Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic
Červen 17, 2026, 21:39:35
Vítejte,
Host
Prosíme
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
nastálo
Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
-
Domů
Nápověda
Přihlásit
Registrovat
/
Might and Magic I - IX
/
Problémy s instalací a spouštěním her
/
Bugfix Zvuku pod XP.
« předchozí
další »
Strana: [
1
]
Tisk
Autor
Téma: Bugfix Zvuku pod XP. (Přečteno 6961 krát)
Návštěvník
Host
Bugfix Zvuku pod XP.
«
kdy:
Říjen 11, 2009, 18:33:49 »
Po půl roce babrání se se zvuky které pod XP nechodili správě ( trhali se , nebo vůbec nehráli ) . Přišel jsem na to více měně náhodou . U hry která měla také problémi se zvuky ( a na Win ME a Win 98 my šlapala správně )
Doporučovali odstranit soubory MMswitch.dll a MMswitch.ax ve složce Windows/system32. Tímto krokem jsem tedy vyřešil dlouhé trápení se zvuky pod Xp. ( Windows kupodivu ani vyjmuté soubory nepostrádají )
IP zaznamenána
BautyF
Nováček
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #1 kdy:
Říjen 11, 2009, 18:35:24 »
Pardon , ten post je můj . jen jsem s kněmu zapoměl přihlásit
IP zaznamenána
KILLER
Zasloužilý člen
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #2 kdy:
Říjen 12, 2009, 13:47:42 »
Funguje i hudba?
IP zaznamenána
Návštěvník
Host
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #3 kdy:
Říjen 24, 2009, 09:11:49 »
Jistě že funguje i hudba
BautyF
IP zaznamenána
BautyF
Nováček
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #4 kdy:
Leden 01, 2010, 14:23:32 »
Když mi už konečně chodí na novém stroji MaM i se zvuky chtěl bys se zeptat , nevíte někdo jak udělat aby hudba hrála opakovaně - smyčkou? Hudba je u všech dílu série velmi povedená a atmosferická , když prolézám nějaký rozsáhlejší dungeon jako je třeba VARN v 6 díle. Krásna skladba hraje asi 3 minuty a poté jse další půlhodinu procházím v nepříjemném tichu ( teda krom roztomilého brumlání monster - v tomhle aspektu se mi šestý díl líbil nejvíc ). Prohlížel jsem si soubory se hrou ale nemůžu přijít na to jak tam nastavit smyčku. Nevíte někdo jak na to?
IP zaznamenána
Návštěvník
Host
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #5 kdy:
Leden 17, 2010, 00:43:01 »
V knihe navstev mas linky na patche od MM6 az 8 kde riesia aj tento problem, ale nie som si isty ci presne na MM6. Je to prispevok 16. 1. 2010, 12:18:45 od Killera.
Mimochodom, mne idu zvuky v poriadku po nainstalovani XP patch.
IP zaznamenána
pedro
Host
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #6 kdy:
Leden 25, 2011, 13:51:58 »
No, nainštaloval som MM6, po spustení samozrejme bez sprievodnej hudby v hre(všetky ostatné zvuky fungujú). Tak som chcel zmazať zo system32 MMswitch.dll a MMswitch.ax. Ale takéto súbory som v celom PC nenašiel.
Bola by iná rada na vyriešenie problémov s hudbou??
IP zaznamenána
Návštěvník
Host
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #7 kdy:
Únor 20, 2011, 20:44:23 »
No možná pomůže tohle. Zkuste nainstalovat Service Pack 3 - SP3.
MM6 jsem začal hrát před měsícem. Zvuky mě fungovaly, doprovodná hudba ne. Nainstaloval jsem SP3 a doprovodná hudba funguje tak jak má.
IP zaznamenána
Hejdis
Host
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #8 kdy:
Leden 10, 2013, 20:58:13 »
Ahojte lidi , mám taky problém z hudbou , hru jsem hrával hodněkrát a vždy mi běžela hudba ale nyní už nemám cd a hru jsem si stahnul a mam ji prez iso mountnutou na virtualni mechaniku. Nyní hraji ale nehraje mi tam hudba všude ticho, pouze zvuky kouzel dveří chůze. Myslíte že je to tím že to mam přez virtual a ne z originálu ?
IP zaznamenána
Elemir
Administrator
Zasloužilý člen
Bugfix Zvuku pod XP.
«
Odpověď #9 kdy:
Leden 12, 2013, 12:15:47 »
Ahoj, záleží na tom, zda-li ten obraz CD obsahuje i zvukovou stopu, pak by se to mělo chovat úplně stejně jako fyzické CD, ale na druhou stranu nelze vyloučit problémy. Osobně používám jako virtual mechaniku Daemon Tools, s tím jsem zatím na nic podobného nenarazil.
IP zaznamenána
This is the end ...
Tisk
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
/
Might and Magic I - IX
/