Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:35:44
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: drak na smaragdovém ostrově  (Přečteno 12789 krát)

tono

• Zasloužilý člen
Re:drak na smaragdovém ostrově
« Odpověď #15 kdy: Březen 17, 2018, 17:11:34 »

To je jednoduché. Po zabití stlačíš save. Klikneš na mŕtvolu tá zmizne a objaví sa item, vtedy load. Keď pár krát loadneš dôjde k situácii že vezmeš item, ale mŕtvola _nezmizne_. Takže máš aj item aj mŕtvolu :) Vtedy odložíš item a dáš save a potom znova opakuješ loady. Je to časovo náročnejšie ale ak použiješ quick load/save tak to ide. Z jedného draka sa ale ani takto nedajú získať úplne všetky artefakty.
A ako som už písal, nekaz si zbytočne skvelú hru.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #16 kdy: Březen 17, 2018, 17:19:29 »

Děkuji Tono, určitě to používat nebudu, jen jsem byl zvědavý.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #17 kdy: Březen 17, 2018, 17:47:46 »

taky jsem zmaten :D ale já se za profíka v M&M nikdy nepovažoval... jsem pouhopouhý rekreační hráč se zálibou v sólování za druidy...
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

zendenisko

• Nováček
  • *
« Odpověď #18 kdy: Duben 14, 2021, 07:52:30 »

https://www.youtube.com/watch?v=DAIbDkcPNlc

opäť chlapík ktorý vie ako hrať...zabije jednu postavu z ktorej si vezme kúzelnú paličku, potom si kúpi ešte zvitok čo mu doplní strely v nej a od 42 minúty cca draka začne zabíjať...ale chce to trošku skill..ja ho nemám ale týmto štýlom som aj ja udolal draka a potom z neho povyťahoval kopec artefaktov a hra už bola celkom brnkačka lebo som mal okrem iného aj kopec penazí. no je to ako použiť nejaký editor.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #19 kdy: Duben 14, 2021, 14:51:02 »

Za svůj vrchol považuju save, kde jsem šla na draka jen melee zbraněma :-D. Trvalo to dlouho, hůlky jsou rychlejší, ale nikdo nezemřel. Krom draka, teda samozřejmě. Jsem měla partu kde nikdo nezačínal s lukem a utratila peníze za jiný skilly. Prostě taktická chyba z mojí strany, a zabít draka je věc cti, takže mi nic jinýho nezbylo :-p.
IP zaznamenána

zendenisko

• Nováček
  • *
« Odpověď #20 kdy: Duben 14, 2021, 20:14:08 »

dala si ho na lvl 1? lebo ja som nemal okrem paličky v ruke vôbec nič len ten level 1 :) ale vravím nemám skill ako chlapík vo videu ale po pár save load drak padol...iba som si chcel dokázať že to ide. nemal som žiadnu inú motiváciu a mm7 som hral prvýkrát v živote...tak mi tie veci čo som z neho povyťahoval ulahčili prvý prechod hrou. a zatial aj posledný. mne ak sa hra graficky nepáči tak sa neviem prinútiť ju hrať. mm6 som hral vela krát. ale 7 ani 8 vôbec...teda tú 7ku som dal raz a nie je zlá ale skrz tú grafiku sa neviem zasa prinútiť ju skúsiť znovu...mne tá depresívna grafika proste vadí. svetlá farebná 6ka je radosť hrať.
IP zaznamenána