No jo, to znám z jinýho fóra, jak do toho někdo sáhne, všichni diskutující utečou :-D. Tak to prostě je :-). Ale já myslim, že pokud lidi slušně komunikujou, pak je jedno, kde k tomu dochází :-).
Hehe, taky hraju sólo jen 8čku, taky mě ty hroby děsej a mám z nich výčitky :-).
Jinak hlásim vybitej Krystal a až se vrátim domu, dorazim hlavní pevnost a jde se do finále. Zároveň mám poslední nájemnej lov na ohnívajícího... tedy ohnivýho elementála, takže to tam rovnou splnim a budou expy. Jo jo, troll. Je to silná troll. Hloupá, ale silná. Asi si sjedu pro radost ještě jedno sólo. Jen ještě nevim za co. Láká mě minotaurus, a nebo si naedituju dračisko. Dračiska jsou překvapivě poměrně slabý, ale já je mám ráda, maj sladký čeníšky. Taky se mi líbí, jak jsou bezúdržbový a uměj lítat. Jo, při srovnání s bratrovo temnym elfem vypadaj trošku... no řekněme méně schopně :-D. (Nikdo už mi nebude tvrdit, že jsou přehnaně silný. Viděla jsem licha, viděla jsem temnýho elfa, viděla jsem supertrolla na steroidech, jedinej slabej mi připadá ten minotaurus :-p. Ale ten je taky sladkej. Asi ho fakt zkusim. Jen mě deptá, že nemůže nosit boty a helmu.)
Baldurs gate 2 jsem se nikdy nepřinutila dohrát. Mám to rozehraný, možná až se budu zas někdy nudit.
MM6 s druidama? Já ty povyšováky plnila jen asi 2x. Je to strašně komplikovaný a časově omezený, už znova nikdy. Fakt je, že v mm6 ten q člověk nijak nutně nepotřebuje, může mít mistry i bez něj.