Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 11:36:05
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Uplay achievementy v 2022  (Přečteno 14829 krát)

Ivan

• Zasloužilý člen
Uplay achievementy v 2022
« kdy: Srpen 21, 2022, 09:40:25 »

Ahoj, jen jsem se tak zamyslel, respektive položil si otázku, na kterou by mi byl schopný odpovědět možná někdo techničtější.

Pustil jsem se znovu do rozehrávky MMX, oficiálně z Uplay clienta (teda ono se to teď jmenuje jinak, ale to je jedno), hra šla normálně nainstalovat, spustit, rozehrát atd., všechno bez závad. Žádné technické klíčky, změny datových souborů, cracky ani nic podobného jsem neudělal, prostě zapl tak, jak ji autoři před rokem po tom fiasku zprovoznili.

A teď k té otázce. Po dvou předchozích rozehrávkách mi chybí v tom Uplay clientu splnit poslední dva achievementy. Dohrát hru s hybridní partou a dohrát hru s magickou partou. Je teď technicky možné ty achievementy splnit? Myslím po tom jejich řádění, offline odpojování atd.? Hru samozřejmě hraju online, jsem stále online a záložka achievementů (Úspěchy) v Uplay clientu pořád je. Kde vidím, že mám splněno 28/30. To znamená, že ji nevymazalo nebo nějak nevyřadili. Tak jestli teoreticky pořád může fungovat získávání achievementů.
« Poslední změna: Srpen 22, 2022, 08:34:05 od Ivan »
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
Re:Uplay achievementy v 2022
« Odpověď #1 kdy: Září 06, 2022, 10:33:30 »

Dobrý den, MMX jsem dohrál již několikrát (i s datadiskem) ale nikdy se mi nepodařilo splnit achievement: jak musíš dosáhnout se všemi postavami na 40lvl. To už je teď možné? Myslím bez jakýchkoliv módu a pod. Děkuji za odpověď.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #2 kdy: Září 06, 2022, 16:47:32 »

To nevím, jestli bez jakýchkoli modů, ale jestli teď jde vůbec splnit nějaký ten achievement..

Máš to teď nějak rozumně rozehrané? Třeba nějaký. Sejv před koncem, kde se dají získat ještě nějaké zkušenosti, ale konec hry je relativně blízko? Myslím třeba sejv v hrobce tisíce hrůz nebo nějak těsně před ní..
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #3 kdy: Září 06, 2022, 20:47:39 »

Bohužel je to tak 2 roky co jsem už nehrál a tak už nic takového nemám ale pamatuji si, že jsem se tu i dotazoval na tento achievement ještě v době kdy bylo vše funkční a vím že to ani s datadiskem nebylo možné. Tak mě jen přelvapilo, že jsi ho nezmínil jako nesplnění.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #4 kdy: Září 07, 2022, 08:43:07 »

Protože ho mám.:-)
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #5 kdy: Září 07, 2022, 11:01:45 »

Bohužel je to tak 2 roky co jsem už nehrál a tak už nic takového nemám ale pamatuji si, že jsem se tu i dotazoval na tento achievement ještě v době kdy bylo vše funkční a vím že to ani s datadiskem nebylo možné. Tak mě jen přelvapilo, že jsi ho nezmínil jako nesplnění.

Neviem či Uplay poskytovala aj tento achievement , ale bez MODu sa 40 level dosiahnuť nedá.
Aj keď si vytvoríš družinu s ktorou sa dá vojsť do každého dungeounu, pôjdeš na obtiažnosti válečník a čo najskôr si najmeš NPC učenca Edwina, aj tak k 39 levlu sa dostaneš u všetkých postáv až po záverečnej bitve v Letnom paláci.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #6 kdy: Září 07, 2022, 13:01:49 »

Ano, přesně tak jsem to měl i já.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #7 kdy: Září 08, 2022, 10:33:28 »

No já jsem si upravil nějakej soubor o získaný zkušenosti, abych se byl schopnej dostat na maximální možnou úroveň (50), což se mi i podařilo. (Mám i screen). Bohužel už si fakt nepamatuju, co a jak jsem upravoval, dělal jsem to taky podle nějakýho návodu. Takže nemůžu poskytnout ani řadu ani konkrétní jeden soubor, ale tu hru mám pořád nainstalovanou, takže kdybys měl sejvy, tak bych Ti mohl něco odehrát a třeba bych se na to ještě stihl dostat..
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: Září 08, 2022, 17:04:43 »

Vzhledem k tomu, že hra už achievementy nezapisuje, tak je to poněkud zbytečné ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

veka

• Pokročilý
« Odpověď #9 kdy: Září 08, 2022, 21:01:35 »

Jste moc hodný, ale spíše mě zajímalo jestli je to možné udělat jen se základní hrou.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #10 kdy: Září 09, 2022, 01:24:45 »

No to je právě to, co mě od začátku tady zajímalo.:-D
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #11 kdy: Září 09, 2022, 16:28:01 »

Mám ten achievement, ale pravdepodobne som ho dosiahol až pridaním MODu "MMX EXP Curve MOD"
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #12 kdy: Září 09, 2022, 20:58:11 »

No to jo, ale dosáhl jsi ho ještě před tím odpojením online podpory, ne?:-)
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #13 kdy: Září 10, 2022, 09:01:01 »

No to jo, ale dosáhl jsi ho ještě před tím odpojením online podpory, ne?:-)

Je tam aj dátum dosiahnutia a ak mu môžeme veriť 14.12.2016, tak áno ešte pred odpojením  :)
Na druhom účte bez DLC zo začiatku 2014 tento achievement splnený nemám.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #14 kdy: Září 11, 2022, 16:41:07 »

No a takto nejak to dopadne pri použití MODu  :D
IP zaznamenána