6 kdy: Leden 28, 2012, 03:22:31 »

Ahoj, zazálohovat savy, odinstalovat hru, znovu nainstalovat a vyzkoušet nahrát save.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
MM8 spuštění
« Odpověď #7 kdy: Leden 29, 2012, 22:37:35 »

Skusil som a robi mi to iste a skusal som aj na druhom pc a to iste robi....
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM8 spuštění
« Odpověď #8 kdy: Leden 30, 2012, 06:56:03 »

A u nějakého staršího savu to jde?
IP zaznamenána
This is the end ...

Tomyk4

• Host
MM8 spuštění
« Odpověď #9 kdy: Leden 30, 2012, 10:35:35 »

Ja som fungoval s 2 savmi a pri oboch to blbne, ale tie som striedavo ukladal takze su casovo priblizne rovnako. A uz sa mi to stalo pri mm7 ze pri vchode do jedneho dungeonu ma stale vyplo a vsetko ostatne fungovalo....Neviem kde je problem ale hravam na 2 pc a prenasam si savy.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM8 spuštění
« Odpověď #10 kdy: Leden 30, 2012, 18:10:53 »

Save by mohl být poškozený, ale takhle často by se to určitě neopakovalo (mě se za celé ty léta poškodil během ukládání jenom jeden save). Navíc když to dělalo i v mm7. Zkus ještě překontrolovat nastavení setupu (vypnutí hardwarové akcelerace a 3D zvuku). Případně mi zkus save poslat a uvidím, jestli to bude padat i u mě.
IP zaznamenána
This is the end ...