Chtěl jsem se podělit se zvláštnostmi, které mě potkali ve hře MM8, ale na druhou stranu jsem nechtěl zakládat nové téma, tak jsem jen odfouknul prach z tohoto :-)
1. Luk šlechtice nebo luk z kosti šlechtice( Teď nevím jistě, jak se tento unikátní předmět přesně jmenuje) - našel jsem ho ve vrbě na Havraním pobřeží (zrovna truhla, o které jsem se dozvěděl díky stránkám :-)). Problém byl v tom, že mi stále svítil zeleně a má postava ho nebyla schopna identifikovat (celkem pochopitelné Ident. věc - 1). Takže jsem šel do prodejny zbraní, kde mi sdělili "Už víš, co to je.", v artefaktech mi řekli, že to není v jejich zájmu. Tak jsem si zkusil do party zkusit nějakého nekromanta, který měl více bodů v identifikaci, ale také nic. Dobrá, tak jsem si luk nechal zelený, konec konců to snad nemá žádný vliv. Problém nastal, když mi ho zlobři rozbili. Sám jsem si ho nedokázal opravit, stejně jako mi ho nedokázal opravit žádný dočasně najmutý rytíř (je fakt, že to nebyli velmistři) a v prodejně zbraní mi opět řekli "už víš, co to je". Takže jsem tento unikátní předmět musel zahodit.
2. Nikdo ode mne nechtěl koupit ten drahý palcát chrámu slunce (cena tuším 14 000).
3. Občas se mi stane, že zabiju potvoru, mám plný inventář, kliknu na ni, a nějaký její předmět držím kurzorem, dostanu z ní peníze, ale tělo tam zůstane, takže dostanu dvakrát tolik peněž.
4. Jednou se mi stalo, že hra po naloadování neuznala mojí levitaci. Takže jsem ji musel zakouzlit znovu.