Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:50:53
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14

Autor Téma: Dragon Age: Origins  (Přečteno 20719 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Dragon Age: Origins
« Odpověď #45 kdy: Leden 13, 2025, 18:47:40 »

Teď jsem zrovna dokončil Kruh mágů a mám namířeno zpět do Rudoskalí za záchranou Connora. Jak se zdá, hra na mě asi opravdu počkala. Každopádně už se těším na zápisek, to byl dobrý maglajz :D. Můj trpaslík je level 10 a má základní sílu 40. Po Rudoskalí pak uvidím, sepsat to bude opravdu docela náročné.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #46 kdy: Leden 13, 2025, 18:51:16 »

Aha, tak to jo. Connora zachraň, pak golem, a dej cestou pozor na vrány.

Jde tady čistě jen o sesbírání společníků, abych ti tu neskákala do děje něčim, co se technicky ještě nestalo.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #47 kdy: Leden 13, 2025, 20:51:47 »

Pozdě, Vrány už na mě seskočily :D. Jakožto ukázkový dobrák jsem na truc Alistairovi a Morrigan přijal Zevrana. Vůbec jsem netušil, že to přepadení může mít takovou dohru, ale nějak jsem nenašel to srdce assassína dorazit, dokud byl v bezvědomí :D. A nedokázal to nakonec ani Alistair.

Connora už jsem osvobodil, poslal jsem tam Morrigan a docela to dala. Akorát si příště musím líp prohlídnout, jestli mám vůbec léčivé masti. S jednou dávkou se toho moc vymyslet nedalo, takže jsem musel doufat. A stejnou chybu jsem udělal při cestě po úkolech, kde jsem právě narazil na Vrány. Zítra se asi přesunu do Breciliánského lesa a situaci trošku uklidním.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #48 kdy: Leden 13, 2025, 21:21:39 »

Ajajaj, jsem pozdě se svym varovánim :-D. Zevran je technicky takovej Astarion. Nebo spíš Astarion je takovej Zevran.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #49 kdy: Leden 13, 2025, 21:32:46 »

No, přišel mi povědomý :D. Ale když já nedorážím bezbranné :D. Mám teda loadnout a kuchnout ho? V družině pro něj asi uplatnění mít beztak nebudu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #50 kdy: Leden 13, 2025, 21:36:41 »

Krista pane ne, nekuchej ho, je to zlatej kluk, kterej si zaslouží aby na něj někdo byl hodnej!

Co tě motivovalo k tomu říct takovou věc :-D. Proč bys ho měl kuchat, člověče.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #51 kdy: Leden 13, 2025, 21:42:13 »

A přesně to jsem si říkal, když jsem se rozhodl družinu ... naštvat :D.

Mě to spíš docela překvapilo. Sice mám nějaké povědomí o zajímavých charakterech DA, ostatně proč asi? :D, ale tady musím přiznat, že mi to v první chvíli vůbec nedocvaklo. Nějaký Zevran s lukem, nu což, Morrigan ho zaměřila a Ňouma mezitím odvedl jeho pozornost.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #52 kdy: Leden 13, 2025, 22:03:41 »

On je takovej nenápadnej, že? Ani nemá žlutý jméno. Obecně na něj poštvu psa s overwhelmem a nechám ho zcupovat. Navíc se přidává dost pozdě, mám na něj mód, kterej to urychluje. Rogunu v partě nutně potřebuju, a Leliana je křesťan, což je u mě překážka. Fakt je, že patří k mejm oblíbenejm postavám, a že bych ho tahala v partě tak či tak.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #53 kdy: Leden 14, 2025, 03:04:27 »

@Elemir: Hlavně se Zevranem moc nemluv v táboře, jinak budeš překvapenej ještě víc.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #54 kdy: Leden 14, 2025, 08:39:21 »

Já jsem si jistá, že Elemir to přežije, stejně jako přežil BG3.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #55 kdy: Leden 14, 2025, 09:11:41 »

Ale on má tuším nějakou specializaci pro zloděje (asi zabiják, nebo tak něco), což ne jen může hráče naučit, ale hlavně se tím liší od Leliany. (těmi specializacemi se obecně společníci trochu liší). A zrovna tady se mi tak nějak matně zdá (ani nevím proč), že zabiják byl výhodnější, než bard, tedy minimálně v některých bojích jsem Zevrana bral do party a hlavně ke konci, když už jsem získal srdce Leliany a byla to láska na věčné časy, vydržela skoro hodinu, než jsem získal srdce Morrigan (se kterou jsem se též hned rozešel a zkoušel to na golemku, ale s tou to nevyšlo), jsem jej sebou vodil.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #56 kdy: Leden 14, 2025, 09:17:05 »

Golemku :-D, Milhausi, k tý bych raděj ptáka nestrkala... :-D Echm. Nj, Golem nejde romancovat, je to škoda, ale co se dá dělat.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #57 kdy: Leden 14, 2025, 09:41:00 »

Tak Wynne byla moc stará a chovala se jak moje matka, to bylo i na mě moc.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #58 kdy: Leden 14, 2025, 13:10:20 »

Wynne je děsná. Furt mezi ženskejma lepší výběr než u chlapů. Sten? Ne, děkuji. Alistair? To je jak mít poměr s vlastnim bratrem. Pes? No comment.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #59 kdy: Leden 14, 2025, 16:12:20 »

Náhodou, při druhé hře za ženu čarodějku, jsem taky ojel všechno, co se dalo. Sbalit Alistaira stálo za to už jen proto, jak se pak ksichtil, když dostal kopačky, kvůli Lelianě. I když on pak ojel Morrigan. My jsme byli celkově veselá parta, kde měl každý romanci s každým. Stejně Morrigan podezírám, jestli neměla něco i se psem, ona se na něj sice jakože utrhovala, ale vzhledem k těm jejím měnivým schopnostem, kdo ví...

Ale to už jsem tedy měl odemčený ty specializace, všechny, takže jsem již nepotřeboval společníky zpovídat kvůli nim.

Golemka je asi nejlepší žena, jen ta láska prostě musela zůstat pouze platonická.
« Poslední změna: Leden 14, 2025, 16:18:18 od Milhaus »
IP zaznamenána
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14