Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:31:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM9 a Cirkus  (Přečteno 5302 krát)

Návštěvník

• Host
MM9 a Cirkus
« kdy: Prosinec 20, 2010, 22:52:03 »

Ahoj,

chtěl jsem se zaptat, at přemýšlím jak přemýšlím nějak mi uniká jak se řeší v cirkusu ta hra kde máte ve spodní lajně 5 barevných kamenů a označujete barvami ty kameny nad nima, kde jsou ale jen 4.. zkoušel jsem snad všechny kombinace ale prostě ne a ne to vymyslet.. Díky za info.. nebo možná jen malou nápovědu at mám pocit, že jsem si na to alespon trošku přišel sám :D
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
MM9 a Cirkus
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 20, 2010, 23:12:47 »

Hmm tak jsem se tím nějak probojoval, ale smysl mi to stejně nedává podle jakého systému se uznává ty barvy :D jenže i když ted mám všech 6 věcí..neboli celý ten set výher tak mi ten típek nechce dát tu hlavní cenu za který to má přece jít směnit? :( alespon to říká
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9 a Cirkus
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 22, 2010, 07:47:39 »

Princip kamenů je jednoduchý, připomíná to jednu hodně starou deskovou hru. Stroj náhodně vybere barvu a pořadí kamenů, které se bude hádat. Ty obarvíš všechny čtyři hádací kameny vybranými barvami a zatáhneš za páku. Pokud si trefil barvu a umístění kamene, tak ten začne hořet. Ty co nehoří, jsou špatně a musíš na nich vyzkoušet jinou barvu. Opět zatáhneš za páku a zkontroluješ, jestli se ti to už povedlo. A tak pokračuješ dále, dokud ti nedojdou pokusy. Pokud si vzpomínám, tak by to mělo být popsáno v tom herním manuálu, co dostaneš u prodejce tiketů.

Řešíš ten úkol s plyšovým dráčkem?
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
MM9 a Cirkus
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 25, 2010, 12:25:33 »

Aha.. tak on je to přímo quest, zatím jsem nenarazil na někoho kdo by ho zadával, tak jdu dál prozkoumávat svět :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9 a Cirkus
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 26, 2010, 19:17:41 »

Přesně tak :)
IP zaznamenána
This is the end ...

rengo23

• Host