Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:33:22
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Windows7  (Přečteno 9346 krát)

patob4

• Nováček
  • *
Windows7
« kdy: Březen 27, 2010, 08:57:00 »

S radosti vam odkazuji , ze MM6,MM7 a MM8 je mozne hrat i na windowse 7. Na MM7 a MM8 si musite stahnout verzi na xp .
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Windows7
« Odpověď #1 kdy: Leden 05, 2011, 08:55:17 »

Jo to je pravda na Windows 7 sem taky dohrál všechny 3 díli a fungovali mi pod nimi i MM9
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Windows7
« Odpověď #2 kdy: Listopad 04, 2012, 17:07:04 »

A kde prosimvas sezenz verzi na xp?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Windows7
« Odpověď #3 kdy: Listopad 04, 2012, 18:18:20 »

Stáhneš si xp-patch a nainstaluješ viz http://www.svetmightandmagic.cz/download/mmd_index.php
IP zaznamenána
This is the end ...

kirson

• Host
Windows7
« Odpověď #4 kdy: Listopad 06, 2012, 22:16:29 »

Mám ntb HP ProBook 4530s s Win 7 a když jsem si nahrál M&M 7, tak se mi hra neroztáhne na celou obrazovku. Mám tam jen takový štverec uprostřed a přijde mi to nějaké celé zmenšení. Nevíte někdo co s tím? Raději to budu mít trochu šišaté, ale na celou obrazovku, než takhle.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Windows7
« Odpověď #5 kdy: Listopad 07, 2012, 06:38:29 »

A jak to vypadá, když se to neroztáhne? Je to spuštěné v okně nebo se po krajích udělají černé pruhy apod. ... V tom prvním případě se to nastaví v MM7Setupu, v tom druhém je to problém zobrazení ve windows a řeší se to konfigurací ovladače grafiky apod.
IP zaznamenána
This is the end ...

kirson

• Host
Windows7
« Odpověď #6 kdy: Listopad 08, 2012, 11:53:00 »

Mám tam právě ty černé pru po stranách. Už jednou jsem to zkoušel řešit a právě jsem našel, že se to řeší přes ovladače, tak jsem si nainstaloval nějaký ten sw ke kartě, ale neměl jsem tam to nastavení, které tam mělo být :( Tak jsem právě myslel, jestli tady někdo něco podobného neřešil a nemá k tomu nějaké bližší info. Grafiku mám AMD Radeon HD 7400M a pak ještě integrovanou inteláckou.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Windows7
« Odpověď #7 kdy: Listopad 08, 2012, 20:09:20 »

Bohužel, já mám o tomto právě jen kusé informace z jiných fór. U mě Radeon ani o pruzích nepřemýšlel a vše mám automaticky roztažené. Zkus kdyžtak vyčkat ještě do víkendu, to se tu objeví více lidí.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Windows7
« Odpověď #8 kdy: Listopad 10, 2012, 13:35:01 »

Jen dodatek, u mě jsem tohle našel normálně v nastavení monitoru, kde lze přepnout z wide na 4:3. V Control centru taky nic nemám. Normálně se spustí hra, nastaví se 4:3 a jde to s pruhama po stranách. Windows se jinak dál tváří "širokoúhle". Obrácený postup to zase zruší.
IP zaznamenána
This is the end ...

kirson

• Host
Windows7
« Odpověď #9 kdy: Listopad 28, 2012, 14:53:24 »

Ahoj, díky za snahu, ale tohle nastavení jsem u sebe nějak nenašel :( Asi to budu muset hrát z pruhama po stranách, protože se nemůžu nějak dopracovat k řešení, které by to opravilo. Našel jsem podrobný návod, který je ale už starší a moje control center vůbec nevypadá a ani neobsahuje nastavené, jaké je uvedené v tom návodu. Anglicky jsem taky nic nenašel.
IP zaznamenána

jarda4848

• Host
Windows7
« Odpověď #10 kdy: Září 17, 2014, 17:27:21 »

Prosím o radu.
Nainstaloval jsem si MM7 na win 7, postupoval jsem všelijakýma radama  o instalu a patchování. Nicméně když jsem spouštěl hru tak mi házela chybu a když jsem přišel na to jak hru spustit ( při spouštění najet na plochu a zase najet na hru) , potom mi zase skákali chyby při nahrávání savů a hra se vypnula. Zkoušel jsem mnoho variant (patchování, kompatibilita) a stále to dělá. Nevíte kde je chyba???? díky za odpověď
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Windows7
« Odpověď #11 kdy: Září 17, 2014, 19:40:04 »

Odeslal jsem v odpovědi na email, pokud to bude k nečemu užitečné, pak to sem pastnu.
IP zaznamenána
This is the end ...

pete

• Nováček
  • *
Re:Windows7
« Odpověď #12 kdy: Září 01, 2016, 13:06:37 »

Might and magic 7,8,9 mi šly na W7 až do bezpečnostních záplat Windows s určitými čísly, pak nic, když jsem je odmazal, hry zase běžely, ale druhý den po aktualizaci opět nešly. Čísla záplat mám někde poznačené, byly 3. Nevím jak se dají odstranit natrvalo.
IP zaznamenána