Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 17:22:13
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Problem s instalaci  (Přečteno 6052 krát)

Návštěvník

• Host
Problem s instalaci
« kdy: Prosinec 25, 2010, 19:34:09 »

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat,zda by jste si  nahodou nevedeli s mym problemem rady.
Mam stazene díly MaM od 6-9.Ale ani jeden mi nejde nainstalovat.
Vzdy když dám 1. disk  do daemona tak se mi vůbec nespusti okno s instalaci a když už se spustí,tak dam instalovat a nic se neděje.Tu hru jsem již na tomto počítači hrála,jenže jsem ji smazala..Vůbec me nenapadá v čem je problem.
Budu ráda za každou odpoved,děkuji moc.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Problem s instalaci
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 26, 2010, 19:16:43 »

Odkud je to stažené? Resp. co je to za verzi? Otevřel bych ten namountovaný disk normálně přes Průzkumníka a pak klasicky přes setup.exe
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Problem s instalaci
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 27, 2010, 20:57:13 »

Tak tady si trošku nevím rady,jak tu verzi zjistit..Jestli se tím myslí verze souboru tak to mám 1.0.0.1.Stahovala jsem např.na www.uložto.cz  nebo http://tracker.cztorrent.net ..Jinak jsem to udělala přes průzkumníka a přes setup a nejde to..Musí to být asi nějakým nastavením v počítači,ale jakým,tak to vůbec netuším.Kompatibilita nebo patche se instalují až po instalaci hry,že?Jinak mám windows xp.Díky moc
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Problem s instalaci
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 28, 2010, 10:17:40 »

Je to zvláštní, protože na WinXP by problém s instalací nastat neměl. Patche (ty herní) se opravdu instalují až nakonec, aby je bylo do čeho instalovat. Verze bude 1.1, to je asi klasika - fungovala bez obtíží instalace jak české, tak i anglické verze. Něco tam nejspíše zůstalo viset. Takže můžem zkusit následující:

1) Podívej se, jestli je hra kompletně odinstalovaná.
2) Pak smaž příslušné adresáře (pokud jsou, resp. smaž jakýkoliv jejich obsah ... případné save pozice zazálohovat jinam).
3) otevři si Start -> Spustit -> napsat regedit.exe a spustit, tady dát vyhledat a do políčka zadej mm9. Každou položku, kde se vyskytne pak normálně smaž. Případně zkus i frázi Might and Magic, ale tady pozor, pokud máš zrovna něco jiného z tohoto světa nainstalováno (je třeba si ty obsahy položek číst).
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Problem s instalaci
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 30, 2010, 09:43:46 »

Tak toto všechno jsem udělala a stále to nešlo,ani po restartu počítače.Ale včera když jsem vypínala počítač tak jsem tam viděla,že proběhla instalace hry,tak mi to nedalo,zapla jsem ho znovu a zničehonic mi jdou všechny díly nainstalovat,což mi hlava nebere,ale jsem ráda..Díky moc za rady :-)
IP zaznamenána