Ahoj Elemire, nevím, jestli si na mě vzpomínáš - pro připomenutí, před necelým rokem jsi mi pomáhal s výrobou kartiček Arcomage.
Mám problém, o kterém jsem ti psal již dříve. Tedy, že mi z nestvůr v MM7 vypadne jen omezený počet artefaktů (tedy, když jich mám - teď plácnu - získaných už 10, žádný nový už nikdy nedostanu). Dozajista chápeš, že mě toto hodně zlobí, protože rozhodně využívám víc artefaktů/relikvií, než kolik můžu maximálně získat.
Tehdy, když jsem o tom mluvil poprvé, jsi se měl ptal, jakou barvu mají moji strážci v Harmondale, já řekl, že zelenou, a ty jsi mi oznámil, že mají být modří. Nicméně jsem tehdy podstatu problému nepochopil, a nechápu ji ani teď. Chci si ale přes prázdniny zahrát MM7 znovu a rád bych tuto záležitost vyřešil. Pomož mi, prosím... jde to nějak poladit, je to problém při instalaci, s patchem, nebo si musím sehnat docela jinou (třeba originální, ha ha) verzi hry? A pokud ano, tak kde?
A když už tu mluvíme - když nastavuju body lučištníkovi, mám mu dávat pro sílu útoku do síly nebo obratnosti (respektive, poraď mi, jak nejlépe rozdělit body lučištníkovi, rytíři, klerikovi a mágovi)? Díkec!